Θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Στα σημερινά celebrity νέα, η Selena Gomez μόλις έκανε ένα ακόμα τατουάζ. Και βέβαια όλοι οι φανς της ουρλιάζουν από ενθουσιασμό.

Πώς το μάθαμε; Χθες το βράδυ, ο tattoo artist που επιλέγει εδώ και χρόνια η 29χρονη σταρ, έκανε ένα ποστ στο Instagram, όπου βλέπουμε την γυμνή πλάτη μιας κοπέλας, στολισμένη με ένα περίτεχνο τατουάζ. Ο καλλιτέχνης συνόδευσε την φωτογραφία ταγκάροντας στην λεζάντα το handle της Gomez στο Instagram. Και καθώς η εικονιζόμενη πληροί όλα τα εμφανισιακά κριτήρια για να είναι εκείνη, είμαστε πια σχεδόν σίγουροι πως η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόσθεσε άλλο ένα κομμάτι στην ήδη μεγάλη της συλλογή από τατού.

Καθώς η Gomez δεν έχει ακόμα σχολιάσει το συγκεκριμένο ποστ, και δεν έχει επιβεβαιώσει το νέο, οι φανς της, που σαν κοινότητα είναι από τους πιο ένθερμους και υποστηρικτηκούς, έχουν τρελαθεί από την αγωνία να μάθουν περισσότερα. Καθώς πολλά από τα τατουάζ της τραγουδίστριας συνδέονται με κάποιο από τα album της πολλοί ήταν οι φαν που έκαναν νύξη σε αυτό.

“Μήπως το έκανε για κάποιο επερχόμενο project ή album; Είναι μόνιμο;” ρώτησε κάποιος στα σχόλια, ενώ κάποιος άλλος είπε, “Πες μας κι άλλα, OMG. Δώσε μας ένα κοντινό.”

Η τελευταία φορά που η Gomez επισκέφθηκε επιβεβαιωμένα τον tattoo artist της, Keith Scott “Bang Bang” McCurdy, ήταν τον περασμένο Απρίλη, όταν έκανε έναν διακριτικό σταυρό στο στέρνο της. Καθώς η καλλιτέχνης έχει ήδη 16 τατουάζ, σύμφωνα με το Page Six, η νέα προσθήκη δεν μας κάνει εντύπωση. Αυτό που μάλλον μας εξέπληξε ήταν το μέγεθος του συγκεκριμένου, αφού τα περισσότερα που έχει είναι μικρά και διακριτικά. Ανυπομονούμε να μάθουμε για το καινούργιο της project, που είναι πολύ πιθανό να έρθει μαζί με το καινούργιο τατουάζ.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!