O γοητευτικότητατος Matthew McConaughey, μόλις αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο του celebrity crush, και μάλιστα με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο ηθοποιός, που μας έχει χαρίσει τρομερές ερμηνείες αλλά και καυτές blockbuster ταινίες, εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Ellen DeGeneres μαζί με την αγαπημένη Reese Witherspoon, στα πλαίσια προώθησης της νέας ταινίας “Sing 2”, όπου πρωταγωνιστούν μαζί.

Προς το τέλος λοιπόν της κοινής τους συνέντευξης, η DeGeneres τους έκανε μια από τις κλασσικές της λίγο πιο αδιάκριτες ερωτήσεις, ζητώντας να της πουν και οι δυο ποιο ήταν το πρώτο τους celebrity crush. Η Witherspoon απάντησε κατευθείαν λέγοντας πως το crush της ήταν ο Jim Morrison, από τους Doors, και συμπλήρωσε “ήμουν παράξενο παιδί, πολύ παράξενο”.

 

Όταν ήρθε η σειρά του McConaughey να απαντήσει, ο σταρ είπε, “Η αλήθεια είναι πως είχα ένα crush με τη νεαρή δεσποινίς που κάθεται δίπλα μου (εννοώντας την Witherspoon) από το ρόλο της στο ‘Man In The Moon’. Ήταν ένας από τους πρώτους μου έρωτες. Αν έχεις δει την ταινία τότε καταλαβαίνεις τι λέω. Θέλω να πω, πως γίνεται να μην είχα crush;”

Στην πολύ όμορφη και κολακευτική δήλωση του ηθοποιού, η Witherspoon αντέδρασε λέγοντας του “Είσαι τόσο γλυκός!”.

 

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ηθοποιοί είναι παντρεμένοι, και όπως φαίνεται ευτυχισμένοι μέσα στις σχέσεις τους, ενώ μεταξύ τους υπάρχει μια μακροχρόνια δυνατή φιλία.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!