Κριός

Ξεδιπλώνεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα, αλλά χωρίς φρουφρού. Λες σοβαρές κουβέντες με ηπιότητα, έτσι γίνεσαι συμπαθής και λύνεις τα επιπόλαια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Στη σχέση σου δεν τα καταφέρνεις το ίδιο καλά, είσαι επηρεασμένος από τον καιρό, δηλαδή επικρατεί ψύχος. Βάλε στον πάγο τα περιττά έξοδα.

Ταύρος

Παίρνεις τις αποστάσεις σου, φοβάσαι ότι αν ανακατευτείς με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες. Μην φτάσεις στο άλλο άκρο και απομονωθείς, θα θεωρηθείς σνομπ. Στη σχέση σου μπορείς να ανοιχτείς και να μιλήσεις για θέματα που όλο αναβάλατε, αν δεν υπάρχει σχέση σήμερα θα κάνεις την αρχή. Στα οικονομικά OK.

Δίδυμοι

Φοράς τα καινούργια σου και αστράφτεις. Η ανανέωση προκύπτει ως εσωτερική ανάγκη, αλλά και από εξωγενείς παράγοντες όπως ένα τηλεφώνημα, μία σύνδεση Skype, μία γνωριμία καθώς περιμένεις στην ουρά του φούρνου. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε τη θέση σου σε άλλον, γενικά καθυστέρησε γιατί αν γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι, θα σε περιμένει γκρίνια.

Καρκίνος

Θέλεις τα δικά σου, δικά σου και των άλλων, πάλι δικά σου. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν οδηγεί πουθενά και απλώς σε κάνει δυσάρεστη/ο. Περιόρισε την τάση σου για χειραγώγηση των υπολοίπων, στα επαγγελματικά είναι σχετικά εύκολο, στα συναισθηματικά θα δυσκολευτείς περισσότερο. Τα οικονομικά είναι τόσο καλά όσο το σεξ.

Λέων

Είναι μια συνηθισμένη ημέρα. Εκπέμπεις γοητεία και καλή διάθεση, όπου βλέπεις εντάσεις και τσακωμούς φεύγεις μακριά. Αν σου ζητηθεί συμβουλή, δώσε την γιατί περνάς φάση σοφίας. Την εκτιμά ένα υποψήφιο φλερτ, αν υπάρχει δέσμευση σε περιμένει ρομαντικό τριήμερο. Μη σκέφτεσαι τα οικονομικά, θα βελτιωθούν άμεσα.

Παρθένος

Μία είναι η ουσία κι εσύ πελαγοδρομείς μέχρι να ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχει αθανασία, επομένως η κάθε μέρα έχει μεγάλη αξία. Ξανά κολλάς σε λεπτομέρειες, χάνεις το δάσος πίσω από το δέντρο, κάνεις άδικες συγκρίσεις και ταλαιπωρείς άνευ λόγου εσένα και τους άλλους. Φαντάσου να υπήρχε και οικονομικό πρόβλημα!

Ζυγός

Σε αγαπούν κι εσύ τους βάζεις σε ένα πύργο ψηλό να διατάζουν. Σήμερα είσαι στην υπηρεσία του κοινού, εξυπηρετείς, βοηθάς και το κάνεις με χαρά και ανιδιοτέλεια. Στη σχέση σου πρέπει να συμπεριφερθείς διακριτικά, δεν είναι ώρα για εκρήξεις κεφιού έστω κι αν αυτές δικαιολογούνται από τις εξελίξεις στα οικονομικά. Χρειάζεται μια πιο εσωτερική διεργασία για να έρθετε κοντά.

Σκορπιός

Είσαι πιο τρυφερός/η από την καρδιά ενός μαρουλιού, βλέπεις χριστουγεννιάτικες ταινίες και κλαις όταν οι πρωταγωνιστές φιλιούνται δίπλα στον χιονάνθρωπο, το συναίσθημα σε ωθεί να τηλεφωνήσεις σε παλιές/ους φίλες/ους για να τους πεις πόσο τους αγαπάς. Στη σχέση σου προχωράς σε εκδηλώσεις λατρείας που αποτελούν τα προκαταρτικά ενός καυτού  week and.

Τοξότης

Η ευθύτητα αποτελεί το χαρακτηριστικό των σημερινών κοινωνικών επαφών σου, λες τη γνώμη σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να καταλήξει σε αγένεια. Μείνε μακριά από υποθέσεις που δεν σε αφορούν, πρέπει να βρεις χρόνο για να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα με τη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει, αναζητήσετέ τη  στο διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Αιφνιδίως ξυπνάει μέσα σου ο λυκειάρχης και θέλεις να βάλεις τάξη με όπλο την αυστηρότητα. Πρόκειται για ρόλο που προκαλεί έκπληξη στο κοινό το οποίο έχει συνηθίσει να σε χειροκροτεί γιατί είσαι λογική/ος και ανοιχτόκαρδη/ος. Η αυστηρότητα δεν ενδιαφέρει το δεσμό σου, έχει σχέδια για αισθησιακό Παρασκευοσαββατοκύριακο. Κάνε δώρα, έρχονται έσοδα.

Υδροχόος

Θα παλέψουν οι δύο εαυτοί σου. Ο ένας θα είναι πρόσχαρος και δυναμικός, ο άλλος το έχει ρίξει στο παράπονο και στην ατολμία. Για να κερδίσει ο πρώτος στηρίξου στο φιλικό σου περιβάλλον και μετά μπορείς να την χαρούμενη πλευρά στο δεσμό σου. Είσαι πειρασμός, προκύπτει ενθουσιασμός και αισθησιασμός. Στα οικονομικά έρχεται εκτάκτως λογαριασμός.

Ιχθείς

Οι μπαταρίες σου άδειασαν και πρέπει να τις φορτίσεις. Με ανανεωμένη την ενέργεια σου μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που η κούραση τα έκανε ακατόρθωτα, μην πάρεις όμως αέρα και επιχειρήσεις επιπόλαια ανοίγματα στα αισθηματικά και στα οικονομικά.