Κριός

Άγιος Βασίλης έρχεται κι εσύ όλους τους καταδέχεσαι γιατί είσαι μέσα στην τρυφερότητα, τον αλτρουισμό και την γλύκα. Προσοχή στην κατανάλωση πολλών γλυκών, μπορείς να χαρείς την ημέρα και με άλλους τρόπους. Απόλαυσε την αποδοχή και τα καλά αισθήματα των άλλων, τα έχεις κερδίσει με το σπαθί σου. Ο δεσμός σου θέλει να αγκαλιαστείτε, αλλά μην το κάνεις με ασφυκτικό τρόπο, μεταφορικά μιλάω.


Ταύρος

Όλους τους καταδέχεσαι, γι’ αυτό και αναδεικνύεσαι ο πιο δημοφιλής της παρέας. Στο τραπέζι θα πεις ωραίες ιστορίες και θα καταλάβεις ότι οι όμορφες στιγμές δεν θέλουν κατ’ ανάγκη πολυκοσμία. Εσύ που δεν είσαι  δεσμευμένη/ος  θα φλερτάρεις ασύστολα στο διαδίκτυο ότι κάτι καλό θα προκύψει, οι δεσμευμένοι ας δώσουν  παραπάνω πάθος στο πρωτοχρονιάτικο φιλί.


Δίδυμοι

Είσαι αρχόντισσα κυρία και άρχοντας κύριος, είσαι γενναιόδωρος/η και όλα αυτά γιατί νιώθεις ασφάλεια, έχεις βάλει το νερό των υποθέσεων που σε απασχολούν στο αυλάκι και πλέον μπορείς να απολαύσεις με ηρεμία την παρέα, τις συζητήσεις, τη γιορτή. Το πείσμα σου νίκησε, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεις δεσποτικός προς το δεσμό σου, δείξε την αγάπη σου χωρίς πίεση. Αν είσαι ελεύθερη/ος δείξε την πλάτη σε χαζά φλερτάκια.


Καρκίνος

Βαστάς χαρτί και καλαμάρι και σημειώνεις τις υποχρεώσεις σου για την επόμενη χρονιά. Μην ξεχάσεις να ασχοληθείς και με τις κάπως υπερβολικές απαιτήσεις σου από το περιβάλλον και άρχισε από σήμερα. Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και κάνει ό,τι μπορεί για να περάσεις όμορφα, ιδιαιτέρως στον σεξουαλικό τομέα τα καταφέρνει και με το παραπάνω. Αν δεν έχεις παρτενέρ, μην τον αναζητήσεις στα κάτω ράφια.


Λέων

Ήρθες στη Γη  για να μας καλοκαρδίσεις, δώσε μας επομένως την ευκαιρία να σε χαρούμε, δεν προσφέρεται η μέρα για ενδοσκόπηση και δουλειά, βάλε κρασί στο ποτήρι και πιές στην υγειά σου. Απόφυγε τα σόου της τηλεόρασης, δώσε το προσωπικό σου σόου κάνοντας λαμπερή εμφάνιση στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και ίσως το φλουρί. Από τις διαδικτυακές γνωριμίες θα χάσεις.


Παρθένος

Πάει ο παλιός ο χρόνος κι εσύ θέλεις να πάρει μαζί του την ένταση των τελευταίων ημερών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, σήμερα είσαι όπως θέλεις και όπως σε θέλουν, προσιτός/η γενναιόδωρος/η και καθόλου παραπονιάρης. Όπως καταλαβαίνεις η νύχτα θα είναι μεγάλη και ενδιαφέρουσα, τα πυροτεχνήματα δεν θα προέρχονται από τον Δήμο, αλλά από τις επιδόσεις σου. Πάντα τέτοια.


Ζυγός

Είσαι πάνω στο άγιο θρόνος και συμπεριφέρεσαι κάπως αυταρχικά, πάρ’ το αλλιώς γιατί οι υπόλοιποι θέλουν να γιορτάσουν σαν ελεύθεροι άνθρωποι και όχι σαν υπήκοοι. Τώρα που χαλάρωσες, δείξε την αγάπη που καταπιέζεις, μην πολυσκέφτεσαι το επόμενο βήμα, κάν’ το σήμερα και θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι αδέσμευτη/ος, όποιος βιάζεται σκοντάφτει.


Σκορπιός

Αύριο ξημερώνεται της Αγίου Βασιλείου, αλλά εσύ από σήμερα έχεις πάρει τα δώρα σου και είναι πολλά. Επικοινωνείς με τους ανθρώπους, νιώθεις ότι σε εκτιμούν, χαίρεσαι εισπράττοντας αγάπη, ο καθρέφτης δείχνει την καλύτερη εκδοχή σου. Το επικοινωνιακό χάρισμα σου γίνεται ισχυρότερο στα ερωτικά, πρωταγωνιστείς σε στιγμές πάθους. Ο χρόνος τελειώνει όμορφα, ο επόμενος θα είναι συναρπαστικός.


Τοξότης

Ας γιορτάσει το παιδί που κρύβεις μέσα σου! Για να γίνει αυτό πρέπει να κλειδώσεις την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα σου και μετά να πετάξεις τα κλειδιά. Θα ανακαλύψεις ότι ο κόσμος είναι πολύ ωραίος! Μη βιάζεσαι να σηκωθείς απ’ το εορταστικό τραπέζι, αφέσου επιτέλους σε συζητήσεις, δεν είναι όλα δουλειά και προγράμματα. Όπως καταλαβαίνεις η μέρα δεν προσφέρεται για ζήλιες.


Αιγόκερως

Έρχεται ο νέος χρόνος με τραγούδια και χαρά, καλή χρονιά, βγες από την απομόνωση, φόρα τα καλά σου και άφησε τα συναισθήματά σου να εκφραστούν. Με αυτές τις απλές κινήσεις θα γίνει φιλικός, θα επανέλθει η γοητεία σου με την οποία το τελευταίο διάστημα βρισκόσουν στην διαμάχη, θα εισπράξεις το αντίτιμο και στα ερωτικά. Η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και θα γίνει καυτή όπως παλιά.


Υδροχόος

Ο γέρο-χρόνος φεύγει τώρα και ήρθε η δική σου η σειρά για να διώξεις ότι σε ταλαιπωρούσε, δείχνεις αποφασισμένος/η να απομακρυνθείς από εφήμερες και επιφανειακές απολαύσεις, να αναζητήσεις πιο βαθιές σχέσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος θα γίνεις πιο επιλεκτικός, ο δεσμευμένος μην το παρακάνει με την ενδοσκόπηση.


Ιχθείς

Η χαρούμενη, κεφάτη εκδοχή σου που κοιμόταν στην καρδιά, σήμερα επιστρέφει με θριαμβευτικό τρόπο και σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη αισιοδοξία και καλά αισθήματα. Η βραδιά θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, θα αντιληφθείς ότι είσαι πολύ τυχερή/ος  και ας μην το περιορίσουμε στο νόμισμα της βασιλόπιτας, ούτε και να επεκταθούμε γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!