Η Diane Kruger απέκτησε την κόρη που έχει με τον σύντροφό της Norman Reedus, τον Νοέμβριο του 2018 σε ηλικία 42 ετών. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην Sunday Telegraph, η 45χρονη σήμερα ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να αποκτήσει το πρώτο της παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία επειδή όπως είπε ήθελε να “το επιθυμεί και να είναι έτοιμη” γι’ αυτό.

Ας δούμε τι είπε:

“Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν έκανα παιδί στα 30 μου. Νομίζω ότι θα είχα εντελώς μισήσει την εμπειρία εξαιτίας όλων των πραγμάτων που θα είχα αναγκαστεί να εγκαταλείψω. Σήμερα είμαι σε θέση να είμαι ευτυχισμένη που το κάνω. Πήγα σε κάθε πάρτι που ήθελα να πάω, σε κάθε χώρα που ήθελα να επισκεφθώ. Οπότε είμαι 100% έτοιμη και πρόθυμη να δώσω στο παιδί μου την προσοχή που χρειάζεται. Στα τριάντα μου όμως, το ξέρω ότι δεν ήμουν έτοιμη να το κάνω σωστά.’

Τον προηγούμενο μήνα η ηθοποιός είχε μιλήσει στο Women’s Health και είχε ξηγήσει πως η μητρότητα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την καριέρα της.

‘Όλα άλλαξαν από την στιγμή που έγινα μητέρα. Είναι τόσο συνηθισμένο κλισέ αυτό που λέω, αλλά είναι αλήθεια” είπε. “Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω την δουλειά μου είναι διαφορετικός. Αγαπώ την δουλειά μου, για την ακρίβεια, την λατρεύω περισσότερο σήμερα από ότι παλιότερα, την ίδια στιγμή όμως, βλέπω τα πάντα από διαφορετική γωνία.’

“Δεν είναι ότι σκέφτομαι τι επιπτώσεις θα έχει η μητρότητα στην καριέρα μου. Είναι ότι σκέφτομαι: μπορεί αυτό να χωρέσει στο πρόγραμμά μου; Πως μπορώ να τα καταφέρω όλα; Αξίζει άραγε τον κόπο;’

Με ένα νήπιο στο σπίτι και τον Reedus να είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του “The Walking Dead” στην Atlanta, η Kruger είπε ότι αναγκάζεται να φέρνει συχνά την κόρη της στα γυρίσματα και να την παίρνει μαζί της στα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό για τις διάφορες υποχρεώσεις της.

“Αυτό είναι πάντα εξαιρετικά δύσκολο και είναι πιθανότατα ο λόγος που εργάζομαι λιγότερο” είπε. “Τα πράγματα αλλάζουν όταν έχεις οικογένεια. Επιθυμείς να τους έχεις όλους κοντά σου.”

Η Kruger και ο Reedus είναι πολύ προστατευτικοί όσο αφορά την κόρη τους και δεν έχουν δώσει στην δημοσιότητα το όνομα ή την ημερομηνία γέννησής της. Ενώ το ζευγάρι είναι γνωστό ότι δεν επιθυμεί καμία αναφορά στο παιδί τους, οι δυο τους ανεβάζουν κάποιες φωτογραφίες όπου φαίνεται το πρόσωπο της μικρής. Η Kruger μάλιστα είπε πρόσφατα στο περιοδικό People ότι η κόρη της έχει αναπτύξει μια ισχυρή προσωπικότητα ήδη.

“Δεν είναι και τόσο κοριτσίστικο το στυλ της. Είναι πιο πολύ σαν αγοράκι” και πρόσθεσε ότι “θε έλεγα ότι είναι διασκεδαστικό να έχεις κορίτσι, μου αρέσει πολύ.”

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!