Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια ηθοποιός που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει την άνεση να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ακομπλεξάριστα και ειλικρινά. Μιλώντας λοιπόν στο “MEGA Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό για την τηλεόραση, τον Θοδωρή Αθερίδη και την σχέση τους, είπε για άλλη μια φορά την δική της πολύ ξεκάθαρη αλήθεια.

“Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει “όχι”, ένιωθα ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτές, δεν ήταν μέσα στα ενδιαφέροντά μου. Δεν νιώθω καλά στην καθημερινότητα του ζωντανού. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε όχι.

Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. Ούτε κάμπινγκ με τους φίλους μου δεν μπορώ να πάω. Θέλω τις ανέσεις μου, να τρώω, δεν μπορώ τα κουνούπια!”

Για τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη είπε: “O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις. Εγώ έχω γίνει πιο ανοιχτός άνθρωπος και λόγω της ηλικίας και λόγω της σχέσης μου με τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής μιλάει, δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πάρα πολύ η έκθεση.

“Έχω πάθει στην σκηνή κρίση πανικού και δεν υπάρχει χειρότερο. Δεν θα ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να το πάθει. Ήμουν βέβαια και 24 ετών, πολύ μικρή! Στην συνέχεια απέκτησα τον φόβο μην το πάθω ξανά, αλλά με τα χρόνια, και μερικές χούφτες…αλάτι το ξεπέρασα. Έχω ένα σωρό φοβίες: τις αρρώστιες, μην πεθάνω, το αεροπλάνο, τις κατσαρίδες, είχα φωνάξει τον μπαμπά μου να σκοτώσει μια”, είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν την έχει ενοχλήσει που ο Θοδωρής είπε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο

“Γιατί να με ενοχλεί; Που το είπε ή που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, το ανέβαλα για ένα διάστημα ώσπου κατάλαβα ότι δεν θέλω, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτώ.”

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!