Κριός

Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι κακές επιλογές πληρώνονται, η επιμονή σε παράλογους στόχους μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος στα αισθηματικά και καλύτερα να μη δεις τα αποτελέσματα. Τα οικονομικά, μία από τα ίδια.

Ταύρος

Φοβάσαι για όλα αυτά τα οποία πρέπει να κάνεις και ψάχνεις δικαιολογίες που μπορεί να σε εκθέσουν περισσότερο από τους φόβους σου. Εκεί που εμφανίζεσαι ατρόμητος είναι στην συνέχιση μιας κρυφής σχέσης, αλλά δεν θα μείνει κρυφή για καιρό, ετοίμασε την απολογία σου.

Δίδυμοι

Υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να σε εκνευρίσουν, συγκρατήσου, όταν ξεφεύγεις κάνεις πράγματα για τα οποία συνήθως μετανιώνεις. Μη διστάζεις να εκδηλωθείς ερωτικά, το έδαφος είναι πρόσφορο σε αντίθεση με τα επαγγελματικά που θα πληρώσεις τις λάθος επιλογές. Για τα οικονομικά καλύτερα να μην πούμε τίποτα.

Καρκίνος

Ο Άρης με τον Πλούτωνα σχηματίζουν τετράγωνο γι’ αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14. Η ανίερη συμμαχία των αντιπάλων, ανταγωνιστών, εχθρών θα προσπαθήσει να τραυματίσει την αξιοπιστία σου και η μόνη άμυνα είναι να είσαι ψύχραιμος και άμεσος στις αντιδράσεις σου. Προσοχή, άλλο η δουλειά, άλλο ο έρωτας.

Λέων

Βράζεις από ιερή αγανάκτηση και θεωρείς ότι έχεις το δικαίωμα να τα βάλεις με όλο τον κόσμο. Κατέβασε τη θερμοκρασία, πάρε βαθιές ανάσες, μην κοκκινίζεις από θυμό. Πρέπει να τον αποβάλλεις στα επαγγελματικά και στη σχέση σου. Άλλαξε τροπάριο, θα επιβραβευθείς αλλά όχι σήμερα.

Παρθένος

Σφίξε τα δόντια και ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο. Για να βγάλεις καθαρή τη σημερινή μέρα πρέπει να εμποδίσεις τα σκληρά λόγια να βγουν από το στόμα σου, για να βουλώσεις τις τρύπες πρέπει να γίνεις αθλητής μεγάλων αποστάσεων. Στα ερωτικά κινείσαι μεταξύ κωμωδίας και δράματος, στα οικονομικά λείπει το δράμα.

Ζυγός

Συναγερμός. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και οποιαδήποτε απροσεξία σου μπορεί να βάλει μπουρλότο σε φιλίες, επαγγελματικά, στη σχέση σου. Αν είσαι χωρίς σύντροφο σήμερα θα ανάψεις φωτιές, αλλά μετά θα είναι δύσκολο να τις σβήσεις. Στα οικονομικά βγαίνει λευκός καπνός.

Σκορπιός

Κουράστηκες να ζεις με την ελπίδα και αναζητάς πρακτικές λύσεις για τα προβλήματα, αλλά δε σε βοηθάει το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα. Κάτσε επομένως στ’ αυγά σου, σήμερα δεν είναι μέρα για πρωτοβουλίες, κινδυνεύεις να εκτεθείς σε συναδέλφους και ερωτικούς συντρόφους. Για την βελτίωση των οικονομικών σου κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Τοξότης

Άντε πάλι με την έπαρση και την αυτοπροβολή. Το ξέρεις καλά ότι εννιά φορές τις δέκα σου βγαίνει σε κακό, αλλά επιμένεις να δυσαρεστείς τους ανθρώπους που σε αγαπούν, όμως δεν αντέχουν τον εγωκεντρισμό σου που βαφτίζεις αυθορμητισμό. Μην πιστεύεις τους κόλακες, μην παίξεις τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σου είναι λίγο βαριά, αν χάσεις την ψυχραιμία σου θα γίνει αφόρητη. Αντιμετώπισε τις μικροαναποδιές, μηδένισε τον εγωισμό σου γιατί θα σε βάλει σε μπελάδες. Μην εμπιστευτείς μια παλιά σχέση που επέστρεψε για να σε ταλαιπωρήσει. Έρχονται έξοδα και για το σπίτι.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έχει τόση δύναμη που μπορεί να σε μετατρέψει σε αγενή, το ξέρεις ότι είναι λάθος, γι’ αυτό μην πηγαίνεις στο χώρο εργασίας με απλωμένο το ζωνάρι. Ούτε με τη σχέση σου πρέπει να παρεκτραπείς, θα περάσεις δύσκολη παραμονή Χριστουγέννων. Αν σκέφτεσαι να κάνεις περιττά έξοδα, δεν σε παίρνει.

Ιχθείς

Αβεβαιότητα. Ανασφάλεια. Αναποδιά. Με αυτό το τρίπτυχο θα πορευτείς σήμερα και όσο λιγότερο απομακρύνεσαι από τον χαρακτήρα σου, τόσο θα περιορίζεις και τα δυσάρεστα επακόλουθα. Τα καλά νέα αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Το πάθος έρχεται και φεύγει η λογική στα έξοδα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!