Η Cardi B, μια από τις πιο αναγνωρισμένες γυναίκες ράπερ της βιομηχανίας, και σούπερ-σέξυ pop icon, μόλις ανακοίνωσε πως έγινε μέλος της ομάδας του θρυλικού (και αμφιλεγόμενου) Playboy. Συγκεκριμένα η σταρ, πόσταρε προχθες στο Instagram την επίσημη ανακοίνωση, λέγοντας πως είναι η πρώτη in residence καλλιτεχνική διευθύντρια του κολοσσού ever, ένας τίτλος διόλου αμελητέος. Για όποιον αναρωτιέται τι ακριβώς σημαίνει η θέση που ανέλαβε η καλλιτέχνης, όταν ο εν λόγω τίτλος συνοδεύεται από το “in residence” εννοείται πως το άτομο αυτό αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα δημιουργικά, και πως η δουλειά του στον εκάστοτε όμιλο έχει καθορισμένη ημερομηνία λήξης. Ένιγουέυ, να τι είπε ακριβώς η Cardi B:

“Σας παρουσιάζω τον ΠΡΩΤΟ EVER Καλλιτεχνικό Διευθυντή In Residence στο θρυλικό Playboy, και είμαι ΕΓΩ!!! Το να γίνω μέλος της οικογένειας του Playboy είναι ένα όνειρο και ξέρω ότι θα λατρέψετε όλα όσα θα δημιουργήσουμε, θα αρχίσουμε το πάρτυ σωστά… Θα περάσουμε τέλεια.”

 

Μαζί με το ποστ της ράπερ, την είδηση προχθες μετέφερε και το Playboy μέσα από το Instagram.

“Σήμερα είναι μια ημέρα ορόσημο για το Playboy: θέλουμε να καλωσορίσουμε στην οικογένεια την πρώτη μας Καλλιτεχνική Διευθύντρια In Residence, το είδωλο, Cardi B.”

 

Ο ερχομός της ράπερ σε αυτό το ιστορικό αλλά αμφιλεγόμενο δημιουργικά περιοδικό για ευνόητους λόγους, ίσως σηματοδοτεί την περεταίρω αλλαγή πλεύσης προς μια καλύτερη κατεύθυνση σχετικά με την απεικόνιση της γυναικείας σεξουαλικότητας. Κι εμείς είμαστε εδώ γι’ αυτό.