Το περασμένο Σάββατο η Selena Gomez έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θρυλικό show SNL και ο μονολογός της ήταν αδιαμφισβήτητα ξεκαρδιστικός.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε νύξη στην προσωπική της ζωή τονίζοντας πως ο βασικός λόγος που πήγε στο SNL είναι επειδή αυτή την περίοδο είναι single. Τι εννοούσε με αυτό;

Καθώς διάφορες mega-stars όπως η Scarlet Johansson και η Emma Stone βρήκαν τον έρωτα της ζωής της ανάμεσα στο cast του ιστορικού show, και η ίδια ήλπιζε πως η εμφάνισή της εκεί θα της φέρει ανάλογα αποτελέσματα. Κάνοντας άλλο ένα αστείο “εις βάρος” του νούμερο ένα “playboy” του SNL Pete Davidson είπε πως ακόμα και αυτός βρήκε τον Machine Gun Kelly, αφήνοντας απ’ έξω την γνωριμία του με την Kim.

Πιο συγκεκριμένα είπε, “Ένας μόνο λόγος υπάρχει που είμαι χαρούμενη που ήρθα να κάνω hosting και αυτός είναι ότι είμαι single. Και έχω ακούσει πως αυτό είναι το κατάλληλο μέρος να βρεις την αγάπη.”

Συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορεί καθόλου τα dating apps και αυτοσαρκαζόμενη πρόσθεσε, “Θέλω απλά να το αφήσω την ευχή μου στο σύμπαν πως ψάχνω για αγάπη. Θα έλεγα πως ψάχνω για το άλλο μου μισό, αλλά εδώ που φτάσαμε φέρτε μου όποιον έχετε.”

Στην συνέχεια στην σκηνή εμφανίστηκαν οι regulars του show, Kyle Mooney, James Austin Johnson και Punkie Johnson προσπαθώντας να γοητεύσουν την Gomez, και ενώ οι άνδρες της παρέας δεν είχαν καμία απολύτως τύχη, η Punkie φάνηκε να της τραβάει κάπως την προσοχή με την Selena να λέει “βασικά, το νιώθω το vibe, ας δούμε τι θα γίνει στο after party.”

Το αν η Selena βρήκε ή όχι το επόμενο της ρομάντζο στην σκηνή του SNL θα το δούμε στην συνέχεια, παρόλα αυτά η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι δύο συμπρωταγωνιστές της στην σειρά Only Murders in The Building, Steve Martin και Martin Short, θεωρούνται ‘θρύλοι’ του show καθώς δούλευαν εκεί και έχουν υπάρξει παρουσιαστές πολλές φορές, επομένως είχε συμβουλές από τους ειδικούς. Ιδού ο μονόλογός της:

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!