Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, περίπου τρεις ώρες πριν μπει το νέο έτος, η Kris Jenner εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης live στο CNN’s New Year’s Eve. Στη διάρκειά της, μίλησε με τους παρουσιαστές της εορταστικής βραδιάς, Andy Cohen και Anderson Cooper. Αυτοί, μεταξύ άλλων, τη ρώτησαν πώς περνάει την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αναφέρθηκαν στο cover της για το Jingle Bells και στο γεγονός ότι η Kim Kardashian κατάφερε πριν λίγο καιρό να περάσει την πρώτη εξέταση για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως δικηγόρος

Βέβαια, ο Cohen δεν μπόρεσε να μην την ρωτήσει για το καυτό θέμα των τελευταίων μηνών. Ποιο είναι αυτό; Η σχέση της Kim με τον Pete Davidson. Συγκεκριμένα, την ρώτησε αν έχει περάσει χρόνο μαζί τους και πώς είναι ως ζευγάρι. Η αντίδραση της Jenner; Αρχικά, μία παγωμένη αμηχανία και μία προσπάθεια να αλλάξει θέμα, αναφέροντας ότι στον παρουσιαστή αρέσει να σκαλίζει τα πράγματα. Ωστόσο, εκεί που ξέμενε από επιλογές, η Stormi έκανε την εμφάνισή της και την έσωσε, με τη χαριτωμένη είσοδό της στο δωμάτιο, που αποσυντόνισε τους παρουσιαστές από τη συζήτηση. Μάλιστα, η Jenner την πήρε αγκαλιά μαζί της στην καρέκλα και της είπε, “Μικρή Stormi. Ευχαριστώ, Stormi. Κάθεσαι ακριβώς εδώ. Καλός αντιπερισπασμός. Καλό timing, Stormi. Τέλειο. Πάνω στην ώρα”. 

Εμείς, πάντως, δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις, όταν μιλάμε για την οικογένεια Kardashian. Ακόμα ψάχνουμε καρέ-καρέ το βίντεο να δούμε αν κάποιο χέρι έσπρωξε την 3χρονη κόρη της Kylie Jenner την κατάλληλη στιγμή μέσα στο δωμάτιο. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!