Αναφορικά με τη μόδα και τα ρούχα, υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο. Η μία είναι εκείνοι που τα λατρεύουν, πειραματίζονται συνεχώς και τα συνδέουν άμεσα με την ψυχολογία και την προσωπικότητά τους. Η άλλη είναι εκείνοι που θεωρούν τα ρούχα απλά ένα χρηστικό αντικείμενο και τη μόδα ως κάτι περιττό και επιφανειακό. Εμείς τείνουμε να συμφωνήσουμε με τους πρώτους. Το ίδιο και η Selena Gomez. 

Η τραγουδιστρια και ηθοποιός έκανε ένα βίντεο για τη σειρά της Vogue, Life In Looks. Έτσι, είδαμε εμφανίσεις της από τα πρώτα εφηβικά της χρόνια στην Disney, μέχρι το 2021 και το De Una Vez. Ναι, ένας λόγος να το δεις είναι, για να θυμηθείς κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά της outfits ανά τα χρόνια. Ο πιο σημαντικός, όμως, θα λέγαμε ότι είναι για να ανακαλύψεις πώς κάποια από αυτά τη βοήθησαν να ξεπεράσει τις ανασφάλειες για το σώμα της και να εκφράσει τον πραγματικό της εαυτό. 

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα; Το Versace φόρεμα, που έβαλε στα VMA’s το 2013, ήταν η πρώτη φορά που κάπως άρχισε να νιώθει ο εαυτός της. Το Met Gala του 2015 πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο διακυμάνσεων των κιλών της, που δεν ένιωθε καθόλου καλά με το σώμα της. Ωστόσο, με τη Vera Wang κατάφερε να δημιουργήσει ένα φόρεμα, που αγκάλιαζε το σώμα της. Τότε ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν απαραίτητο να έχει για πάντα τον σωματότυπο του 19χρονου εαυτού της. Το 2016 βρέθηκε στα AMA’s με μία απλή κόκκινη Prada τουαλέτα και ένιωσε για πρώτη φορά ότι συστήνει τον αληθινό της εαυτό στον κόσμο. Το 2019 είχε πάλι σκαμπανεβάσματα με τα κιλά της και ένιωθε ανασφαλής. Ωστόσο, έβαλε ένα ριχτό μίνι φόρεμα Celine στην πρεμιέρα του The Dead Don’t Die και ένιωθε όμορφη σαν κούκλα Barbie.