Η Cardi B, γνωστή ράπερ που μας έχει χαρίσει ύμνους όπως το W.A.P. και το I Like It Like That, κρατούσε ένα τεράστιο μυστικό τους τελευταίους μήνες και τελικά ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Η ίδια δεν χρειάστηκε να πει τίποτα περί του θέματος, απλώς εμφανίστηκε στην σκηνή των βραβείων BET μαζί με τον σύζυγό της Offset και το συγκρότημά του Migos, όπου τους βοήθησε να τελειώσουν το σετ τους τραγουδώντας το κομμάτι Type S–. Και ενώ υπό άλλες συνθήκες θα εντυπωσιαζόμασταν από το μαύρο bodysuit της Cardi, κεντημένο με πολύτιμους λίθους, αυτό που πραγματικά μας απέσπασε την προσοχή ήταν φυσικά η φουσκωμένη της κοιλιά.

Το παντρεμένο ζευγάρι έχει ήδη μία τρίχρονη κόρη, την Kulture Kiari, η οποία θα κλείσει τα 3 τον επόμενο μήνα, ενώ ο Offset έχειήδη άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του.
Στην συνέχεια, η Cardi έκανε τα νέα ακόμα πιο επίσημα δημοσιεύοντας μία (καταπληκτική κατά την γνώμη μας) φωτογραφία της ως έγκυος με την περιγραφή “#2! ♥️”, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε ένα live στον λογαριασμό της, κάνοντας performance για τους ακολούθους της, έτσι ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η Cardi και ο Offset παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017, και παρόλο που από τότε υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην σχέση τους, συμπεριλαμβανομένης και μιας αίτησης διαζυγίου τον προηγούμενο χρόνο, τελικά μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!