Κριός

Όλα τα είχε η Μαριορή, η Πανσέληνος στην Παρθένο της έλειπε, αλλά θα περάσει κι αυτό, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Τα επαγγελματικά θα ταλαιπωρηθούν λιγάκι, μην ανησυχείς, θα τα τακτοποιήσεις ξανά, έχεις πρώτες βοήθειες από το εξάγωνο Ήλιου- Ουρανού που πάντα φροντίζει τα οικονομικά σου. Η εβδομάδα που ξεκινάει σε βρίσκει σε φάση συναισθηματικής φόρτισης, δίκιο έχεις, αλλά μη γίνεις και τσιμπούρι στους δικούς σου, κυρίως αν επιλέξεις την γκρίνια ως επικοινωνία. Οι ελεύθεροι ας προετοιμαστούν για την άνοιξη, φέρνει αγάπες και λουλούδια.

Ταύρος

Πως τρέχει ο χρόνος! Είμαστε πια στο τέλος του Φεβρουαρίου, δεν μελαγχολείς γιατί ήταν δύσκολος μήνας, με χαρά σου ανακοινώνω ότι νέοι καιροί ξημερώνουν, το σκοτάδι τελείωσε. Για αρχή έρχεται ένα θαυμάσιο ερωτικό Σαββατοκύριακο για τους δεσμευμένους, οι πιο χαλαροί  επίσης θα το ρίξουν έξω, μπορεί να προκύψει και κάτι σοβαρό. Απαραίτητη προϋπόθεση να σταματήσεις να χτυπάς τα ποδαράκια σου σαν μικρό παιδί που τα θέλει όλα, αυτός είναι ο τρόπος για να τα χάσεις. Στα επαγγελματικά έρχονται ενθαρρυντικά νέα, σύντομα θα κάνεις βήματα μπροστά, στα οικονομικά ανασαίνεις, μην ξεχνάς να τακτοποιήσεις χρέη και εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Μία αναμπουμπούλα, μία ανακατωσούρα φέρνει η Πανσέληνος, αφορά κυρίως στα αισθηματικά σου, αλλά θα έχουμε ένταση και στις υπόλοιπες σχέσεις. Κράτα την ψυχραιμία σου, μην μπλέξεις σε έντονες συζητήσεις που στην πραγματικότητα είναι καυγάδες, θα το μετανιώσεις σχεδόν αμέσως. Η κρίση θα έχει μικρή διάρκεια, στο τέλος της εβδομάδας θα επανέλθει η ηρεμία, αλλά και το ενδιαφέρον για βελτίωση των ερωτικών επιδόσεων. Πριν ανοιχτείς αποφάσισε με ποιους θέλεις να μείνεις και από πού να φύγεις, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς εραστές και φίλους. Έχεις και κάτι δουλειές που πρέπει να ολοκληρώσεις, μην τις αναβάλλεις, θα γίνουν βουνά.

Καρκίνος

Φεύγει ο Φεβρουάριος κι εσύ δεν τα βάφεις  μαύρα, θα έλεγα το αντίθετο! Δεν πέρασες ιδιαίτερα καλά κατά το προηγούμενο διάστημα, αλλά ποιος ασχολείται με το παρελθόν, το παρόν είναι πολλά υποσχόμενο. Η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθείς σκορπάει ένα άρωμα ερωτισμού που θα σε παρασύρει, ότι επιθυμούσες για μεγάλο διάστημα τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Το μόνο εμπόδιο προέρχεται από την σαββατιάτικη Πανσέληνο, μην την αφήσεις να σε παρασύρει, βάλε χαλινάρι στα νεύρα σου. Τα επαγγελματικά δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση, υπάρχει ανασφάλεια αλλά δεν είσαι ο μόνος.

Λέων

Οι τελευταίες εβδομάδες του Φεβρουαρίου δεν είναι απ’ αυτές που θα λες “τι ωραία που περάσαμε”, αλλά καλά έκανες και έσφιγγες τα δόντια, σου έχω καλά νέα. Αρχίζω από τα επαγγελματικά που το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει μόνο καλές εξελίξεις, θα σημάνουν βελτίωση των οικονομικών και, για να παραμείνουμε στην γεωμετρία, έχουμε και ένα τρίγωνο του Δία με τους Δεσμούς Σελήνης που ανοίγει δρόμους σημαντικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς, των αισθηματικών συμπεριλαμβανομένων. Βέβαια στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει και μία Πανσέληνος στην Παρθένο που φέρνει αστάθεια, κρατήσου από την οικογένεια και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Όπως σε έχουν προειδοποιήσει οι πονοκέφαλοι, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιό σου και, όπως συνήθως συμβαίνει, όλα σου φαίνονται δύσκολα, βλέπεις μόνο αγκάθια, φοβάσαι ότι ο ουρανός θα πέσει το κεφάλι σου. Υπερβολές! Ηρέμησε, κατάστρωσε ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, μια ημέρα θα διαρκέσει και μάλιστα το Σάββατο που δεν έχεις επαγγελματικά βάρη. Οι υπόλοιπες μέρες θα είναι σημαντικές, έρχονται προτάσεις και αναγνώριση, ακόμη καλύτερα τα αισθηματικά όπου ξαναβρίσκεις την χαρά της επαφής. Τα οικονομικά είναι ισορροπημένα, κάνε κράτει στα έξοδα.

Ζυγός

Έξω έκανε κρύο, πάγωσε η οικουμένη ολόκληρη, πέσανε χιόνια στο καμπαναριό κι εσύ την έβγαλες σχετικά καθαρή, μέχρι και χιονοπόλεμο έπαιξες. Θα συνεχιστούν τα καλά, εκτός από ένα διάλειμμα που θα γίνει το Σάββατο με την Πανσέληνο. Τις υπόλοιπες ημέρες θα ευχαριστηθείς αγκαλιές και φιλιά αν είσαι σε δεσμό, αν είσαι ελεύθερο πουλί έρχεται γνωριμία που φέρνει αναστάτωση, με την καλή έννοια. Μόνο αν βάλεις τα δυνατά σου και βομβαρδίσεις τις δραστηριότητές σου με γκρίνια θα χαλάσει η εβδομάδα που, κοντά στα άλλα, φέρνει ανάσα στα οικονομικά.

Σκορπιός

Σ’ αυτό τον κόσμο τον χαζό, τον χιλιομπαλωμένο, εσύ δεν νιώθεις μοναξιά. Δίπλα σου υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι που ανταποδίδουν την γενναιοδωρία σου, έτσι θα κυλήσει το επταήμερο, τι άλλο θέλεις; Επειδή θέλεις κάτι άλλο και αυτό είναι φλερτ ή έξτρα ερωτική απόλαυση, η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί, έχεις ακόμα μία ευχή: “Ωραίες εξελίξεις στα επαγγελματικά”! Πες το κι έγινε αν αυτό που επιθυμείς είναι κάτι μετριοπαθές, αν ζητάς τον ουρανό με τ’ άστρα κάνε οικονομία για να τον αγοράσεις, τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

Τοξότης

Η περασμένη εβδομάδα σε βρήκε μέσα στα νεύρα και στην ένταση, έτσι θα τελειώσει και η τρέχουσα, φταίει η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου. Για να πούμε και του Τοξότη το δίκιο, δεν φταις εσύ που παρατηρείται μία ψαλίδα μεταξύ επιθυμιών και πραγματικότητας, ψάχνω να βρω κάτι καλό να σου πω και νομίζω ότι το βρήκα. Το τρίγωνο Δία και με τους Δεσμούς της Σελήνης φέρνει συμφέρουσα πρόταση στα επαγγελματικά, τα αισθηματικά παρατηρείται μία σταθερότητα, εκτός κι αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο οπότε σε σε περιμένουν συναρπαστικές γνωριμίες, μην κάνεις έξοδα.

Αιγόκερως

Ο αγώνας σου τώρα δικαιώνεται, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει τις διακρίσεις για τις οποίες έχεις ξοδέψει χρόνο και έμπνευση, πάρε όλες τις πρωτοβουλίες μέχρι το Σάββατο γιατί η Πανσέληνος δεν είναι και πολύ βοηθητική. Ακριβώς αντίθετος ο ρόλος της Αφροδίτης που μπαίνει στους Ιχθείς, απλώνει ένα δείκτη προστασίας, σε ραντίζει με τύχη που επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σου. Στα αισθηματικά θα εισπράξεις αγάπη και καλή επικοινωνία, στα επαγγελματικά διεκδικείς δυναμικά μία καλύτερη θέση, τα οικονομικά δεν θα το πιστέψεις αλλά είναι ρόδινα, είχα να γράψω κάτι τέτοιο από τις εποχές των παχιών αγελάδων.

Υδροχόος

Βλέπω αγωνία για τα οικονομικά ε; Έχεις τα δίκια σου, αλλά τα νομίζεις πιο μαύρα από ότι είναι και η ευθύνη ανήκει στην σαββατιάτικη Πανσέληνο. Όταν όμως σταματήσει το φαινόμενο και επανέλθει η ψυχραιμία, θα δεις ότι όλα θα βελτιωθούν, κάνε υπομονή βρε πουλάκι μου, τον έφαγες το γάιδαρο. Πάμε τώρα στα αισθηματικά. Απολαμβάνεις την ελεύθερη ζωή που είχες ανάγκη, αλλά αν βαρεθείς στο τέλος της εβδομάδας, έρχεται κάτι που θα σε ανανεώσει, ας το υποδεχτείς με δοτικότητα, ότι δώσεις θα πάρεις. Αν είσαι δεσμευμένη/ος μην αρχίσεις τα “πιο καλή η μοναξιά”, ακόμη και ο Χάρης Βαρθακούρης που το έγραψε είναι παντρεμένος.

Ιχθείς

Είχες επενδύσει στο Φεβρουάριο περισσότερα από όσα θα μπορούσε να σου δώσει, αυτός σαν κάτι να έχει μαζί σου, φεύγει κάνοντας ακόμα περισσότερη φασαρία και σκορπώντας εκνευρισμό. Ήταν στραβούτσικο το κλήμα, το τρώει και ο γαϊδαράκος που ονομάζεται Πανσέληνος , πάνω όμως που βασιλεύει η απογοήτευση όλα έρχονται καπάκι γιατί στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και όλα τακτοποιούνται ως διά μαγείας. Ιδιαιτέρως τα αισθηματικά βρίσκονται στην καλύτερη φάση των τελευταίων μηνών, σαγηνεύεις και το χαίρεσαι, η ρουτίνα σου γίνεται σμπαράλια για καλό λόγο. Κλείσε τις οικονομικές εκκρεμότητες, δηλαδή όσες μπορείς, δεν είσαι και ο Ωνάσης.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!