Πέρσι η Κάτια Ταραμπάνκο αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους από το Survivor προς μεγάλη απογοήτευση δική της, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, που την είχε λατρέψει. Φέτος, λοιπόν, όταν έγινε γνωστό ότι θα επιστρέψει και ήδη από τα πρώτα πλάνα της στο reality επιβίωσης, είδαμε το κοινό να πανηγυρίζει και να την ανακηρύσσει το μεγάλο φαβορί της σεζόν. 

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Μόλις έναν μήνα μετά την άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο, η Μυριέλλα Κουρεντή την έβαλε υποψήφια προς αποχώρηση μέσω της ατομικής ασυλίας της. Κι ενώ όλοι πιστεύαμε ότι έχοντας  απέναντί της μία εντελώς νέα παίκτρια, δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει, ξαφνικά ακούσαμε τον Γιώργο Λιανό να λέει το όνομά της. Η ίδια, λοιπόν, πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει κάνει τις πρώτες της δηλώσεις. Συγκεκριμένα, χθες την είδαμε στο Καλό Μεσημεράκι να μιλάει με τον Νίκο Μουτσινά και να δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τι είναι αυτό, που την έκανε να χάσει τόσο γρήγορα τη θέση της στο Survivor

“Είχα τόσο να δώσω. Είχα βρει τα πατήματά μου. Είχα βρει σιγά σιγά τους στόχους μου. Δεν ξέρω (γιατί έφυγα). Αλήθεια, δεν έχω ιδέα. Ακόμα το ψάχνω. Είμαι λίγες μέρες εδώ πέρα. Προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε λάθος”.

Να πούμε, πάντως, πως και το ίδιο το κοινό δεν φαίνεται να είναι σίγουρο για το τι έφταιξε. Άλλοι πιστεύουν ότι η αποχώρησή της ήταν στημένη από την παραγωγή, είτε γιατί τής έδιναν αρκετά πολλά χρήματα (για 10.000 ευρώ έχει ακουστεί), είτε ώστε να μπορέσει να βρεθεί δίπλα στους δικούς της όσο μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Από την άλλη, άλλοι λένε ότι πολύ απλά η Κάτια Ταραμπάνκο φέτος ήταν αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι, τόσο ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και ως προς τη συμπεριφορά της και την αλληλεπίδρασή της με τους άλλους διαγωνιζόμενους. Τι απ’ όλα ισχύει; Λογικά δεν θα το μάθουμε ποτέ στα σίγουρα. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!