Εδώ και περίπου έναν χρόνο, που έχουμε μάθει για τον χωρισμό της Kim Kardashian και του Kanye West, δεν έχουμε σταματήσει να είμαστε θεατές σε ένα σίριαλ με εκείνους πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, σε ένα σίριαλ, όπου ο West πετά τη μια κατηγορία μετά την άλλη στην πρώην του, βάζοντας της την στο στόχαστρο για τον χωρισμό τους, τη νέα της σχέση, αλλά και την στάση της προς τα παιδιά τους. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, φαίνεται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι πλέον για εκείνη, μιας και για πρώτη φορά απάντησε στις κατηγορίες του από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Ωστόσο, όσο νευριασμένη κι αν είναι μαζί του, η ίδια υποστηρίζει ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό της αυτό να επηρεάσει το πώς μιλάει στα τέσσερα παιδιά τους για τον πατέρα τους. Συγκεκριμένα, η Kardashian φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στην αμερικανική Vogue, όπου και μίλησε για το ζήτημα. Εξήγησε, λοιπόν, ότι άσχετα με το πώς νιώθει για εκείνον, δεν σταματάει να λέει στα παιδιά της ότι ο West είναι ο καλύτερος πατέρας. 

“Μπορεί να είσαι πραγματικά πληγωμένος ή νευριασμένος με τον πρώην σου, αλλά νομίζω ότι μπροστά στα παιδιά, πρέπει πάντα να λες, ‘Ο πατέρας σας είναι ο καλύτερος’. Σιγουρέψου ότι ζητωκραυγάζεις περισσότερο απ’ όλους για τον άλλο γονιό. άσχετα με το τι περνάς εσύ προσωπικά”. 

© Vogue / Carlijn Jacobs

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!