Έχουμε δει πολλά πράγματα να γίνονται viral στο TikTok. Συνταγές, τραγούδια, χορούς, ρούχα, μακιγιάζ, χτενίσματα κ.ο.κ.. Δεν είχαμε υπολογίσει, όμως, ότι μια μέρα θα βλέπαμε ένα sex toy να γίνεται viral, με χιλιάδες χρήστες να το αγοράζουν, να το δοκιμάζουν, να κάνουν την κριτική τους και να υπόσχονται ότι δεν θα το μετανιώσεις αν το αγοράσεις.

Ο λόγος για το Rose Sex Toy. Έναν αναρροφητή σε σχήμα τριαντάφυλλου, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε στην κλειτορίδα σου, είτε στις ρώγες σου. Προφανώς, οι TikTokers δεν μάς δείχνουν να το χρησιμοποιούν, αλλά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να μάς πείσουν ότι πρέπει να το αποκτήσουμε. Κι όταν λέμε “ό,τι” εννοούμε ότι έχουμε δει βίντεο που το βάζουν σε νερό για να δούμε τη δύναμή του, μέχρι βίντεο που μάς εξηγούν πως τούς έφτασε σε οργασμό σε μόλις μισό λεπτό και ότι μετανιώνουν όσα χρήματα είχαν ξοδέψει σε άλλα sex toys στο παρελθόν. 

@lady_kairyly

Rose explanation 🌹#SkipTheRinse #rose #toysforadults #adult #TikTokGGT #toy #rosetoy #amazonfinds #toysarefun #girlythings #buyit #learnontiktok

♬ Feels – Kehlani

Τα ατού του πάνω κάτω απ’ όποια εταιρεία κι αν το αγοράσεις; Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, μιας και μπορείς να το βρεις από 15 έως 40 ευρώ, ανάλογα το μέγεθός του. Έχει αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις τόσο σε επίπεδο έντασης, όσο και σε μοτίβο και στον ρυθμό, που θες να έχει η συσκευή, όταν την χρησιμοποιείς. Παράλληλα, μπορείς να την αγοράσεις μαζί με ένα επιπλέον εξάρτημα, που μοιάζει με γλώσσα και που υπόσχεται να σού δώσει ακόμα καλύτερη και πιο έντονη αίσθηση στοματικού σεξ.

@kryssii1

😂😂😂 #rose #rosetoy iykyk #fyp

♬ original sound – Film Avenue

@g0ldenkrys

tik tok don’t take it down. it’s appropriate. and i’m over 21 🙄 #fyp #rosetoy #YerAWizard

♬ original sound – krysten

@therosegarden_

The last toy you will ever buy.. #besttilllast #rosetoy #closeyourrings #LinkBudsNeverOff #fyp

♬ original sound – Slowed Songs

@maeve.tbh

to everyone who told me to buy one…this thing sent me to outer space 😌🌹 #rosetoy

♬ original sound – Ash

@iloveatiya

It’s not even that expensive I just don’t wanna be disappointed 🥺

♬ The woman was too stunned to speak – dominik