Όταν το 2019 μάθαμε για το The Morning Show, ενθουσιαστήκαμε. Ο ένας λόγος ήταν ότι θα βλέπαμε ξανά μετά από αρκετά χρόνια την Jennifer Aniston στη μικρή οθόνη. Ο άλλος είναι ότι συμπρωταγωνίστριά της ήταν η Reese Witherspoon, η τηλεοπτική αδερφή της στο FRIENDS. Τελικά, βέβαια, ενθουσιαστήκαμε ακόμα περισσότερο όταν συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται και για μία καταπληκτική σειρά.

Τώρα, το The Morning Show επέστρεψε στο Apple TV+ με τη δεύτερη σεζόν του. Οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά και, μιλώντας στο Entertainment Tonight, δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται για ακόμα ένα reunion. Συγκεκριμένα, η Witherspoon ανέφερε ότι θέλει η Christina Applegate να προστεθεί στο καστ και πιστεύει ότι θα το διασκέδαζαν, ενώ η Aniston συμφώνησε μαζί της ότι πρέπει να συμβεί.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, μάλλον δεν έχεις υπάρξει πολύ μεγάλος φαν του FRIENDS. Οι δύο ηθοποιοί θέλουν ουσιαστικά ένα πλήρες reunion των αδελφών Green, αφου η Applegate υποδυόταν επίσης την αδερφή της Rachel στη σειρά, την αρκετά πιο σνομπ και εγωκεντρική Amy. Μάλιστα, η ερμηνεία της ήταν αρκετά καλή, ώστε το 2003 να κατακτήσει το Emmy Guest Star Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά. 

Θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους; Σίγουρα όχι σε αυτή τη σεζόν, αφού έχει ήδη γυριστεί και προβάλεται από τις 17 Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε, ωστόσο, να καταφέρουν να πείσουν την παραγωγή και την Applegate και τελικά να δούμε και τις τρεις μαζί ξανά στην οθόνη μας στην τρίτη σεζόν της σειράς. Αν και αυτή δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπάρξει. 

Best You Okay Friend GIFs | Gfycat