Η Αθηνά Ευμορφιάδη, παίκτρια του φετινού Survivor, βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης και έκανε μια δήλωση η οποία είναι πραγματικά παράξενη. Με αφορμή την κουβέντα για τη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σχετικά με την ασθένειά της, η πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει κι εκείνη δύο φορές καρκίνο. Το περίεργο είναι ότι ενώ είχε μιλήσει στο παιχνίδι γι’ αυτό, δεν προβλήθηκε ποτέ.

Όταν την ρώτησαν γιατί κατά την γνώμη της αυτή της η δήλωση δεν παίχτηκε ποτέ, είπε: “Δεν γνωρίζω γιατί δεν παίχτηκε. Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί”.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τα όσα έζησε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και γιατί έφτασε να έχει τόσο έντονες αντιδράσεις, η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε:

“Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια.

Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχω περάσει εγώ, το έχει περάσει ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό.

Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό, δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι” εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!