Κριός
Το μυαλό σου γεννάει πράγματα που αφήνουν τους γύρω με το στόμα ανοιχτό. Μερικοί θα υποδυθούν τους θαυμαστές σου, αλλά το κάνουν μόνο για να υιοθετήσουν τις ιδέες σου. Απομόνωσε τους από το δωμάτιο. Χωρίς φασαρίες, ε;


Ταύρος
Δεν πιστεύεις τίποτα, όλα είναι στημένα, ετοιμάζεσαι για μανούρες. Φταίει και ο άλλος γιατί είναι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλά η διάγνωση είχε γίνει από πριν. Μην αναπαράγεις ό,τι διαβάζεις, μη παραγγέλνεις από το internet ό,τι σου γυαλίζει, η κάρτα σου βαρυγκομά.


Δίδυμοι
Αν η ζωή σου ήταν ταινία, τώρα είσαι στη φάση που ο/η πρωταγωνιστής/τρια ετοιμάζεται για happy end. Μόνο η βιασύνη σου μπορεί να το χαλάσει. Φρόντισε την ώρα της αποθέωσης να υπάρχει κοινό, οπότε βάλε στην ντουλάπα τα περίστροφα, δεν υπάρχει απειλή.


Καρκίνος
Εσείς χώρια δεν κάνετε και μαζί αποτελείτε περιστατικό για την αστυνομία. Μην ανοίγεις την πόρτα σε καυγάδες, κράτα την υπομονή σου για τις επόμενες μέρες. Κάτι που συνδέεται με οικονομικά έρχεται, , αλλά αν χτυπήσεις το κουδούνι των διπλανών, τα ίδια προβλήματα θα έχουν.


Λέων
Η δουλειά τρώει τον αφέντη κι εσύ είσαι αφεντικό από τότε που γεννήθηκες. Μια σκιά από το παρελθόν θα θελήσει να ζωντανέψει, αλλά ξέρεις ότι στη συνέχεια θα σε απογοητεύσει όπως και παλιά. Μην αγοράσεις το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα.


Παρθένος
Ανέλαβες πολλές υποχρεώσεις, συνεχίζοντας την ψευδαίσθηση ότι το εικοσιτετράωρο διαρκεί μία εβδομάδα. Σε κουράζει, αλλά σου αρέσει. Λόγω κούρασης γίνεσαι επιθετικός και απρόσεκτος/η. Πριν στείλεις μήνυμα, σβήσε το. Γενικά θα σε βοηθήσουν μερικές ασκήσεις yoga.


Ζυγός
Πολύ σωστά αποφάσισες ότι πρέπει να τακτοποιήσεις ό,τι σε περιτριγυρίζει. Αν πρόκειται για ανθρώπους δεν ακολουθούν, είναι σε άλλο έργο, μερικοί θα βρουν ευκαιρία να την κοπανήσουν. Το αίμα βράζει, σε συνδυασμό με την αφηρημάδα σου μπορεί να κάνει κόλαση και τον παράδεισο.


Σκορπιός
Πέρασες περιπετειούλες κάθε είδους, αλλά τώρα, περιτριγυρισμέν@ από βιταμίνες και λογαριασμούς επιστρέφεις στα ωραία που δεν εκτιμούσες. Η αντίθεση Ερμή- Ουρανού δεν βοηθάει, αντιθέτως είναι πολύ χρήσιμη για την εποχή η ικανότητα σου να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Μην την χάσεις.


Τοξότης
Έχεις καταστρώσει μεγάλα σχέδια, αλλά στη θεωρία. Αντί να τα εφαρμόσεις καλύτερα πάρε ποπ κορν και ασχολήσου με τα νέα επεισόδια του Crown. Μη σηκώνεις το τηλέφωνο για ανταλλαγή πληροφοριών, θα πεις αυτά που δεν πρέπει. Στο τέλος της ημέρας θα γίνει αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος. Θα αφορά σε δάνεια και επενδύσεις.


Αιγόκερως
Ωραία εποχή, σε περιμένουν χιλια καλά, αρκεί να το δουλέψεις κι εσύ λιγάκι. Την συνταγή την ξέρεις από παλιά. Όχι άμεση αντίδραση, μην αμελείς τους δικούς σου για τους ξένους. Κάποιοι από τους δεύτερους θα  εξαφανιστούν, κυρίως στο χώρο εργασίας.


Υδροχόος
Συμμετέχεις σε δέκαθλο και κερδίζεις το πρώτο αγώνισμα. Τα υπόλοιπα είναι ομαδικά, οπότε θέλει συνεργασία με το team. Δείξε εμπιστοσύνη, κάνε αγκαλιές, προστάτευσε το περιβάλλον. Δεν είναι τόσο μεγάλη προσπάθεια που για να την αντέξεις πρέπει να το ρίξεις στο φαγητό ή στα διαδικτυακά ψώνια.


 Ιχθείς
Το καζάνι τόσο καιρό βράζει και το καπάκι τρέμει. Όταν πεταχτεί φρόντισε να είσαι  μακριά, κυρίως να μην αυξήσεις την θερμοκρασία. Αυτό που θα προκύψει δεν θα είναι επανάσταση αλλά μπάχαλο. Πάρτο από την αρχή και ξανακοίταξε τον καθρέφτη. Θα σου απαντήσει ότι είσαι γοητευτικ@ αλλά το έχεις ξεχάσει.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!