Η Selena Gomez είναι γνωστή και αγαπητή για πάρα πολλά και διαφορετικά πράγματα, από την μουσική της καριέρα μέχρι και τις fashion επιλογές της, μέχρι το πόσο ανοιχτά μιλάει για την ψυχική υγεία και την σχέση της με το σώμα της. Εκτός από καλλιτέχνης είναι παραγωγός ταινιών και επιχειρηματίας, έχοντας την δική της μάρκα με καλλυντικά (την RARE beauty). Πλέον στο πλούσιο βιογραφικό της μπορεί να προσθέσει και τον τίτλο του designer, καθώς συμμετέχει στον σχεδιασμό μαγιό του swimwear brand La’Mariette, το οποίο έχει ιδρύσει η κολλητή της Theresa Mingus και ήδη η Selena έχει ποζάρει αρκετές φορές φορώντας κομμάτια από προηγούμενες συλλογές ή δίνοντας την γνώμη της για την δημιουργική διαδικασία. Aυτήν την φορά είναι και επίσημη συνεργάτιδα στην δημιουργία μιας κολεξιόν με έξι νέα μαγιό, δύο τοπ, δύο μπικίνι, ένα ολόσωμο και ένα sarong, με σχέδιο που έχει εμπνευστεί από την ίδια την Selena και ονομάζεται “Aura”.

“H αύρα της Selena λάμπει σε ό,τι και αν κάνει και θέλουμε όλοι να αισθανθούν το ίδιο συναίσθημα του να είσαι ο πιο αυθεντικός εαυτός σου, το οποίο σου αλλάζει την ζωή,” είχε να δηλώσει ο Morgan Brutocao, συνιδρυτής του La’Mariette, συμπληρώνοντας ότι η αυτοπεποίθηση της Selena είναι ακαταμάχητη και η συνεργασία μαζί της για το design της νέας συλλογής ήταν μία αξέχαστη εμπειρία.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους φαν της τραγουδίστριας, εκτός των χρωματιστών σχεδίων του Aura, είναι το γεγονός ότι η Selena πόζαρε με τρόπο τέτοιο ώστε να μην κρύβει καμία από τις ‘ατέλειές’ της, και έδειξε το σώμα της ακριβώς όπως είναι αυτήν την στιγμή.

Παρά τα άσχημα λόγια που έχει κατά καιρούς ακούσει για το βάρος της και τα διάφορα σημάδια που έχουν προκύψει από επεμβάσεις εξαιτίας του αυτοάνοσου που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, η Selena εμφανίζεται σίγουρη για τον εαυτό της, σέξι, όμορφη και αποφασισμένη να ζήσει κι εκείνη το Hot Girl Summer της.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!