Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix, η οποία μάλιστα φλερτάρει και με υποψηφιότητα για Oscar φέτος, είναι το Don’t Look Up.  Η γεμάτη με Α-Listers ταινία, που θα έρθει στις μικρές μας οθόνες εδώ στην Ελλάδα Παραμονή Χριστουγέννων, έκανε χθες την επίσημη πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη, και ήταν βέβαια όλοι τους υπέροχοι. Ίσως όμως το άτομο που έκλεψε λίγο παραπάνω  τα βλέματα είναι η θεάρα Jennifer Lawrence. Τόσο γιατί έχουμε πολύ καιρό να την δούμε και να ακούσουμε το απολαυστικό σαρκαστικό της χιούμορ, όσο και λόγω του απίστευτου φορέματος που φόρεσε.

Την είδαμε με μια φανταστική δημιουργία του οίκου Dior, σε χρώμα μπεζ σαμπανιζέ και μάξι ριχτή γραμμή, στολισμένη με λαμπερές παγέτες. Αυτό που σίγουρα απογείωσε την τουαλέτα ήταν τα oversized μανίκια τύπου κάπα με πολύ λεπτό πλισσάρισμα από αέρινο διαφανές κρεπ. To look συμπλήρωσε άψογα με έναν χαλαρό χαμηλό κότσο και διακριτικά κοσμήματα του οίκου Tiffany’s.

Η Lawrence που καθ’ ημάς αποτελεί μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα στην καριέρα της που κράτησε περίπου δυο χρόνια. O λόγος για την απουσία της, όπως είχε πει το 2018 στο EW, ήταν αφενός γιατί ήθελε να ασχοληθεί με τον ακτιβισμό για κάποιο καιρό, εν όψει των αμερικανικών εκλογών του 2020, και αφετέρου επειδή χρειαζόταν να μείνει για λίγο μακριά από την δημοσιότητα. Όπως και να ‘χει, ελπίζουμε να πήρε ό,τι είχε ανάγκη από αυτό της το διάλειμμα, και χαιρόμαστε που είναι πάλι εδώ για να συνεχίζει να μας χαρίζει τις λαμπρές της ερμηνείες.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!