Με τη δεύτερη σεζόν του Bridgerton να έχει μόλις σκάσει στο Netflix, προφανώς και όλοι ασχολούμαστε εκ νέου με τη σειρά και έχουμε πάθει ξανά εμμονή. Το νέο πρόσωπο των ημερών; Η Simone Ashley, η νέα πρωταγωνίστρια, που υποδύεται την Kate Sharma, τη γυναίκα που συνεχώς κοντράρεται και ταυτόχρονα ερωτεύεται με τον Anthony Bridgerton. Στα οχτώ επεισόδια της νέας σεζόν μάθαμε τον χαρακτήρα της αρκετά καλά. Πόσα ξέρουμε, όμως, για την ίδια την ηθοποιό; 

Τα παιδικά της χρόνια οφείλονται για την αγάπη της για την τέχνη

Όπως έχει δηλώσει, μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο με γιατρούς, μηχανικούς και λογιστές. Κι όμως, η ίδια δεν είχε ποτέ κλίση προς κάτι αντίστοιχο και πάντα έψαχνε πράγματα, που θα τής επέτρεπαν να είναι δημιουργική. Υπαίτιος; Η ίδια καταδεικνύει τον πατέρα της, που λάτρευε τη μουσική, τον κινηματογράφο και την φωτογραφία, με αποτέλεσμα η τέχνη να γεμίζει με κάποιον τρόπο μόνιμα το σπίτι τους, οπότε και το μυαλό της. 

Πριν την υποκριτική, ασχολήθηκε με τη μουσική

Βάσει των παιδικών της ενασχολήσεων, κάποιος θα υπέθετε ότι θα κατέληγε να γίνει μουσικός. Για χρόνια, εξάλλου, ενασχολούταν με το κλασικό τραγούδι και πιάνο, με την ιταλική όπερα να αποτελεί το βασικό της πεδίο. Αυτό την οδήγησε μεγαλώνοντας στο να ασχοληθεί με τα μιούζικαλ και τελικά να έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον χώρο της υποκριτικής. 

Ο Quentin Tarantino την έπεισε να γίνει ηθοποιός

Όχι ο ίδιος ο σκηνοθέτης προσωπικά, αλλά οι ταινίες του. Την ίδια εποχή, που άρχισε να ασχολείται με τα μιούζικαλ και το μουσικό θέατρο, άρχισε να βλέπει και πολλές ταινίες, ιδίως του Tarantino. Αυτές την έκαναν να θέλει να βρεθεί μπροστά από την κάμερα και να ξεκινήσει να πηγαίνει σε οντισιόν για ταινίες και σειρές και κάπως έτσι να εγκαταλείψει τον κόσμο του θεάτρου πριν καλά καλά μπει σε αυτόν. 

Η πρώτη της μεγάλη ταινία ήταν με τον Ryan Reynolds

Το 2019 την είχαμε δει στη μεγάλη οθόνη με το Pokémon Detective Pikachu. Ο λόγος, που μάλλον δεν τη θυμάσαι, είναι πως αν και ήταν η πρώτη μεγάλη της ταινία, ο ρόλος δεν ήταν εξίσου μεγάλος. Στην ουσία, κάνει απλά ένα πέρασμα, ενώ ο χαρακτήρας της δεν έχει καν όνομα και αναφέρεται στα credits απλά ως “girlfriend”. 

Fan Casting Simone Ashley as Jade in Mortal Kombat 2021 on myCast

Την έχουμε ξαναδεί στο Netflix

Μπορεί το Bridgerton να την έβαλε στο επίκεντρο της πλοκής, αλλά δεν είναι η πρώτη σειρά του Netflix, που είδαμε την Ashley. Στις δύο πρώτες σεζόν του Sex Education την είδαμε α υποδύεται την Olivia Hanan, που είναι φίλη με τον Anwar και τη Ruby και σε σχέση με τον Malek. Ωστόσο, λογικά λόγω της συμμετοχής της στο Bridgerton, δεν την είδαμε στην τρίτη σεζόν, ενώ δεν ξέρουμε αν θα τη δούμε και στην τέταρτη. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!