Το γνωρίζαμε ήδη ότι η Kendall Jenner είναι supermodel, αυτό που όμως δεν ξέραμε είναι ότι είναι μάλλον και σούπερ ήρωας καθώς επέλεξε να βγει στην παγωνιά σχεδόν χωρίς καθόλου ρούχα και, τουλάχιστον από το υλικό που έχουμε στα χέρια μας, δεν φαίνεται να την πειράζει καθόλου το γεγονός.
Πιο συγκεκριμένα, η Kendall δημοσίευσε μία σειρά με φωτογραφίες στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ όπου βρίσκεται ανάμεσα στα χιόνια φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, μαύρα γυαλιά και γούνινες μπότες, με την περιγραφή “O Wim Hof είπε να κάνουμε παγωμένα ντουζ”.

Για την ιστορία, αναφέρεται στην μέθοδο του Wim Hof, o oποίος προτείνει μία σταδιακή έκθεση στο κρύο με την κατάληξη σε καθημερινά παγωμένα ντουζ και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αν ακολουθήσεις αυτήν την πρακτική για αρκετές εβδομάδες, θα μπορείς να αντέχεις τις θερμοκρασίες κάτω των μηδέν βαθμών Κελσίου πολύ πιο εύκολα.
Κάτι μας λέει βέβαια πως η Kendall ήθελε απλά να βγάλει μερικές κουλ φωτογραφίες για το feed της στο ίνσταγκραμ, το οποίο και φυσικά κατάφερα. Άσχετα αν θέλουμε να σκεπαστούμε με πέντε κουβέρτες και μόνο που την βλέπουμε.