Αν αναζητάς το επόμενο tattoo που θα κοσμήσει το κορμί σου ή μαζεύεις ιδέες για το πρώτο σου tattoo σου δίνουμε ιδέες για να κάνεις ένα girl power tattoo που θα σε ενδυναμώσει και εγγυημένα δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Μικρή συμβουλή: Tο καλύτερο είναι να κάνεις το tattoo σου μετά το καλοκαίρι.

Girl Power 

Μια μινιμαλιστική επιλογή την οποία μπορείς να προσεγγίσεις όπως θες, είτε με μία cute γραμματοσειρά, είτε με μια πιο handwritten. Μπορείς επίσης να γράψεις όλη τη φράση ή μόνο τα σύμφωνα. Cool, μικρό και διακριτικό μπορεί να είναι το ιδανικό επόμενο tattoo σου. 


Το Ovary Tattoo 

Είναι τολμηρό, αλλά αποτελεί μια υπέροχη ιδέα. Το ovary tattoo μπορεί να γίνει σε πάρα πολλές εκδοχές, συνδυάζοντας τη δική σου έμπνευση και την άποψη του artist σου. Πρόκειται για ένα σύμβολο που σίγουρα θα σε κάνει να νιώθεις empowered και να τιμάς τη θηλυκότητά σου κάθε φορά που το κοιτάς.


Pure Feminist 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις τη λέξη “feminist” πάνω στο δέρμα σου. Ένας από τους πιο δημιουργικούς είναι να το συνδυάσεις με σύμβολο της Ρωμαϊκής θεάς Venus (Αντίγραφο της ελληνικής θεάς Αφροδίτης), που είναι και το σύμβολο του θηλυκού φύλου, ή ακόμη να το κάνεις και σκέτο, ή να το εντάξεις σε άλλες ενδυναμωτικές λέξεις / φράσεις.


Body & Sex positive και Slef Love

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις μικρά σχέδια που προάγουν το body & sex positivity και την αγάπη προς τον εαυτό. Εδώ, πραγματικά, η έμπνευση είναι αστείρευτη. Μπορείς απλά να δώσεις το context στον/ην/ο artist σου και να τ@ αφήσεις να δημιουργήσει ελύθερα ένα σχέδιο μοναδικό που να σε εκφράζει, ή να γράψεις κάτι δυναμικό.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!