Η Olivia Rodrigo είναι η ξεκάθαρα μεγάλη μουσική ανακάλυψη του 2021. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Η στάση της, μάς δείχνει ότι παρά τα μόλις 18 της χρόνια, δεν έχει αφήσει την επιτυχία να της πάρει τα μυαλά. Αναγνωρίζει πόσο τυχερή είναι για όλα όσα της συμβαίνουν και γι’ αυτό θέλει να τα ανταποδώσει με όποιον τρόπο μπορεί. 

Κάπως έτσι λογικά, γεννήθηκε το SOURshop. Δηλαδή το κατάστημα της στο Depop όπου πουλάει ρούχα και αντικείμενα από τα video clips της. Μάλιστα, όλα ξεκινάνε από την τιμή των 10 δολαρίων και στη συνέχεια δημοπρατούνται. Το αποτέλεσμα είναι, αν είσαι αρκετά γρήγορος, να τα αποκτάς σε αρκετά χαμηλές τιμές, σε αρκετές περιπτώσεις, χαμηλότερες απ’ ότι αν αγόραζες κανονικά το ίδιο αντικείμενο. Παραδείγματα; Κάποιος κατάφερε να αποκτήσει τα γυαλιά ηλίου από το deja vu με μόλις 15 δολάρια, κάποιος άλλος τα τσιμπιδάκια από το good 4 u με 10 δολάρια και κάποιος άλλος το φουλάρι από το deja vu με 25 δολάρια. 

© SOURshop

Το κακό με το πόσο οικονομικά είναι όλα τα αντικείμενα; Έχουν γίνει ήδη όλα sold out. Ωστόσο, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Η Rodrigo μάς έχει προειδοποιήσει ότι 8 Ιουνίου θα ανεβάσει ακόμα περισσότερα προς πώληση. Οπότε αν θες να τα αποκτήσεις, αρκεί να είσαι γρήγορος και σε ετοιμότητα. Όσο για τα έσοδα, αυτά δεν μένουν στην ίδια, αλλά θα δοθούν σε φιλανθρωπίες, με το ποσό των 455 δολαρίων να έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής. 

© SOURshop

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!