Η Jennifer Garner παρουσίασε το “In Performance at the White House: Spirit of the Season” της ΗΒΟ στον Λευκό Οίκο την προηγούμενη Τρίτη, δίπλα στην Πρώτη Κυρία της χώρας, φορώντας ένα από τα αξέχαστα φορέματα της Carrie Bradshaw. Πρόκειται για το υπέροχο Oscar de la Renta με την φουσκωτή φούστα που φόρεσε η ηρωίδα στην 6η σεζόν του Sex and the City.

 

H Garner ήταν η οικοδέσποινα του σόου μαζί με την Δρα Jill Biden, και διάλεξε το συγκεκριμένο ιστορικό φόρεμα σε πράσινο. Έκανε φυσικά την ανάλογη εντύπωση. Όπως είπε η ίδια η ηθοποιός σε μια ανάρτησή της στο Instagram, “Το να παρουσιάζω το ‘In Performance at the White House: Spirit of the Season’ για το @pbs δίπλα στην φίλη μου @flotus, ήταν μια μεγάλη τιμή”

Η πρωταγωνίστρια του “SATC” (που την ενσάρκωνε η Sarah Jessica Parker), είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα σε ροζ για να πάει στην όπερα παρέα με τον τότε σύντροφό της Aleksandr Petrovsky, (Mikhail Baryshnikov), που της το είχε κάνει δώρο-έκπληξη, όταν την είδε να το χαζεύει στην Vogue. Όπως είχε πει η ηθοποιός το 2014, “το να φορέσει ένα φόρεμα Oscar de la Renta η Carrie, ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη. Ήταν μάλιστα και μια όμορφη σύμπτωση, καθώς ο Misha και ο κύριος de la Renta έκαναν πολύ παρέα στην Δομινικανή Δημοκρατία και ήταν γείτονες. Ήμασταν όλοι φίλοι μεταξύ μας.”

Συνέχισε να μιλάει για τον εκλιπόντα σχεδιαστή λέγοντας, “Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές, άλλοι ανερχόμενοι και άλλοι εδραιωμένοι, εκείνος όμως ήταν μοναδικός και έχει αφήσει πίσω του ένα κενό. Άλλοι θα έρθουν και μπορεί να φτιάξουν βραδινά φορέματα με τσέπες ή απογευματινά φορέματα με ρίγες ή πουά. Κανείς τους όμως δεν θα καλύψει αυτό το κενό. Δεν θα μπορέσουν.”

Το φόρεμα πραγματικά άφησε εποχή και αντιγράφηκε κατά κόρον στα επόμενα χρόνια. Ίσως αυτή να είναι και η κληρονομιά των μεγάλων καλλιτεχνών, η έμπνευση δηλαδή που δίνουν στους άλλους.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!