Το debate για το αν όντως ο Adam Driver είναι hot έχει τελειώσει εδώ και χρόνια και το πόρισμα είναι θετικό. Είναι καταπληκτικός ηθοποιός, κάθε ρόλος του προτείνεται για Όσκαρ, τον έχουμε δει να παίζει με τα φωτόσπαθα ως Kylo Ren/Ben Solo και οι επόμενοι μήνες/χρονιά φαίνεται πως θα απογειώσουν ακόμα περισσότερο την καριέρα του, καθώς θα πρωταγωνιστεί σε τρεις (ΤΡΕΙΣ) ταινίες που θεωρούνται ήδη φαβορί για βραβεία, δηλαδή το House of Gucci, το Annette και το The Last Duel.
Για αυτούς τους λόγους, σε συνδυασμό με τους κοιλιακούς και το γιγαντιαίο σώμα του, ο οίκος Burberry τον επέλεξε ως τον ambassador του νέου του ανδρικού αρώματος “Hero”, με μία καμπάνια που φαίνεται να έχει κάνει ολόκληρο το ίντερνετ να λιώνει και να χάνεται. Ο Adam λοιπόν πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό βίντεο του ενός λεπτού, όπου τον βλέπουμε να τρέχει ημίγυμνος σε μία παραλία παρέα με ένα αγέρωχο άλογο και στο επόμενο πλάνο να κολυμπάνε και οι δύο στο νερό, με μία σειρά λήψεων που σε κάνουν να μην ξέρεις που ξεκινάει ο Adam και που τελειώνει το άλογο.
Το όλο κλιπ αφήνει να εννοηθεί ότι στο τέλος ο φίλος μας, ο Ήρωας του Burberry γίνεται κένταυρος και η αλήθεια είναι δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε όλες αυτές τις πληροφορίες. Μόνο o χτισμένος κορμός του ηθοποιού θα ήταν αρκετός για να πάθουμε μια κάποια ζημιά, πόσο μάλλον όλο μαζί αυτό το θέαμα. Το τελικό χτύπημα; Μουσική υπόκρουση στο βίντεο είναι το (εξαιρετικό) τραγούδι της (υπέροχης) FKA Τwigs με τίτλο “Two Weeks.”

Burberry Reveals the Burberry Hero Campaign – c Courtesy of Burberry _ Mario Sorrenti_003
Ο Riccardo Tisci είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του μπουκαλιού ενώ το άρωμα Hero περιγράφεται από το brand σαν έναν συνδυασμό από περγαμόντο, μακρόκαρπο και μαύρο πιπέρι.
Φυσικά, στο twitter έγινε πάρτι και ιδού μερικές από τις καλύτερες αντιδράσεις της διαφήμισης:
If anyone asks "what's the female gaze"? The answer is: #AdamDriver's campaign for #Burberry pic.twitter.com/ebWBMPx7t6
— AdamDforever (@AdamDforever) July 25, 2021
Me in the parking lot at the beach when a centaur Adam Driver appears out of the water pic.twitter.com/h97gLl66N8
— Josie✨ (@adamdriversputa) July 27, 2021
Burberry understood the assignment and I am not okay pic.twitter.com/NDkjf8tXFw
— tarzella is OK👌🏽at drawing (@tarzelladraws) July 24, 2021
In Adam Driver’s Hero we trust 🙏🏽🧎🏽♀️ pic.twitter.com/4p5PrMTKvQ
— Josie✨ (@adamdriversputa) July 26, 2021
Me on my way to steal a burberry adam driver poster from a store pic.twitter.com/BW82BSyikI
— jenny (@clarkjoes) July 25, 2021
me after watching that adam driver x burberry ad… pic.twitter.com/7m2d1zDocn
— marge 🐝✨ (@foesandlovers) July 27, 2021
he is the same size as the horse https://t.co/erxr5a5SNk
— Carrie Wittmer 🐊 (@carriesnotscary) July 27, 2021
Adam Driver season is fast approaching. pic.twitter.com/fVUCV5qLvF
— FILM DAZE ✨ (@filmdaze) July 27, 2021
Burberry to Adam Driver: you’re gonna be the face of our new fragrance, but you have to be a Centaur on the beach
Adam Driver: pic.twitter.com/RSP2XAp1nT
— dani ❞ (@thirstydriver) July 27, 2021
