Κριός

Το τετράγωνο  Ερμή-Χείρωνα  θέλει να χαλάσει την παραμονή των Χριστουγέννων! Ετοιμάσου για μία κάπως δύσκολη μέρα, θα προκύψουν παρεξηγήσεις, για κάποιες από αυτές θα φταίνε οι άλλοι. Δύο συμβουλές: Μην παρεκτρέπεσαι σε ακραίες συμπεριφορές και μη δείχνεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν έχεις τσεκάρει. Εάν θέλεις να κάνεις αγορές, γιατί δεν τις αφήνεις για αργότερα;

Ταύρος

Τους βλέπεις. Κάποια από το περιβάλλον σου πάνε φιρί-φιρί για καυγά, δώσε τόπο στην οργή αλλιώς θα σου χαλάσει η μέρα. Μείνε μακριά από τα κουτσομπολιά, ακολούθησε το αστέρι της λογικής και κλείσου στη σπηλιά της ηρεμίας. Μην απαντάς σε όλα τα μηνύματα, μην κάνεις περιττά έξοδα, νιώσε την ουσία των Χριστουγέννων.

Δίδυμοι

Κανονικά θα έπρεπε να ακούς τον Μικρό Τυμπανιστή, αλλά προτιμάς τα τύμπανα του πολέμου. Θέλεις να τα βάλεις με όλους αλλά δεν διαθέτεις ούτε την δύναμη, ούτε την ηρεμία. Ξεπέρασε τα φαντάσματα του παρελθόντος, σβήσε το κερί της καχυποψίας που ταλαιπωρεί τη σχέση σου. Η βελτίωση των οικονομικών είναι για άλλη μέρα.

Καρκίνος

Ερμής και Χείρων σχηματίζουν τετράγωνο και έρχεται ψιλοταλαιπωρία για όσους οδηγούν ή είναι καθοδόν για σχέση. Δεν ευνοείται η στενή συντροφική ζωή, είσαι σε φάση έντασης, Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις γιατί αυξάνουν την πιθανότητα ασυνεννοησίας. Κράτα την ψυχραιμία σου, μην υπερβάλλεις σε φαγητό και έξοδα.

Λέων

Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, τρέχεις να τις προλάβεις πριν προσκυνήσουν οι μάγοι το νεογέννητο και είναι φυσικό να κάνεις λάθη. Άνοιξε τα δώρα που διαθέτεις, δηλαδή ψυχραιμία, οργάνωση, και προγραμματισμό και έτσι θα περιοριστούν οι απώλειες. Τα αγγελάκια σημαδεύουν την καρδιά σου, ενώ εσύ ασχολείσαι με λογαριασμούς.

Παρθένος

Το σχέδιο σου ήταν να περάσεις ήρεμη παραμονή Χριστουγέννων, αλλά το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα δεν συμφωνεί. Έρχεται να σκορπίσει ένταση, να σε οδηγήσει σε εκρήξεις εγωισμού και να φέρει ρήξη με το πρόσωπο που ήθελες να φέρεις κοντά σου. Η τάση για τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, είναι αστεία.

Ζυγός

Δεν είναι ιδανική μέρα και θα το καταλάβεις από τις βλάβες που θα προκληθούν στο σπίτι. Το άγχος δεν θα προσφέρει λύσεις, πρέπει να δείξεις υπομονή και σύντομα όλα θα αποκατασταθούν. Γενικά δεν πρέπει να βιάζεσαι για αποφάσεις, μη φεύγεις από το χώρο εργασίας γκρινιάζοντάς, ούτε τα οικονομικά θα βελτιωθούν αν το ρίξεις στο παράπονο.

Σκορπιός

Άκου και μη μιλάς. Όταν θέλεις να πεις κάτι θα προκαλέσεις εντάσεις και δυσμενή σχόλια, οπότε θα εκτεθείς εντελώς τζάμπα, ενώ θα μπορούσες απλώς να κουνάς καταφατικά το κεφάλι. Για να αποφύγεις τις ενδοοικογενειακές εντάσεις μην ξεκινάς άκυρες συζητήσεις, μην τρελαίνεσαι με μια νέα γνωριμία. Τα νέα στα οικονομικά; Ας πούμε για τον καιρό, θα κάνει ζέστη.

Τοξότης

Χρειάζεται να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου, δεν ταιριάζουν με το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα . Αντιθέτως πρέπει να αυξήσεις την εγρήγορση σου, ως προς την ασφάλεια της περιουσίας και την προσωπική σου ζωή. Οι νέες γνωριμίες δεν είναι απαραίτητα και σημαντικές, οι ιδέες σου για βελτίωση των οικονομικών είναι μια χαρά.


Αιγόκερως

Συγκράτησε την διάθεσή σου για για τσακωμό και στο τέλος της ημέρας θα είσαι κερδισμένος. Δείξε ψυχραιμία όταν οι άλλοι σε προκαλούν, ο δεσμός σου δεν ανήκει σε αυτούς, επομένως η ένταση είναι άνευ λόγου και εντελώς ασύμφορη. Μη γράφεις ότι σου κατέβει στα social, μη δίνεις την κάρτα σου για άχρηστες αγορές.

Υδροχόος

Παραμονή Χριστουγέννων και αντί να λες τα κάλαντα, τα ψέλνεις στον εαυτό σου. Μεγάλο λάθος που οφείλεται στην αδικαιολόγητη απαισιοδοξία σου, στην πραγματικότητα τα περισσότερα είναι πολύ καλύτερα. Ένας δύσκολος έρωτας πρέπει να περιοριστεί, βάλε φρένο στις επαγγελματικές και οικονομικές γκάφες.

Ιχθείς

Τα μεγάλα λόγια δεν σου ταιριάζουν και σήμερά λες ακριβώς αυτά που πρέπει να αποφύγεις. Περιόρισε την ένταση, προστάτεψε την σχέση σου γιατί αξίζει καλύτερη συμπεριφορά, και φυσικά δεν θέλεις να την χάσεις. Στα ερωτικά υπάρχει μπέρδεμα, άλλο έρωτας άλλο φιλία, όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Λίγα και τα χρήματα που θα βρεις το κουμπάρα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!