Κριός

Τέρμα το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που σε ταλαιπώρησε, ζήτω το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που σε κάνει καινούργιο. Οι έξι πλευρές του εξαγώνου: Ευελιξία, διορατικότητα, ένστικτο, επιτυχίες, εμπειρία και απαλλαγή. Στα κάνω λιανά για να καταλάβεις τι σου συμβαίνει. Αντιλαμβάνεσαι πού το πάνε οι γύρω σου, απευθύνεσαι μόνο σε εκείνους που ταιριάζετε, κάνεις τις σωστές επαγγελματικές επιλογές, αποφεύγεις την παγίδα της εύκολης σχέσης, απαλλάσσεσαι από τα οικονομικά άγχη. Θες κι άλλο;


Ταύρος

Δυσκολεύτηκες το τελευταίο διάστημα, αλλά σήμερα βλέπεις ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις. Αυτή που δεν παρατηρούσες είναι καλογυαλισμένη και σου επιτρέπει την πρόσβαση σε σχέσεις που είχαν οξυνθεί και σε νέα εδάφη που περιμένουν να τα κατακτήσεις. Όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και επαγγελματικά, όπου πλέον εκτιμούν ότι είσαι ο πιο κατάλληλος για την υλοποίηση μεγάλων επιδιώξεων. Στα οικονομικά το νόμισμα χάνει την λάμψη του, αναζητάς κόλπα για να ξεπεράσεις την μικρή κρίση.


Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει πολλά -ξε. Καταρχήν ξε-περνάς τον εαυτό σου, αλλά όχι αυτόν των τελευταίων ημερών, εννοώ την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Στη συνέχεια ξε-φεύγεις από την κακή ψυχολογική κατάσταση που σε εμπόδιζε να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Επειδή έχει επιστρέψει το χιούμορ σου κάνεις τους άλλους να ξε-καρδίζονται, ενώ η ερωτική σου διάθεση θα προκαλέσει επικό ξε-νύχτι. Υπάρχει κάτι αρνητικό: Η υπερβολική προθυμία σου στα επαγγελματικά μπορεί να σε ξε-θεώσει και είναι κρίμα να τα χάσεις όλα αυτά για μία ξε-πέτα.


Καρκίνος

Σήμερα είσαι απέναντι στην αυστηρή κριτική επιτροπή του σύμπαντος και από παντού εισπράττεις 10άρια! Είσαι άσσος στο φλερτ και στην πρόκληση προσοχής από το φύλο/α που σε ενδιαφέρει/ουν, οι επαγγελματικές επιδόσεις σου αξίζουν μόνο άριστα, οι επιδιώξεις σου μπαίνουν στο δρόμο της υλοποίησης. Ο δείκτης αισιοδοξίας σου χτυπάει ταβάνι και εκεί ψηλά συναντά την αυτοπεποίθηση σου. Τα οικονομικά δεν παρουσιάζουν limit up, αλλά μια μικρή διόρθωση προς τα πάνω.


Λέων

Θυμάσαι από το σχολείο πώς λειτουργούν τα συγκοινωνούντα δοχεία; Αυτό θα σου συμβεί σήμερα. Τα πρόσωπα που αγαπάς, εκτιμάς, λατρεύεις περνάνε πολύ καλή φάση και η ενέργεια τους γεμίζει και τη δική σου διάθεση. Το πρώτο δηλαδή που απολαμβάνεις είναι η γενναιοδωρία των άλλων, μην την υποτιμάς, δεν συμβαίνει τακτικά. Μια υπενθύμιση ενός παλιού φλερτ μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στην ημέρα, τα οικονομικά είναι έτσι κι έτσι.


Παρθένος

Τέτοια εφευρετικότητα ούτε ο Κύρος Γρανάζης, σκαρφίζεσαι γτζετάκια ευτυχίας, σκαρώνεις σούπερ-μηχανές που με ένα κουμπί υλοποιούν επιθυμίες, με δυο λόγια το μυαλό σου βγάζει σπίθες. Στα ερωτικά θα ανάψεις φωτιές εφόσον ξεφύγεις από την χαλαρότητα που σε διακρίνει, πρέπει να τροφοδοτήσεις το συγκεκριμένο τομέα με περισσότερη ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, απλώς χρειάζεται να δουλέψεις λίγο την ατμόσφαιρα. Δεν γίνεται να μιλάς συνέχεια για τα μικροπροβληματάκια σου στα οικονομικά.


Ζυγός

Βάλε τα πόδια στο σκαμπό, ξάπλωσε στον καναπέ, πάρε και μια κούπα τσάι. Όλα σήμερα πάνε ρολόι και χρειάζεται να το απολαύσεις. Τα θετικά που σε περιτριγυρίζουν οφείλονται στην δική σου δουλειά και ήρθε η ώρα να πεις «συγχαρητήρια» στον εαυτό σου. Η ανασφάλεια έχει εξαφανιστεί από τον ορίζοντα και έτσι γίνεσαι ακόμα πιο γοητευτικός/η. Στα επαγγελματικά διεκδίκησε το δίκιο σου με ηπιότερο τρόπο, κέρνα τους κουραμπιέδες, τα οικονομικά σου επιτρέπουν να πάρεις από τους ακριβούς.


Σκορπιός

Είσαι ο υπέρ-ήρωας της ημέρας. Οι Υπερδυνάμεις σου επιτρέπουν να σώζεις φίλους από τα δύσκολα, να ανταποκρίνεσαι στις εκκλήσεις για βοήθεια ακόμη και από αγνώστους, να σκαρφαλώνεις στους ουρανοξύστες μόνο και μόνο για να γυμναστείς. Στο τέλος κάθε επιχείρησης απολαμβάνεις τις επευφημίες του πλήθους που τόσο καιρό νόμιζε ότι βρισκόσουν σε άλλο πλανήτη. Με τέτοιο γκελ η επιτυχία στα ερωτικά είναι δεδομένη, εκτός κι αν έχεις βρει μόνιμο συμπρωταγωνιστή/στρια, οπότε μην καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια εκτός σπιτιού/σπηλιάς.


Τοξότης

Πόση καλοσύνη γύρω σου και εντός, από του παντός την μεγαλοσύνη. Βάρκα σε προσμένει με ανοιχτό πανί και οι εφτά ουρανοί πάνω σου ανοιγμένοι. Το ποίημα εκφωνείται προς τιμήν σου γιατί η ευαισθησία σου αξίζει επιβράβευση. Θα την βρεις και στην αποδοχή από το κοινωνικό/ επαγγελματικό περιβάλλον, στα ερωτικά διακρίνω μια τάση για σύναψη επιπόλαιας σχέσης που νομίζεις ότι θα κρατηθεί κρυφή. Κούνια που σε κούναγε, θα έπρεπε το παλιό πάθημα να σου γίνει μάθημα. Επίσης  μάθε ότι όποιος βιάζεται στα οικονομικά, σκοντάφτει σε χρέη.


Αιγόκερως

Και εκεί που όλα τα έσκιαζε η φοβερά, νάσου πετιέσαι και καμακώνεις το θεριό με το καμάκι του εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα. Θα στα πω λιγότερο ποιητικά γιατί έχεις και δουλειές. Είχες πέσει τις τελευταίες ημέρες, έδειχνες κουρασμένος και ανόρεκτος. Σήμερα είσαι το εντελώς αντίθετο. Με πείσμα, με διάθεση να βγάλεις ζουμί από την πέτρα, λύνεις προβλήματα και επιτυγχάνεις στόχους. Στα οικονομικά είσαι άστατη/ος πολύ και φοβάμαι ότι δεν θα σου βγει σε καλό. Καλή λευτεριά.


Υδροχόος

Δίνεις σοφία και περηφάνια, εισπράττεις εκτίμηση και σεβασμό. Αποτέλεσμα; Βελτιώνεται η κοινωνική σου θέση, έρχεται η επαγγελματική καταξίωση, κατακτάται η αισθηματική ισορροπία. Το τελευταίο πρόσεξε το, η τάση αυταρχικότητας που παραδοσιακά διαθέτεις μπορεί να σπάσει την ζυγαριά, γι’ αυτό μην το παίζεις αφεντικό. Παίξε με φλερτ αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψουν προκλητικά μηνύματα στο κινητό σου. Το λογαριασμό τον πλήρωσες; Μην ξεχνάς ότι η αφηρημάδα πληρώνεται με τόκους.


Ιχθείς

Αν έπαιζες χαρτιά, ακόμα και οι πιο τυχεροί συμπαίκτες σου θα τα είχαν παρατήσει, σε τέτοια κατάσταση βρίσκεσαι σήμερα. Ότι επιθυμείς έχεις τον τρόπο να το κατακτήσεις και τα όπλα σου είναι ζηλευτά: Ειλικρίνεια, εργατικότητα, καλοσύνη, εξυπνάδα, ευφράδεια. Η τελευταία σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά με τη σχέση σου, την βρίσκεις λίγο μπερδεμένη, όμως μέχρι στιγμής δεν μπορούσες να εκφραστείς, άλλα είχες στο μυαλό σου και άλλα έλεγες. Αυτά που λες στην εργασία φέρνουν επιτυχίες και ενθουσιασμό ο οποίος σε παρασύρει σε ανώφελα έξοδα.