Για πολλούς η δίψα για το επόμενο tattoo είναι μεγάλη. Τα studio δερματοστιξίας είναι από τις τελευταίες υπηρεσίες που έγιναν ξανά διαθέσιμες για το κοινό μετά το πολύμηνο lockdown. Αρκετοί είχαν ραντεβού που ακυρώθηκαν και ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους για να προλάβουν τον σκληρό καλοκαιρινό ήλιο και τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, άλλοι ψάχνουν διακαώς να βρουν ένα κενό για να κλείσουν το ραντεβού τους τώρα. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, εμείς σου βρήκαμε 6 από τα καλύτερα tattoo studios στην Αθήνα για να βαρέσεις το επόμενο tattoo σου με τον artist και το στιλ που σου ταιριάζει.

Luv n’ Roll

Τώρα που το Luv n’ Roll απέκτησε HQ και στο κέντρο, δεν έχεις δικαιολογία να μην το επισκεφτείς και να αφεθείς στα χέρια των έμπειρων και ταλαντούχων artists του. To Luv n’ Roll αποτελούσε ανέκαθεν κάτι περισσότερο από ένα tattoo & piercing studio, επενδύοντας στον πολιτισμό. Πρόσφατα εγκαινίασε τον νέο του πολυχώρο στην καρδιά του Ψυρρή που διαθέτει μπαρ και εστιατόριο προσφέροντας μια πολυδιάστατη εμπειρία σε περίπτωση που επιλέξεις αυτόν τον χώρο για να χτυπήσεις το tattoo σου. Παράλληλα το studio στα Μελίσσια, εκεί που πρωτοχτύπησε η μεγάλη πολύχρωμη καρδιά του, παραμένει ο πυρήνας του δικτύου του με την χαρακτηριστική φιλοσοφία “Give Love – Think Positive – Think Big”, ενώ το καλοκαίρι σταθερά βρίσκεται και στην Ιό στο Farout Beach Club. Με ποικιλία στιλ, από Neotraditional και Watercolour μέχρι Oldschool και Realism, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον artist που θα αναλάβει το tattoo που επιθυμείς και που θα σε συμβουλέψει σωστά για όλα τα βήματα, για το κατά πόσο εφικτή είναι η ιδέα σου, αλλά και για να κάνετε παρέα brainstorming ώστε να καταλήξετε στο ιδανικό σχέδιο και σημείο.

Electric Mama

Από το 2019, η neon πινακίδα του Electric Mama studio ανάβει κάτω από την γέφυρα του Πουλόπουλου στα Πετράλωνα σαν φάρος που οδηγεί τον απόλυτο σταθμό για Oldschool tattoo (αλλά όχι μόνο!). Η Vassω, που είναι η ίδια η Electric Mama έχει ταυτίσει το όνομά της με το Οldschool & Traditional tattoo και οι έμπειροι και διαρκώς up to date επαγγελματίες που συμπληρώνουν την ομάδα της (οι περισσότερες είναι γυναίκες) έρχονται να συμπληρώσουν μια ποικιλία από διαφορετικά στιλ για να μη φύγεις από το Electric Mama χωρίς να έχεις βρει αυτό που ζητάς.

Darkside Tattoo Society

Η αγάπη του Κυριάκου Μπαλάσκα για τα tattoo ξεκινά από τα εφηβικά του χρόνια. Στα 25 του ξεκινά την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του tattooing και το 2014 κάνει το μεγάλο βήμα ανοίγοντας το Darkside Tattoo Society στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό του μία ομάδα ταλαντούχων artists. Το 2018 το Darkside – βασική αναφορά του ονόματος αποτελεί φυσικά η Star Wars saga – ανοίγει παράρτημα στο Χαλάνδρι. Σήμερα η ομάδα του DSTS αποτελείται από 8 έμπειρους και αεικίνητους artists, του Κυριάκου συμπεριλαμβανομένου, καθένας από τους οποίους ειδικεύεται σε διαφορετικά στιλ (Βlack & Gray, Color Realism, Traditional/ Oldschool, Custom Lettering, Fine Line, Geometry/Dotwork, Watercolors). Επίσης, ο Κυριάκος είναι διοργανωτής του Athens International Tattoo Convention, του Athens Tattoo Expo και του Balkan Thessaloniki Tattoo Convention. Χωρίς αμφιβολία, ανάμεσα στα πλούσια portfolio της ομάδας θα βρεις τον artist που θα σου ταιριάξει και θα κάνει πραγματικότητα το αγαπημένο σου tattoo.

Uncle Chronis Tattoo 

“Εθισμένοι συλλέκτες tattoo” δηλώνουν τα μέλη της ταλαντούχας ομάδας του Uncle Chronis Tattoo που ξεκίνησε το ταξίδι της το 2011, με κίνητρο την επιθυμία έκφρασης μέσω των αρχαίων τεχνικών της δερματοστιξίας. Με πυξίδα τον σεβασμό στο σώμα του κάθε πελάτη και αντιμετωπίζοντάς το ως “τον πιο όμορφο καμβά”, οι artists του Uncle Chronis ειδικεύονται στα custom designs, το freehand, τα ρεαλιστικά σχέδια, τα cover ups και τα doting tattoos. Αν είσαι κι εσύ ένας “συλλέκτης” που αναζητά πάντα το επόμενο έργο τέχνης που θα στολίσει το σώμα σου, τότε στο Uncle Chronis θα βρεις τον artist που σου ταιριάζει και μαζί του θα ζήσεις μια ευχάριστη εμπειρία από την αρχή έως το τέλος.

Sake Tattoo Crew Studio

Στο εμπορικό κέντρο Top Shop στο Χαλάνδρι, στον τελευταίο όροφο βρίσκεται από το 2005 το Sake Tattoo Crew Studio. Η ποιότητα της δουλειάς των 14 artist που απαρτίζουν την ομάδα του studio, η ευρεία γκάμα των στιλ και τεχνοτροπιών που διαθέτουν, το ταλέντο και οι ικανότητες τους αλλά και η διάθεση που διακατέχει το κάθε μέλος του μαγαζιού να εξυπηρετηθεί το κάθε άτομο που επισκέπτεται το studio με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι στοιχεία ταυτισμένα Sake Tattoo Crew. Πέραν της τεχνικής και καλλιτεχνικής κατάρτισης των artist του μαγαζιού, που με πολλές διακρίσεις όπως τα 39 βραβεία συνολικά στο διάφορα Tattoo Convention είναι ξεκάθαρη, σίγουρα πρωταρχικό μέλημα τους είναι η ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. Realistic, Graphic, Geometrical, Neotraditional, Traditional, Old School, Oriental από τα πιο σύγχρονα δηλαδή ρεύματα μέχρι τα πιο πατροπαράδοτα που θα επιλέξει κάποιος για να βαρέσει στο δέρμα του το Sake Tattoo Crew εγγυάται άρτιο αποτέλεσμα.

Ritual Tattoo Athens

Από το 2012 το Ritual Tattoo Athens γράφει τη δική του ιστορία στην αθηναϊκή σκηνή δερματοστιξίας με μία ομάδα παθιασμένων artists, που ενημερώνονται και εξελισσόνται ασταμάτητα, κερδίζουν διακρίσεις σε Conventions και βάζουν πρώτα την υγιεινή και την ασφάλειά σου. Η βεντάλια των στιλ των artists του Ritual είναι μεγάλη και πολύχρωμη. Μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ομάδα ειδικεύεται στα Blackwork, Realistic, Black and Gray, Gravure style, Japanese και Neo Japanese, Νewschool / Comic και Abstract tattoos, καθώς και Ornamental, Linework, Μandala και landscape tattoos. Με παιχνιδιάρικη διάθεση και δημιουργικότητα θα καταλήξετε σίγουρα με κάποιον από τους artists στο ιδανικό tattoo.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!