Αν βρισκόσουν επί της γης με πρόσβαση στο Wifi για τους τελευταίους 2 μήνες, τότε δε μπορεί παρά να μην πήρε το αυτί σου την Kim Kardashian και το εμβληματικό φόρεμα που επέλεξε για το φετινό Met Gala. Πρόκειται όπως έχουμε ξαναπεί για το θρυλικό κομμάτι που φόρεσε η Marilyn Monroe για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Προέδρου Kennedy το Happy Birthday Mr. President, γεγονός που έχει κάνει την διαφνίζουσα δημιουργία στολισμένη με κρύσταλλα δια χειρός Bob Mackie, ένα από τα πιο iconic φορέματα του 20ου αιώνα. Τέτοια είναι η εμβληματικότητα του κομματιού αυτού που την δεδομένη στιγμή αποτελεί το πιο ακριβό φόρεμα που έχει ποτέ πωληθεί σε δημοπρασία, όταν το μουσείο της Florida, Ripley, το αγόρασε για 4,8 εκατ. δολλάρια(!). Και εκεί βρίσκεται ακόμα, όπου συνήθως το έχουν φυλαγμένο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ελεχγόμενο κλίμα προκειμένου να το διατηρήσουν στην πρωτότυπη κατάστασή του για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όταν λοιπόν η Kim επέλεξε να το φορέσει για το φετινό Met Gala υπήρχε μια κάποια αντίδραση από κοινό και ειδικούς, έχοντας στο νου τις πιθανές φθορές που ενδέχεται να προκληθούν στην διαδικασία. Για τον λόγο αυτό, το φόρεμα δεν έμεινε ποτέ χωρίς την επίβεψη κάποιου αντιπροσώπου του μουσείου, ενώ τελικά η mega-influencer το φόρεσε μόνο για λίγα λεπτά ανεβαίνοντας τις σκάλες του Metropolitan Museum, και στην συνέχεια το άλλαξε με μια ρέπλικα.

Έπειτα ωστόσο από την φετινή πρώτη Δευτέρα του Μαϊου, ήρθε στην επιφάνεια ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Kim και την ομάδα της να προσπαθούν να την “χωρέσουν” στο φόρεμα, το οποίο 3 εβδομάδες πριν δεν της έκανε (και για αυτό έχασε 8 κιλά μέσα σε αυτό το διάστημα, το οποίο έχουμε ήδη σχολιάσει εκτενώς). Όπως αποδείχτηκε το φόρεμα τελικά έμπαινε στο σώμα της εκτός από τα οπίσθιά της, συνεπώς αποφάσισαν να μην κλείσουν το φερμουάρ σε εκείνο το σημείο καθώς ήταν αδύνατο και αντί αυτού να δέσουν το κούμπωμα με ένα κορδόνι και να το καλύψουν με μια λευκή γούνα.

Εχοντας στο νου την δυσκολία με την οποία χώρεσε στο εμβληματικό φόρεμα η Kim, το ίντερνετ έγινε έξαλλο μαζί της εδώ και μια εβδομάδα περίπου, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το πριν και το μετά του κομματιού, όπου φαίνεται μια έντονη φθορά γύρω από το φερμουάρ. Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από το πίσω μέρος του φορέματος πόσταρε πρώτο ένα Instagram account αφιερωμενο στην Marilyn Monroe και στην συνέχεια πάρα πολλοί χρήστες του twitter έσπευσαν να “κράξουν” την Kim για την καταστροφή του ρούχου. Στις εν λόγω εικόνες του “μετά” φαίνεται να έχουν φύγει πολλά κρύσταλλα γύρω από το φερμουάρ ενώ και το ύφασμα γύρω από το σημείο δείχνει πολύ φθαρμένο. Επομένως η αντίδραση του κοινού για την όλη κατάσταση ήταν μάλλον δικαιολογημένες.

Αυτό που ωστόσο ο συγκεκριμένος λογαριασμός “ξέχασε” να αναφέρει είναι ότι οι φωτογραφίες του “πριν” είχαν τραβηχτεί πολύ πριν η Kim φορέσει την διαφανή δημιουργία. Για την ακρίβεια, οι εν λόγω εικόνες ήταν από την τελευταία δημοπρασία του φορέματος το 2016. Επομένως δεν είναι δεδομένο ότι η φθορά που φαίνεται στο ρούχο προκλήθηκε από την influencer, αφού μπορεί να συνέβη μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια που έχουν περάσει.

Μάλιστα σε ένα TikTok βίντεο που έχει κάνει το γύρω του ίντερνετ αυτή την εβδομάδα φαίνεται χαρακτηριστικά πως τα κρύσταλλα στο πίσω μέρος του φορέματος έλειπαν πριν να το φορέσει η Kim. Πώς το καταλάβαμε; Ο δημιουργός του TikTok clip έχει κάνει ζουμ στις εικόνες από το βίντεο όπου η Kim ετοιμάζεται να φορέσει το κομμάτι, όταν αυτό βρίσκεται ακόμα στην κρεμάστρα.

@gaymanwithaspraytan

Reply to @kayyy.mariee_ #greenscreen #kimkardashian #kardashians #thekardashians #marilynmonroe

♬ original sound – gaymanwithaspraytan

Από την πλευρά της η Kardashian δεν έχει σχολιάσει την όλη κατάσταση που έχει προκύψει. Το αν η φθορά ήταν λάθος της Kim και της ομάδας της ή αν υπήρχε εκεί από πριν, ίσως δεν το μάθουμε ποτέ. Το θέμα είναι να σταματήσουμε να κάνουμε την mega-influencer σάκο του μποξ για κάθε “κακό” που συμβαίνει στον πλανήτη, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα αληθινά επιβεβαιωμένα ατοπήματά της.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!