Κάθε καλοκαίρι βλέπουμε μπόλικες νέες τάσεις, αλλά και μικροτάσεις. Κάποιες είναι εντελώς φρέσκιες ενώ άλλες επανέρχονται έπειτα από την μεγάλη προτίμηση του κοινού σε αυτές. Μαζί με αυτές έχουμε βέβαια και ορισμένες οι οποίες είναι κάπως διαφορετικές, quircky, υπερσέξυ, και πολύ πολύ ιδιαίτερες. Αυτά τα στοιχεία τις καθιστούν αμφιλεγόμενες, και φέτος έχουμε πολλές από αυτές. Καθώς είμαστε όλοι έτοιμοι πια να πάμε διακοπές (αν δεν έχουμε ήδη πάει) ίσως αναρωτιέσαι ποιες είναι αυτές σε ό,τι αφορά τα μαγιώ. Παρακάτω λοιπόν τις έχουμε μαζέψει όλες, για να τις μάθεις και να διαλέξεις όποια σου ταιριάζει.

 

Στρινγκ Μπικίνι

Προσθέτοντας μια μεγάλη δόση σέξυνες το στρινγκ μπικίνι είναι σίγουρα μια από τις φετινές αμφιλεγόμενες τάσεις καθώς αφήνει μεγάλο μέρος του ποπού ακάλυπτο. Καθ’ ότι ωστόσο δεν είμαστε πουριτανοί, αυτό είναι ένα trend που καλώς υπάρχει για όποιον θέλει να το υιοθετήσει.

 

Μπικίνι τοπ που μοιάζει με σουτιέν

Κάτι που σίγουρα δεν θα περιμέναμε να δούμε σε ένα μαγιώ είναι να θυμίζει εσώρουχο. Παρ’ όλα αυτά φέτος τα μπικίνι με επιρροές από lingerie είναι μεγάλη τάση, προσθέτοντας νότες ρετρό στο στυλ μας.

 

Πολύπλοκα Cut-Outs

Τα cut-outs δεν είναι κάτι καινούργιο για την μόδα εν έτει 2022 καθώς βρίσκονται στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά τα ρούχα εδώ και 3 σεζόν. Ωστόσο φέτος τα βλέπουμε και στα μαγιώ, κυρίως στα ολόσωμα σε αρκετά περίπλοκα σχήματα και συνδυασμούς.

 

Μαγιώ με Γκλίτερ

Το γκλίτερ η αλήθεια είναι πως συνήθως δεν το βλέπουμε σε ό,τι αφορά το beachwear, αφού σαν στοιχείο έχει έναν εξαιρετικά γκλαμ χαρακτήρα για πιο επίσημες περιστάσεις. Φέτος το καλοκαίρι βέβαια κάνει την είσοδό του και στα μαγιώ στολίζοντας μπικίνι και ολόσωμα με έναν ιδιαίτερο αμφιλεγόμενο τρόπο.

 

Πολύ χαμηλοκάβαλο βρακάκι

Άλλη μια τάση που κινείται σε αμφιλεγόμενα πλαίσια είναι τα πολύ χαμηλοκάβαλα βρακάκια των μπικίνι. Αφήνοντας αρκετό δέρμα ακάλυπτο πολύ κοντά στην ευαίσθητη περιοχή, προσθέτει επίσης τόνους σέξυνες, κάνοντας αυτό το trend ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα του φετινού καλοκαιριού.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!