Κριός

Και εκεί που όλα πήγαιναν φίνα, έρχεται την Κυριακή η σύνοδος Ερμή- Κρόνου που σε αναστατώνει. Οι διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται άνω κάτω, αλλά εσύ ξέρεις την συνταγή. Όχι παρορμητισμός, όχι βιαστικές αποφάσεις. Οι ελεύθεροι ταλαιπωρούνται με ανούσιο φλερτ, οι δεσμευμένοι το χουν ρίξει στα πρακτικά θέματα. Όχι σπατάλες!

Ταύρος

Το πρώτο που πρέπει να διαφυλάξεις σε αυτό το περίεργο διήμερο είναι η ασφάλεια σου. Να προσέχεις όταν πιάνεις το τιμόνι, τόσο του αυτοκινήτου όσο και των σχέσεων σου. Μία απότομη κίνηση, μια βιαστική στροφή μπορεί να δημιουργήσει θεματάκι, μιλάω και μεταφορικά. Δείξε ωριμότητα στα αισθηματικά, πρόσεξε  ένα φλερτ που μπορεί να σε εκθέσει.

Δίδυμοι

Έχεις κάνει πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο αλλά πρέπει να το αναθεωρήσεις γιατί οι επιθυμίες σου δεν ταυτίζονται με τις αντικειμενικές συνθήκες. Στηρίζεσαι σε ιδέες που κοντεύουν να γίνουν εμμονή, χρησιμοποιείς σκληρά λόγια για να επιχειρηματολογήσεις, κουράζεις το περιβάλλον και κυρίως τον άνθρωπο σου. Ασχολήσου με τις εξοφλήσεις λογαριασμών.

Καρκίνος

Η κυριακάτικη σύνοδος Ερμή-Κρόνου φέρνει στα αυτιά σου κουβέντες που μπορεί να σε δυσαρεστήσουν, όμως δεν απέχουν από την αλήθεια. Θέλεις παραπάνω απ’ όσα μπορεί να σου προσφέρει το περιβάλλον και ανεβάζεις τις απαιτήσεις διεκδικώντας χίμαιρες. Ρίξε τους τόνους, η σχέση σου θα ανταποδώσει την ένταση και θα περάσετε ψιλοχάλια. Αν δεν υπάρχει σχέση μην προσπαθήσεις να αποκτήσεις τώρα, δεν πειράζει, άστο για αργότερα.

Λέων

Χαμήλωσε τουλάχιστον για δύο μέρες τον πήχη, δεν γίνεται να διεκδικείς όλο και πιο ψηλούς στόχους. Στα επαγγελματικά θα προκύψει πρόβλημα με συνεργάτη σου, δεν χρειάζεται να ζεις ένα δράμα, από την επόμενη Δευτέρα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Απόφυγε την ψυχρή συμπεριφορά προς τον δεσμό σου, μην κάνεις αγορές στο διαδίκτυο.

Παρθένος

Θα ήθελες να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο ανέμελο, αλλά δεν είναι εύκολο. Ξεκινάς καλά, αλλά η Κυριακή θα σε ταλαιπωρήσει, μην παίρνει σημαντικές αποφάσεις, δεν έχεις τώρα τα προσόντα. Προστάτεψε την φήμη σου, σταμάτα τις υπερβολές στα φλερτ, αν είσαι δεσμευμένος/η περιόρισε τις απαιτήσεις σου.

Ζυγός

Ένα μικρό σεισμό στις ενδοοικογενειακές σχέσεις θα φέρει η σύνοδος Ερμή-Κρόνου, φόρα κράνος γιατί θα έχουμε εκτόξευση κατηγοριών. Προστάτεψε την αξιοπρέπειά σου, μην λες κουβέντες για τις οποίες θα μετανιώσεις. Απόφυγε την ερωτική επαναπροσέγγιση ενός προσώπου από το παρελθόν. Μην ξοδεύεις όλα σου τα χρήματα, τη Δευτέρα έρχονται λογαριασμοί.

Σκορπιός

Μετά την Μελωδία της Ευτυχίας των προηγούμενων ημερών, το έργο στο οποίο πρωταγωνιστείς θα είναι βαρετό και όταν θα ανέβουν οι τόνοι δεν θα είναι για καλό. Αν περιορίσεις τις κουβέντες που θέλεις να πεις, δεν θα το μετανιώσεις τις επόμενες ημέρες, Αν είσαι ελεύθερη/ος εκδηλώνεις μια αδυναμία στο επιφανειακό και ανεπιτυχές φλερτ.

Τοξότης

Σαββατοκύριακο με τονισμένη την αυτοπεποίθηση, αλλά προσοχή, κινδυνεύεις να το γυρίσεις σε εγωισμό και έτσι θα περάσεις ένα άνευ λόγου δυσάρεστο διάστημα. Για να διατηρηθούν τα δεδομένα σου γίνε λιγότερο απαιτητικός/η, ο δεσμός σου δεν αποτελεί κτήμα σου. Άρχισε να κάνεις οικονομίες, θα σου χρειαστούν σύντομα.

Αιγόκερως

Δεν έχεις παράπονο από τις τελευταίες ημέρες, αλλά τώρα πρέπει να είσαι έτοιμη/ος και για όχι και τόσο ευχάριστες αλλαγές. Θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες μόνο αν μείνεις ψύχραιμος /η, οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα σε ωφελήσουν. Προσοχή στις επιπολαιότητες γύρω από τα συναισθηματικά και οικονομικά.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου δεν βοηθάει για να περάσεις το Σαββατοκύριακο που ονειρευόσουν, δεν πειράζει, μείνε στη σκιά και θα περιορίσεις τις απώλειες. Το σύμπαν δοκιμάζει τις αντοχές σου στις προκλήσεις, μην μπεις στην απαγορευμένη ερωτική ζώνη, θα το μετανιώσεις. Το άγχος δεν βοηθάει την καριέρα, προβλήματα και στα οικονομικά.

Ιχθείς

Δεν είναι καιρός για εγωισμούς. Γιγαντώνοντας τον εαυτό σου, όχι μόνο δεν θέλεις κανένα πρόβλημα, αλλά θα απομακρύνεις και τους φίλους που τέτοια εποχή είναι απαραίτητοι για την επαφή σου με την πραγματικότητα. Επίσης με αυτή τη συμπεριφορά θα τραυματίσεις τη σχέση σου, ηρέμησε γιατί έτσι θα τα διαλύσεις όλα. Άκου την καρδιά, όχι το θυμό σου, βούλωσε τα αυτιά σε όσους υπόσχονται εύκολα χρήματα, είναι παγίδα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!