Εδώ στο One of Us δεν χρειαζόμαστε αφορμές όπως το reunion – που τι κι αν έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, ακόμη τραβάει παράγοντας άρθρα, memes και φυσικά φέρνοντας τα σταθερά στη 10άδα των δημοφιλών του Netflix – για να ασχοληθούμε με κάτι που αφορά τη σειρά Friends. Ως δεινοί Friendsologists ανακαλύψαμε τα καλύτερα tattoo εμπνευσμένα από τη δημοφιλή σειρά. Αν λοιπόν αναζητάς το επόμενο tattoo σου, αφού βρεις το studio που σου ταιριάζει, δεν έχεις παρά να φανταστείς πώς θα μπορούσες να μετατρέψεις μια αγαπημένη σου σκηνή της σειράς σε σχέδιο. Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν μερικά για να προσθέσεις στο mood board σου.

I’m fine!

Από τις επικές στιγμές του Ross, με την οποία ταυτιζόμαστε κάθε Δευτέρα που πάμε ξανά στη δουλειά, κάθε Παρασκευή που πέφτουν όλα μαζί στη δουλειά, σε κάθε ερωτική απογοήτευση, κάθε φορά που ανοίγουμε το πορτοφόλι μας 15 του μήνα και έχει μέσα μόνο 20 ευρώ, πρακτικά δηλαδή καθημερινά. Σε μίνιμαλ ή και πιο μαξιμαλιστική εκδοχή εμπλουτισμένη με άλλα iconic στοιχεία της σειράς.

Phoebe Buffay the almighty! 

Η αγαπημένη μας quirky Phoebe μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές και καυστικές ατάκες που δεν ξέρουμε τι να πρωτοξεχωρισούμε. Ένα tattoo με έμπνευση τους στίχους του “Smelly Cat”; Μία από τις πιο niche στιγμές της, αλλά μεγάλη, όπως το τι θα γράφει η ταφόπλακά της;  Ακόμα και το ίδιο το tattoo που έκανε εκείνη; The possibilities are endless. 

Τα εμβληματικά στοιχεία

Η πινακίδα του Central Perk, ο καναπές, οι χρωματιστές τελείες ανάμεσα από τη λέξη FRIENDS, η γαλοπούλα, η κορνίζα στο ματάκι της πόρτας της Monica, ο μεγάλος λευκός κεραμεικός σκύλος. Όλα εκείνα που έχουν γίνει διαχρονικά σύμβολα της αξεπέραστης σειράς, μπορούν να γίνουν ένα μικρό ή και μεγαλύτερο tattoo.

Οι ατάκες που θα λέμε για πάντα

Τα Φιλαράκια μας έμαθαν να μιλάμε αγγλικά, μας έμαθαν να κάνουμε χιούμορ μας κράτησαν συντροφιά και μας χαρίζουν τόσα χρόνια μετά άπειρο γέλιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυγίσουμε ακούγοντας τον Ross να φωνάζει “PIVOT!” όσες φορές και να τον παρακολουθήσουμε να προσπαθεί να ανεβάσει τον καναπέ του με τη βοήθεια του Chandler και της Rachel.

Και φυσικά, οι Friends