Κριός

Ήρθαν τα Χριστούγεννα, παραμένει το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα, η καλή σου διάθεση προσπαθεί να περιορίσει τις επιπτώσεις του, άντε λίγο ακόμα και όλα θα βελτιωθούν. Μέχρι τότε μην ανοίγεσαι σε εξομολογήσεις, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Για τα οικονομικά έρχεται καλή περίοδος, φρόντισε να μη σε βρει χρεωμένο.


Ταύρος

Ο μικρός τυμπανιστής παίζει χριστουγεννιάτικούς ρυθμούς και θέλεις να ακολουθήσεις, αλλά υπάρχουν μικρά εμπόδια. Κάποια μέλη της χορωδίας θέλουν να σε σαμποτάρουν, απόφυγε τις παγίδες που σου στήνει η γοητεία τους. Μην το παρακάνεις με την αισιοδοξία, δείξε ωριμότητα και στα οικονομικά.


Δίδυμοι

Δεν είδες χιόνια στο καμπαναριό, αλλά κάποια ψυχρότητα την πήρες χαμπάρι. Είναι η εποχή που οι μεγάλες υποσχέσεις μπαίνουν στην κατάψυξη, χρειάζεται να πορευθείς με τις δικές σου δυνάμεις. Αυτό το τριήμερο μην τα δίνεις όλα, κράτα τις επιφυλάξεις σου. Κράτα και μικρό καλάθι στα οικονομικά.


Καρκίνος

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι τελικά είναι τάρανδος, γι’ αυτό εξέταζε καλύτερα αυτά που σου υπόσχονται ακόμη κι αν τα λένε με αθώο τρόπο. Στο τριήμερο που ακολουθεί θα αντιληφθείς ότι η εμπιστοσύνη σου πήγε σε ακατάλληλα πρόσωπα, τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Δες την πραγματικότητα χωρίς να κρύβεις το κεφάλι στην άμμο, μην ξοδεύεσαι και μην ξοδεύεις άσκοπα.


Λέων

Όλοι παν στην εκκλησιά με αναμμένα φαναράκια, εσύ λάμπεις αυτό το τριήμερο γιατί ξεκουράζεσαι και ηρεμείς. Η ηρεμία σε βοηθάει να δεις ξεκάθαρα τα επόμενα βήματα  και κάποιες σχέσεις σου. Μην αφήνεις τα πρακτικά θέματα να ρίχνουν σκιά σε αγάπες και έρωτες, τα οικονομικά βελτιώνονται.


Παρθένος

Χριστός γεννήθηκε στην άκρη της Γης κι εσύ βρήκες την άκρη με τα θέματα που σε ταλαιπωρούσαν. Τακτοποίησες με σύνεση τις κάθε είδους εκκρεμότητες και τώρα απολαμβάνεις ένα εορταστικό τριήμερο στα Ουράνια. Φροντίζει γι’ αυτό ο δεσμός σου, ερχόσαστε ξανά κοντά και ακολουθούν ρομαντικές στιγμές. Μην σε απασχολούν τα οικονομικά.


Ζυγός

Τον Θεό να δοξολογείτε με ένα στόμα μια φωνή εσείς οι Ζυγοί, γιατί σας έδωσε τη λογική ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την σύγχυση που επικρατεί στο άμεσο περιβάλλον. Εσείς θα δώσετε την λύση! Στα ερωτικά έρχεται ένα φάντασμα από τα παλιά, το δις εξαμαρτείν  ου Ζυγού σοφού. Έλεγξε τον αυθορμητισμό σου και στα οικονομικά.


Σκορπιός

Το αστέρι ψάχνεις  να βρεις το φωτεινό, αλλά δείξε υπομονή, θα λάμψει τις επόμενες ημέρες, αυτό το τριήμερο αρκέσου στα λαμπάκια του δέντρου. Θέλω να πω, βασίσου στις δικές σου πρωτοβουλίες για να περάσεις καλά! Στολίσου, πρόσεξε την εμφάνιση σου, το περιμένει η σχέση και η αυτοπεποίθηση σου. Αμέσως μετά το τριήμερο, βελτιώνονται τα οικονομικά.


Τοξότης

Ρα πα πα παμ, Ρα πα πα παμ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου στην αγάπη πρέπει να προσέχεις τι λες, σε ποιόν και πότε. Θέλεις να τα έχεις μόνα-ζυγά δικά σου, αυτό δεν βοηθάει για να περάσεις ένα ωραίο τριήμερο. Έλεγξε την γλώσσα και τις αντιδράσεις σου, έλεγξε το φαγητό, έλεγξε και τις εξόδους. Η απροσεξία φέρνει πρόστιμα.


Αιγόκερως

Η ψυχή σου θα φτερουγίσει πέρα στα άγια βουνά και θα περάσεις ένα άκρως εορταστικό τριήμερο, αρκεί προηγουμένως να προσγειώσεις τις προσδοκίες σου στην πραγματικότητα. Στα εορταστικά τραπέζια μην παρασύρεσαι σε ανούσιες συζητήσεις, καλύτερα να τρως και να πίνεις, αλλά πάλι με μέτρο. Μέτρα και τα χρήματα σου, δεν είναι πολλά, ευτυχώς ούτε και λίγα.


Υδροχόος

Μέσα στη νύχτα, παιδί μοναχό και ίσως έτσι να είναι καλύτερα γιατί κάποιοι συνοδοιπόροι θα σε ταλαιπωρούσαν κι εσύ θέλεις να περάσεις καλά. Τα καταφέρνεις εφόσον ακολουθήσεις την λογική σου, το ένστικτό σου αυτή την εποχή δεν λειτουργεί. Άφησε  το συναίσθημα σου να εκφραστεί, κάνε αγκαλιές και δώρα, έχεις τη δυνατότητα.


Ιχθείς

Μες στη φάτνη τα ζώα ξυπνούν και εσύ χαίρεσαι με την παρέα του σκύλου σου, είναι πολύ καλύτερη από κάποιων ανθρώπων που δεν αξίζουν. Δεν μένεις κολλημένος στα αρνητικά, συμμετέχεις στη γιορτή αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Πρόσεξε τα μελομακάρονα, έχουν πολλές θερμίδες.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!