Είναι πάντα ενδιαφέρον να ακούμε διάσημες και φαινομενικά αψεγάδιαστες γυναίκες να μιλάνε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το σώμα τους. Ειδικά όταν μιλάμε για απόλυτα φυσιολογικές και συνηθισμένες δυσκολίες, που ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αντιμετωπίζει κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του σώματος μετά την εγκυμοσύνη. Έχουμε συνηθίσει υπερβολικά πολλά media να μάς παρουσιάζουν θέματα τύπου “Δείτε το αψεγάδιαστο σώμα της τάδε μόλις έναν μήνα μετά τη γέννα”. Θέματα, δηλαδή, αρκετά μακριά από την πραγματικότητα της μέσης γυναίκας, που βλέπει το σώμα της να επανέρχεται σε εκείνο προ της εγκυμοσύνης μετά από τουλάχιστον εννέα μήνες, αν όχι και περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος, που βρήκαμε αναζωγονητική τη δήλωση της Blake Lively τον περασμένο Φεβρουάριο ότι μετά την εγκυμοσύνη δεν μπορούσε να βρει ρούχα στο νούμερο της. Γι’ αυτό βρίσκουμε αναζωογονητικές και τις τελευταίες δημοσιεύσεις της Kate Hudson. 

Η Kate Hudson για το σώμα της μετά από τρεις γέννες

Να σου υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχει τρία παιδιά. Τα δύο πρώτα γεννήθηκαν πριν 17 και 9 χρόνια. Η Rani Rose, η μικρότερη της οικογένειας, ήρθε στον κόσμο το 2018. Η Hudson ήταν πάντα ιδιαίτερα αθλητική, ενώ πάντα προσπαθούσε να επαναφέρει το σώμα της όσο πιο άμεσα γινόταν μετά από κάθε εγκυμοσύνη. Στις δύο πρώτες το κατάφερε, αλλά στην πιο πρόσφατη τα πράγματα έχουν αποδεχτεί πιο δύσκολα. 

Ίσως φταίει ότι το σώμα της κουράστηκε περισσότερο με μία τρίτη εγκυμοσύνη. Ίσως φταίει ότι σε αυτήν ήταν 39 ετών και όχι 33 ή 25. Ίσως έχει να κάνει με κάτι, που εμείς δεν είμαστε αρκετά ειδικοί ώστε να υποθέσουμε. Το ζήτημα είναι ότι η ηθοποιός, τρία χρόνια μετά, ακόμα παλεύει να αποκτήσει ξανά το προ της εγκυμοσύνης σώμα της. 

“Το σώμα μου πάντα επανερχόταν αρκετά γρήγορα μετά τα μωρά. Το φαγητό αποτελεί πάντα το 80% της διαδικασίας, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν δυνάμωνε (το σώμα) με τον τρόπο που μου αρέσει! Ήμουν αρκετά αθλητική, όταν ήμουν νεότερη, και δεν αντιδρά όπως έχω συνηθίσει. Οπότε είπα γάμα το και κάλεσα τον ειδικό ώστε να το ξυπνήσει: Και αυτό ακριβώς κάνει. Και είναι δύσκολο. Και είναι καθημερινό. Ουσιαστικά είμαι εκεί που θέλω και το λατρεύω. Δεν ξέρω γιατί περίμενα τόσο, για να το πιέσω τόσο σκληρά! Ας δούμε τι μπορεί να κάνει (το σώμα μου) στα 42 του”, είχε γράψει πριν μερικές στις ιστορίες της στο Instagram. 

Frustrated: 'I was quite athletic when I was younger and she hasn't been responding to my usual,' said the 5ft6in star who said in early 2020 she was 136lbs but wanted to lose 10lbs

Τώρα αποφάσισε να μάς δείξει και τι ακριβώς δουλειά κάνει μαζί με τον προαναφερόμενο ειδικό, Brian Nguyen. Μοιράστηκε δύο βίντεο από το πρόγραμμα γυμναστικής της, ενώ επεσήμανε ξανά ότι μέρη του σώματός της, όπως οι γοφοί και οι ώμοι της, επηρεάστηκαν τρομερά μετά από τρεις εγκυμοσύνες. “Αρχίζει να ξυπνάει (το σώμα)! Κουβάλησε τρία παιδιά, που επηρέασαν τρομερά αυτούς τους γοφούς και τους ώμους! Κυρίες μου! Κουβαλάμε τα πανέμορφα παιδιά μας όλη τη μέρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και ξεχνάμε να βρούμε ισορροπίες. Έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να ισορροπούμε!”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!