Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα περικυκλώνει τη σχέση σου με τους υπόλοιπους, τώρα που το γνωρίζεις πάρε τις προφυλάξεις σου γιατί ο δρόμος σήμερα είναι κάπως ανώμαλος, πολλές οι λακκούβες. Ιδιαιτέρως στο διαδίκτυο μπορεί να χάσεις τον έλεγχο φλερτάροντας, βάλε φρένο στην ερωτική σου διάθεση. Σοβαρότητα και στα οικονομικά παρακαλώ.


Ταύρος

Μην πιστεύεις όσους θέλουν να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ζήτα ουσία και όχι σκέτο περιτύλιγμα. Πέρνα από κόσκινο τις υποσχέσεις που σου δίνονται, δείξε εμπιστοσύνη στην σχέση σου, μαζί θα ξεπεράσετε την βραχύβια ανασφάλεια που προέκυψε. Με τις δυνάμεις σου θα επιβληθείς στα επαγγελματικά, μην κάνεις δυσανάλογα έξοδα.


Δίδυμοι

Η ημέρα είναι σαν ταινία του Αγγελόπουλου. Εικαστικά άψογη, αλλά πολλή ομίχλη, όλα κυλούν αργά και καθηλώνεσαι στο τοπίο περιμένοντας την επόμενη σκηνή για να δυναμώσει η μουσική. Είσαι θεατής ενός κόσμου που δεν καταλαβαίνεις, χρειάζονται υπότιτλοι στην επαφή σου με τον/την σύντροφό, σήμερα μιλάτε άλλη γλώσσα. Πλήρωσες εισιτήριο, δεν χρειάζονται άλλες επενδύσεις.


Καρκίνος

Η πανσέληνος ήρθε να εγκατασταθεί το ζώδιό σου και δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από την εορταστική ατμόσφαιρα. Κάνει σαματά, ανακατεύει την ζωή σου, διαδίδει κουτσομπολιά, αν μπορούσε θα έριχνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο τζάκι. Η ψυχραιμία θα σου προσφέρει λύσεις, δεν είναι εποχή για συζητήσεις πάνω σε αισθηματικά και επαγγελματικά. Καλά νέα: τα οικονομικά είναι OK.


Λέων

Για την περίπτωσή σου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα προσφέρεται για να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου και να εκφράσεις την εκρηκτική δημιουργικότητά σου. Θα εισπράξεις επαίνους και θα σου απονεμηθούν μετάλλια, σε κάποια από αυτά μη δώσεις σημασία, προέρχονται από επαγγελματίες κόλακες. Ενας/μία από αυτούς θα σε φλερτάρει, στα οικονομικά έρχονται αναπάντεχα θετικές εξελίξεις.


Παρθένος

Προσοχή σε κάθε βήμα σου, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Αντί να τρέχεις σε ένα στίβο που δεν γνωρίζεις, άνοιξε συζήτηση στο συμβούλιο του σπιτιού, όχι για να μιλήσεις αλλά για να ακούσεις. Πάρε τροφή για σκέψη και μετά βάλε τη μουσική που αρέσει στο δεσμό σου και άφησε να μιλήσει ο κοινός  ρομαντισμός σας. Θα περάσετε πολύ καλύτερα από το να κάνεις παραγγελίες click away.


Ζυγός

Να αντιστέκεσαι στις διαδόσεις, κυρίως όταν προέρχονται από ανειδίκευτους που συστήνονται σαν ειδικοί. Όταν έρχεται το πάθος μη φεύγει λογική, άσε τον Ρουβά να λέει ό,τι θέλει. Αν θεωρήσεις ότι αυτά που βλέπεις στο Instagram  ή σου γράφουν στα μυνήματα είναι αληθινά, κακό του κεφαλιού σου. Συγκρατήσου και στα οικονομικά.


Σκορπιός

Έχεις παρασυρθεί από την προετοιμασία για την υποδοχή της Πρωτοχρονιάς και εντυπωσιάζεσαι όταν βλέπεις ότι χρειάζεσαι γενικότερη τακτοποίηση, κυρίως να ξεσκονίσεις τις αξίες σου. Η μέρα προσφέρεται για να γυαλίσεις της θαμπές σχέσεις σου, αν είσαι ελεύθερος/η προετοιμάσου για ερωτικό ξεφάντωμα. Βάλε ρυθμό στην ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, αύριο θα αγχωθείς.


Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει πολύ κόσμο στην παράσταση σου, θα σε χειροκροτήσουν κι εσύ στο τέλος απλώς υποκλίσου, αν αρχίσεις να βγάζεις λόγους αυτοθαυμασμού θα διώξεις ακόμα και τους συγγενείς σου. Καθώς υπογράφεις αυτόγραφα θα αντιληφθείς θαυμασμό, μην παρασυρθείς και κυρίως μην αμελήσεις για χάρη του την σχέση σου. Όχι ρίσκα στα έξοδα.


Αιγόκερως

Είσαι σίγουρη/ος ότι διαθέτεις μύτη λαγωνικού κι από μακριά μυρίζεις τις παγίδες. Θα στο χαλάσω, αλλά σήμερα δεν είσαι σε φόρμα. Πρέπει να βασιστείς μόνο στα γεγονότα, να ζήσεις για ό,τι συμβαίνει και όχι για ότι νομίζεις ότι θα συμβεί. Επίσης διαθέτεις εντιμότητα, είναι κρίμα να την θυσιάσεις για μια προσωρινή ευχαρίστηση, καταλαβαίνεις τι εννοώ.


Υδροχόος

Η ομάδα σου περίμενε πολλά από εσένα, αλλά εσύ όλο ψάχνεις δικαιολογίες για να αποφύγεις τις ευθύνες, αν ήσουν στο Survivor θα σε έλεγαν Mariposa-Κρεμλίδου. Φύγε από τη βολική σκιά, τίναξε την άμμο της τεμπελιάς και πάλεψε για να κερδίσεις την ασυλία από τις επιπτώσεις του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Μην παρασύρεσαι στο φαγητό και στις αγορές.


Ιχθείς

Το έχεις πει: «Εγώ αυτήν/αυτόν τον/την εμπιστεύομαι τυφλά». Δεν είναι πάντα σωστή επιλογή, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Αν είσαι επιφυλακτικός στις κούφιες υποσχέσεις δεν θα απογοητευτείς οικτρά, κάνε κράτει και στα όσα εσύ υπόσχεσαι στο δεσμό σου, κυρίως αν κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!