Μια κλασική ιστορία εγκατάλειψης, είναι η ζωή του Γιώργου Κωνσταντίνου

Ο αγαπημένος ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε μεταξύ άλλων και για την παιδική του ηλικία. ‘Ήμουν νόθο παιδί” είπε χρησιμοποιώντας τον όρο με τον οποίο στιγματίζονταν τα παιδιά εκτός γάμου την εποχή εκείνη. Ας δούμε τι είπε σχετικά:

“Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν νήπιο ακόμα. Έζησα μόνο με την μητέρα μου όλη μου τη ζωή. Κάποια στιγμή που άρχισα να πετυχαίνω σε αυτό το πράγμα που έκανα, μπήκα και στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ο πατέρας μου”, εξομολογήθηκε, σημειώνοντας ότι τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν καθόλου καλά. “Δεν είχαμε όνειρα” είπε χαρακτηριστικά.

“Ξεκίνησα εγώ να τον βοηθάω. Η μητέρα μου, όταν βρήκε την ευκαιρία, του λέει: “Κοίταξε να δεις κάτι, εάν θες να συνεχίσει ο γιος μου να σε βοηθάει, θα με παντρευτείς”. Δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, ήμουν νόθο. Εγώ ήμουν 23 χρονών. Πήγαν και παντρεύτηκαν.”

“Γύρισαν στο σπίτι και λέει ο πατέρας μου “Τώρα είμαι ο πάτερ φαμίλιας και θα κάνω και κουμάντο και στα οικονομικά”. Του ανοίγει την πόρτα η μητέρα μου και του λέει “τώρα πέρασε έξω”, κατέληξε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Συνέχισε περιγράφοντας την καριέρα του και υποστήριξε μάλιστα ότι δεν πήρε πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους γιατί δεν ήθελε να κάνει τον ψηλό-κουτό. Με γενναιότητα παραδέχτηκε ότι έκανε και κατώτερες δουλειές για να επιβιώσει, όμως σήμερα νοιώθει δικαιωμένος και ότι ο κόσμος του τις έχει συγχωρέσει.