Δεν είναι απίθανο να σε έχουν πείσει πως, όταν έχεις μεγάλα νύχια, δεν μπορεί να κάνεις βασικές δουλειές του σπιτιού. Δουλειές, όπως να απλώσεις ρούχα, να πλύνεις πιάτα ή ακόμα και να αλλάξεις πάνα στο μωρό σου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι παρά ένας κακεντρεχής και αρκετά σεξιστικός μύθος, που απλά προωθεί το shaming προς όποια γυναίκα έχει μεγάλα νύχια. Θες αποδείξεις; Η Cardi B μάς τις δίνει. 

Πριν μερικές μέρες, η Kash Doll ρώτησε τη rapper στο Twitter πώς στο καλό μπορεί και αλλάζει πάνα στον 8 μηνών Wave, με τα τόσο μακριά νύχια, που έχει. Η απάντηση της δεν ήρθε απλά με μερικές γραμμές, αλλά με ένα ολόκληρο video, tutorial ουσιαστικά για το πώς αλλάζεις πάνα με μακριά νύχια. Προφανώς, δεν χρησιμοποίησε τον γιο της για την αναπαράσταση, αλλά ένα αρκουδάκι, που έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με μωρό. Σε αυτό, μάς δείχνει τα πάντα, από το πώς του βγάζει τη λερωμένη πάνα και τον καθαρίζει, μέχρι το πώς του βάζει την καθαρή και μετά τον ντύνει. Όλα με αρκετά μεγάλη ευκολία, αλλά και με μία guest εμφάνιση της 3χρονης κόρης της, Kulture, που προσπαθεί να καταλάβει τι κάνει η μαμά της στο αρκουδάκι.

Αν έχεις κι εσύ μωρό και μακριά νύχια και δεν τα καταφέρνεις τόσο καλά και εύκολα, μην σε παίρνει από κάτω. Όπως η ίδια η Cardi B λέει στο video, μάλλον τη βοηθάει, που αυτό είναι το δεύτερο παιδί της, αλλά και το γεγονός ότι έχει τόσο μεγάλα νύχια από τα 19 της. Κράτα, πάντως, σημειώσεις. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!