Ο Jonah Hill συχνά μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε με την σχέση του με το σώμα του. Όπως είχε εξηγήσει το 2018, έγινε γνωστός στα εφηβικά του χρόνια και σχεδόν από την πρώτη στιγμή άκουγε ανθρώπους να τον λένε ανοιχτά χοντρό, αηδιαστικό, καθόλου ελκυστικό και άσχημο. Ήταν άντρας και ήταν κωμικός, οπότε αυτό μεταφραζόταν στο μυαλό κάποιων ως δικαίωμα να τον χλευάζουν και να τον υπονομεύουν για τα κιλά του. Και παραδέχεται ότι ακόμα και ο ίδιος για χρόνια πίστευε ότι όντως είχαν αυτό το δικαίωμα. 

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης άρχισε αρκετά αργότερα να καταλαβαίνει τα κατάλοιπα που του είχαν αφήσει. Συγκεκριμένα, όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το Mid90s το 2014 και όταν πλέον άρχισε να χάνει κάποια κιλά. “Έγινα διάσημος στα τελευταία εφηβικά μου χρόνια και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της νεανικής ζωής μου ακούγοντας το κόσμο να λέει ότι ήμουν χοντρός και αηδιαστικός και μη ελκυστικός. Μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, γράφοντας και σκηνοθετώντας το Mid90s, άρχισα να κατανοώ πόσο πολύ αυτά με είχαν πονέσει και είχαν φωλιάσει στο κεφάλι μου.

Πιστεύω ειλικρινά ότι όλοι έχουν μία εικόνα του εαυτού τους σε νεότερη ηλικία, για την οποία ντρέπονται. Για εμένα, είναι αυτό το 14χρονο υπέρβαρο και μη ελκυστικό παιδί, που ένιωθε άσχημος για τον κόσμο, που άκουγε hip hop και που ήθελε όσο τίποτα άλλο να γίνει αποδεκτό από την κοινότητα των skaters”, είχε γράψει. 

Η νέα σχέση αγάπης με το σώμα του

Τώρα τα πράγματα στη ζωή του έχουν αλλάξει. Πλέον έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους ταλαντούχους σκηνοθέτες του Hollywood και όχι μόνο ως κωμικός, ενώ θεωρείται και ένα από τα style icons των τελευταίων χρόνων. Το σημαντικότερο, όμως; Φαίνεται ότι πια έχει καταφέρει να τα βρει με το σώμα του. Όχι απλά γιατί έχασε κιλά, αλλά γιατί βρήκε τρόπο να το αγαπήσει όπως κι αν είναι. 

Αυτή τη νέα σχέση αγάπης με το σώμα του, μάλιστα, ο Hill αποφάσισε να την καταγράψει μόνιμα πάνω του. Πριν μερικές μέρες, μάς αποκάλυψε το νέο του τατουάζ. Αυτό δείχνει το λογότυπο του Body Glove, μόνο που αντί για το όνομα του brand γράφει “Body Love”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!