Κριός

Μπαίνει ο Άρης στον Ταύρο κι εσύ νιώθεις το έδαφος στέρεο για να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Προχώρα χωρίς βιασύνες, χωρίς πείσματα, χωρίς να θέλεις να γίνει οπωσδήποτε το δικό σου. Λειτούργησε με διπλωματία στα επαγγελματικά και ερωτικά. Εκεί ρίξε βάρος, θα επιβραβευτείς με πάθος. Μεγάλη εύνοια στα οικονομικά.

Ταύρος

Σε σένα βρίσκεται ο Άρης και η συγκυρία είναι μοναδική για να αναλάβεις δράση που θα έχει άμεσα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς: Ώθηση στην καριέρα, τακτοποίηση τα οικονομικά (εκτός κι αν αρχίσεις τα αλόγιστα έξοδα), μυθιστορηματικές νέες γνωριμίες, αφηνιασμένη σεξουαλικότητα. Όλα υπό την προϋπόθεση ότι θα ρίξεις τον εγωισμό σου.

Δίδυμοι

Μαζέψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά το σπίτι δεν τακτοποιήθηκε. Έχεις μπλοκάρει, δεν ξέρεις τι να κρατήσεις και τι να αποθηκεύσεις, αυτό που αποφασίζεις τη μια στιγμή το αναιρείς την άλλη. Η λύση είναι απλή. Ηρέμησε! Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις στα επαγγελματικά, πρόσεξε στην αναζήτηση των απαγορευμένων ηδονών. Τα οικονομικά σου, μια χαρά.

Καρκίνος

Συγκρατήσου. Μπήκες σαν ταύρος στο υαλοπωλείο ενώ είσαι μάστορας στις λεπτές κινήσεις. Πριν γίνουν μεγάλες ζημιές περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, σήμερα είσαι ικανός να μπλέξεις σε αισθηματικές περιπέτειες που θα σε γοητεύσουν, αλλά μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα. Η καριέρα σου και τα οικονομικά βελτιώνονται αν πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Λέων

Είσαι σαν ατμομηχανή που τρέχει για να μεταφέρει παντού ιδέες, το διαδίκτυο σε βοηθάει. Μην ξεχνάς όμως ότι χρειάζεσαι ξεκούραση, αλλιώς η μηχανή θα αρχίσει να χάνει λάδια. Με τη λογική για οδηγό θα κατακτήσεις τις διακρίσεις που σου αναλογούν, έρχονται σημαντικές κατακτήσεις και στο φλερτ. Οικονομικά τέλεια.

Παρθένος

Δεν σταματάς να εκπλήσσεις στο περιβάλλον σου. Τι σφρίγος, τι ενέργεια, τι ιδέες! Επιτέλους το περιβάλλον καταλαβαίνει ότι τα σχέδιά σου δεν είναι ακραία, αλλά πρωτοποριακά, τράβα μπρος και θα δεις ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Τέρμα οι συμβιβασμοί στα ερωτικά, σε εκτιμούν για τις αποδόσεις σου, μαζέψου λίγο στα έξοδα.

Ζυγός

Διακρίνω μια τάση για επιβολή μέσω ενεργειών που πρέπει να ξανασκεφτείς. Δεν σου πάει να είσαι εκδικητικός, ούτε κακεντρεχής, ψάξε να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό, θυμήσου τι ωραία που νιώθεις όταν κάνεις το σωστό. Το σωστό στα οικονομικά είναι να χαρείς για την βοήθεια που έρχεται, στα αισθηματικά η λέξη είναι μία: Πάθος.

Σκορπιός

Πότε πάνω, ποτέ κάτω, έτσι θα είναι η διάθεση σου σήμερα. Στα πάνω θα εξυπηρετείς και θα βοηθάς. Στα κάτω θα αδιαφορείς και θα εκνευρίζεσαι. Για να βγει η μέρα μείνε μακριά από το πλήθος, έτσι θα περιοριστούν οι παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερη/ος σταμάτα να λες κάθε μέρα ότι ερωτεύτηκες. Οι δεσμευμένοι θα βάλουν φωτιά στα τόπια.

Τοξότης

Τρέχουμε για να προλάβουμε. Πολλές οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, τα φέρνεις βόλτα με την ικανότητά σου να συνεχίζεις εκεί που οι άλλοι σταματούν. Σταμάτα τις γκρίνιες απέναντι στον άνθρωπο σου, δεν σου φταίει επειδή η μέρα είναι φορτωμένη. Αν είσαι ελεύθερος άνοιξε τα μάτια, στη δουλειά χτυπάει μια καρδιά, σ’ αγαπάει βρε κουτό, σε αγαπάει.

Αιγόκερως

Ο Άρης έχει κάνει είσοδο στον Ταύρο κι εσύ νιώθεις ότι έχεις μία αποστολή για να εκπληρώσεις δίνοντας ευκαιρίες στους άλλους, αλλά και σε σένα. Τα επαγγελματικά γνωρίζουν άνθιση γιατί παίρνεις σωστές πρωτοβουλίες, στα οικονομικά σε βοηθάει η τύχη, στα συναισθηματικά έρχονται παθιασμένες στιγμές αλλά δεν είναι για χόρταση.

Υδροχόος

Τα παίρνεις όλα κατάκαρδα, αναστατώνεσαι υπερβολικά για θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο, επιστράτευσε τη λογική, φέρσου ψύχραιμα και η ημέρα δεν θα είναι θετικά αξέχαστη, αλλά ούτε και χάλια. Θυμήσου τις αντιδράσεις σου σε παρόμοιες καταστάσεις με αυτές που αντιμετωπίζεις, αλλά μην ψάχνεις το παρελθόν για μία σχέση, μη σκαλίζεις τη στάχτη.

Ιχθείς

Νευράκια και μάλιστα χωρίς λόγο. Έτσι ξοδεύεις χρόνο και δυνάμεις τις οποίες θα πρέπει να δώσεις στις κοινωνικές επαφές από τις οποίες θα προκύψουν ωραίες ευκαιρίες. Στο κινητό φτάνουν εκδηλώσεις αγάπης που πρέπει να πάρεις υπόψιν, απάντησε χρησιμοποιώντας την ικανότητά σου στην δημιουργία καλών εντυπώσεων. Όχι σπατάλες, όχι επιπόλαιες  κινήσεις στα επαγγελματικά.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!