Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται για τα ελληνικά δεδομένα, στις ΗΠΑ μία από τις μεγαλύτερες μουσικές στιγμές της χρονιάς είναι σχεδόν πάντα το show του ημιχρόνου του Super Bowl. Αυτό φέτος δεν άλλαξε, με κάποιους να θεωρούν ότι στις 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ένα από τα καλύτερα shows της αθλητικής διοργάνωσης, που έχουμε δει ποτέ. Ένας από τους καλλιτέχνες, που συνέβαλαν σε αυτό; Ο Eminem, ο οποίος δεν συζητήθηκε μόνο για την καταπληκτική εμφάνισή του, αλλά και για την απόφασή του να γονατίσει στο γήπεδο, αποδίδοντας φόρο τιμής στον Colin Kaepernick.
Ποιοι απόλαυσαν τον Eminem περισσότερο απ’ όλους μας; Ξεκάθαρα οι κόρες, Hailie Jade και Alaina Marie Scott. Οι δυο τους βρέθηκαν στο κοινό του Super Bowl και δεν σταμάτησαν να αναμεταδίδουν στα stories τους στο Instagram, τόσο με δικές τους φωτογραφίες, όσο και με βίντεο από την εμφάνιση του πατέρα τους. Μάλιστα, η Jade προσπάθησε και να ζουμάρει ώστε να τον δούμε ακόμα καλύτερα και να τον απολαύσουμε.
Όσο για τα υπόλοιπα posts τους; Είδαμε την κάθε μία ξεχωριστά μόνη της πάνω από το γήπεδο, μία mirror selfie της Jade, αλλά και φωτογραφίες της Scott μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Matt Moeller.

