Έχουμε συνηθίσει να χαιρόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε την Adele να είναι ενεργή στα social media και κυρίως όταν ανεβάζει κάτι καινούργιο μέσω των λογαριασμών της στο ίνσταγκραμ και στο τουίτερ. Αυτήν την φορά όμως ο λόγος είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστος, καθώς η καλλιτέχνης κάθισε μπροστά από την κάμερα του κινητού της εμφανώς καταβεβλημένη και κουρασμένη για να ανακοινώσει πως χρειάζεται να αναβάλει την έναρξη του show της στο Las Vegas με τίτλο “Weekends With Adele”, μόλις 24 ώρες πριν την υποτιθέμενη πρεμιέρα του.

Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια, η πασίγνωστη τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους χιλιάδες φαν της, λέγοντας ότι η ομάδα της απλά δεν είναι έτοιμη και πως τουλάχιστον το μισό της συνεργείο είναι άρρωστο με Covid ενώ έχουν “καταστραφεί” με καθυστερήσεις σε παραδόσεις και, ενώ όλοι έχουν μείνει ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να ‘σώσουν’ την πρώτη συναυλία, δεν μπορούν να εμφανιστούν στην σκηνή με όσα έχουν αυτήν την στιγμή και πως απλά τους τελείωσε ο χρόνος.

“Είναι πραγματικά ακατόρθωτο να τελειώσει το show. Δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που έχω και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη,” συνέχισε να λέει κλαίγοντας. “Ζητάω συγγνώμη που είναι τόσο τελευταία στιγμή. Είμαι πολύ συγχυσμένη και νιώθω ντροπή και ζητάω μεγάλη συγγνώμη από όλους όσους ταξίδεψαν πάλι. Θα κάνουμε reschedule όλες τις ημερομηνίες, το φροντίζουμε τώρα. Και θα τελειώσω το show μου. Θέλω να το φτάσω εκεί που πρέπει να πάει αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τόσα προβλήματα και πραγματικά, δεν είναι έτοιμο.”

Πάρα πολλοί από τους ακολούθους της ήταν κάτι παραπάνω από παρηγορητικοί και υποστηρικτικοί, παρόλα αυτά υπήρχαν και αρκετοί που είχαν ήδη ξοδέψει αρκετά χρήματα έτσι ώστε να ταξιδέψουν μέχρι το Las Vegas αποκλειστικά για την συναυλία και δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα τα έξοδα που έπρεπε να κάνουν, μόνο και μόνο για την Adele να ακυρώσει τα πάντα λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα.