Κριός

Ακούς βαθιά μέσα σου μια φωνή; Δεν είσαι η Ζαν ντ Αρκ, αυτή που σου μιλάει είναι η Λογική  και σου λέει ότι πρέπει να ξανατσεκάρεις τις σχέσεις σου. Μην κολλάς στο παρελθόν, μην φοβάσαι το μέλλον. Αν κάνεις κατάλογο με τα λάθη του ανθρώπου σου, απλώς θα χαλάσεις την ημέρα. Μην αναλωθείς σε σπασμωδικές κινήσεις, ούτε στα αισθηματικά ούτε στα οικονομικά.


Ταύρος

Πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα και βάζεις στη θέση τους τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν. Οι κινήσεις σου είναι καλά προετοιμασμένες και οι λύσεις που δίνεις έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύσουν την καριέρα σου. Οι νέες γνωριμίες δεν είναι για σχέση, μην αφήνεις τη σχέση για νέες γνωριμίες. Τα νέα του κουμπαρά είναι καλά.


Δίδυμοι

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφύγεις. Πρώτο και χειρότερο: Η βιασύνη. Δεύτερο: Ο εγωκεντρισμός. Αντιθέτως, μπορείς να στηριχτείς στην ικανότητά σου να βρίσκεις διεξόδους εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στα επαγγελματικά, αλλά και στα αισθηματικά. Η σχέση σου θα νιώσει ασφάλεια, το φλερτ θα θέλει κάτι παραπάνω. Είσαι στα πάνω σου στα οικονομικά.


Καρκίνος

Η Σελήνη ήρθε για να φωτίσει μόνο εσένα και λαμποκοπάς σαν διαμάντι. Είσαι μέσα στην γοητεία, λόγω της αυτοπεποίθησης αφήνεις τους συνομιλητές σου με το στόμα ανοιχτό γιατί διαθέτεις επιχειρήματα και πειθώ. Αν είσαι αδέσμευτος το φλερτ θα καταλήξει σε θεαματική επιτυχία, οι δεσμευμένοι θα περάσουν νύχτα πάθους.


Λέων

Υπάρχει ένα εμπόδιο μεταξύ της σκέψης σου και αυτών που τελικά εκφράζεις, ελλοχεύει κίνδυνος να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο, όπου μάλιστα δεν θα έχεις δίκιο. Καλύτερα να μην εμπλακείς σε δύσκολες συζητήσεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα συναισθηματικά. Πρόσεξε τους κόλακες, μη πέσεις στην παγίδα τους, πρόσεξε τα έξοδα σου, κυρίως τις μεγάλες επενδύσεις.


Παρθένος

Είχες δεν είχες, αποσυντονίστηκες τη στιγμή που δεν είχες κανένα λόγο να το κάνεις. Πάρε τις ευθύνες σου απέναντι στο περιβάλλον από την αρχή, επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου αποβάλλοντας τα σκοτεινά σημεία. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση προκαλεί προβληματισμό, μπορεί να βγει σε καλό. Καλό θα είναι να μην ξοδεύεις για να κάνεις καλή εντύπωση.


Ζυγός

Περνάς περίοδο ηρεμίας και αυτό οδηγεί τους φίλους που σε απέφευγαν λόγω της προηγούμενης έντασης να σε ξαναπλησιάσουν. Θέλουν να δείξουν ότι εξακολουθούν να σ’ αγαπούν και να σε εκτιμούν. Κάνε χώρο για να εκφραστούν, έλα κοντά τους, απομακρύνσου από τις κουραστικές δημόσιες σχέσεις. Οι σωστοί χειρισμοί θα ευνοήσουν και τα οικονομικά.


Σκορπιός

Η τύχη παραμένει αρωγός σου, η αισιοδοξία σου θα φέρει δίπλα σου πολύ κόσμο. Αν αισθανθείς πανίσχυρος/η το έχασες το παιχνίδι, το χιούμορ σου μπορεί να θεωρείται προσβολή για αρκετούς και τελικά έτσι να είναι. Απόφυγε τις ασκήσεις ειρωνείας και θα διαπρέψεις στα επαγγελματικά, στα αισθηματικά μην ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία. Ετοιμάσου για πληρωμές.


Τοξότης

Πρώτα παρατηρείς, μετά καταστρώνεις σχέδια, στη συνέχεια περνάς στη δράση. Τα κάνεις δηλαδή όλα τέλεια και έτσι θα είναι η σημερινή ημέρα. Ο μόνος κίνδυνος είναι να υπερεκτεθείς σε κοινωνικότητες που σε πάνε πίσω. Τρέξε στο σπίτι, σε περιμένουν εκρήξεις αισθησιακής πληρότητας. Τα οικονομικά πάνε καλά, ίσως αναπάντεχα καλά!


Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που επιθυμείς βρίσκονται δίπλα σου, τέρμα η μοναξιά, προσοχή στην τήρηση των αποστάσεων και μην ξεχνάς τα τυπικά για την κυκλοφορία, γιατί ένα αιφνίδιο πρόστιμο μπορεί να χαλάσει την ιδανική αυτή η μέρα. Μένοντας στο σπίτι βρίσκεις ευχάριστους τρόπους να περάσεις την ώρα, ευχάριστες εξελίξεις και στα οικονομικά.


Υδροχόος

Έχεις αρκετές υποχρεώσεις και αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται γιατί μόνο με σοβαρό προγραμματισμό θα τις διεκπεραιώσεις όλες με επιτυχία. Είσαι σε μεγάλες φόρμες στα επαγγελματικά, οι επιτυχίες σου φέρνουν επιβράβευση, το ίδιο συμβαίνει και με τις ερωτικές σου επιδόσεις. Αν δεν υπάρχει δεσμός, δεν πειράζει, τα υποψήφια φλερτ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ηρεμία στα οικονομικά.


Ιχθείς

Είσαι τυχερός και επειδή το αμφισβητείς, σήμερα θα δεις να εκπληρώνονται και οι πιο δύσκολες επιθυμίες σου. Αν ξεκινήσεις μία καινούρια δουλειά θα στεφθεί από επιτυχία, αν θέλεις να ζήσεις ζωή χαρισάμενη με το δεσμό σου, πες το κι έγινε. Οι ελεύθεροι θα νιώσουν και ωραίοι, θα σχηματιστεί ουρά από θαυμάστριες/στες. Όχι ρίσκο στα οικονομικά, η τύχη έχει όρια.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!