Κριός

Το παλιό, καλό ένστικτο σου είναι εδώ και πρέπει να το εμπιστευτείς γιατί θα σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά και θα βελτιώσει τη θέση σου στα επαγγελματικά, αρκεί να μην τεμπελιάσεις και τα φορτώσεις στον κόκορα. Οι ελεύθεροι θα γίνετε καινούριοι και με τον αέρα της ανανέωσης θα φλερτάρετε, συνήθως με επιτυχία. Οι δεσμευμένοι αισθάνονται να φυσάει ένα αεράκι ανανέωσης, μην το αφήσεις να γίνει καταιγίδα που θα πάρει το σπιτικό και θα το σηκώσει.

Ταύρος

Έχεις μπροστά σου μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα όπου θα προκύψουν νέες γνωριμίες, οι περισσότερες θα είναι χρήσιμες και θα ταιριάζουν στα σχέδιά σου. Τα τελευταία είναι κάπως θολά, αλλά δεν πειράζει, το νερό που μένει ακίνητο, βαλτώνει. Βέβαια θέλεις να γίνουν όλα γρήγορα και εμφανίζεται μία ένταση που δεν βοηθάει. Περιόρισε τις κόντρες, ιδιαιτέρως με τη σχέση σου, δεν φταίει για όλα. Επίσης δεν είναι ώρα για προστριβές με την ιεραρχία στα επαγγελματικά. Οικονομικά OK.

Δίδυμοι

Τους πεσιμιστές τους τρώει το στρες κι εσύ αυτή την εβδομάδα έχεις και τα δύο. Το μισογεμάτο ποτήρι της σχέσης σου θέλεις να το αδειάσεις, μετά κάνεις το πρώτο βήμα και στο τέλος αγχώνεσαι ότι οι σχέσεις εδώ τελειώνουν. Ηρέμησε και βάλε πρόγραμμα. Ανάλαβε πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, σκέψου πώς θα διατηρήσεις ακέραια τα χρήματα σου. Στα αισθηματικά σε τρώει -πέρα από το στρες- και η ζήλεια, αμφιβολίες στο μυαλό σου τριγυρίζουν πολλές και είναι τρελές.

Καρκίνος

Μια φορά κι έναν καιρό ήσουν εσύ. Μετά παράτησες τον εαυτό σου, τον έκανες τελευταίο τροχό της αμάξης, αλλά από αυτό το 7ήμερο όλα θα αλλάξουν. Ο γίγαντας σηκώνεται όρθιος και τα βάζει όλα στη θέση τους. Ξεκινάς από τα γραφειοκρατικά, απομακρύνεις τα άτομα που δεν βοηθούν στη δουλειά, τα συναισθηματικά σου θέλουν λίγη δουλίτσα παραπάνω. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δηλαδή πρέπει να δώσεις συναίσθημα και αληθινό πάθος για να ζήσουν αυτές/οί καλά κι εσύ καλύτερα.

Λέων

Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εχθρός του Λέοντα, ο Λέων. Κυνηγάς την ουρά σου και όταν δεν τη βρίσκεις βρυχάσαι και θέλεις να δαγκώσεις όποιον μπει στο οπτικό σου πεδίο, αρχίζοντας από τους συνεργάτες σου. Στο τέλος πληγώνεσαι περισσότερο εσύ και πρέπει να αναθεωρήσεις γιατί η εβδομάδα σε θέλει λογικό/η και ψύχραιμη/ο. Τα αισθηματικά, όπως ακριβώς και τα επαγγελματικά. Απομάκρυνε το στρες και τα συμπαρομαρτούντα, ψάξε την αυτοπεποίθηση σου, κάπου εκεί γύρω βρίσκεται.

Παρθένος

Θυμίζεις τους κλέφτες και αρματολούς του 21, θέλεις να σηκώσεις μπαϊράκι, να πας στα βουνά και από κει να πολεμήσεις στην αδικία. Συγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά άσε την επανάσταση για  αργότερα, όταν οι συνθήκες θα είναι ώριμες κι εσύ λιγότερο θυμωμένη/ος. Περιόρισε τα ρίσκα στις επαγγελματικές πρωτοβουλίες, μην προσθέτεις συνεχώς υποχρεώσεις, στο τέλος θα κλατάρεις. Τα αισθηματικά είναι μια χαρά, αν κάνεις λεπτούς χειρισμούς θα ανάψεις φωτιές με την καλή έννοια.

Ζυγός

Πέφτεις σε λάθη, ξέρεις τι έχεις πάθει. Σε κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος, σου θυμίζουν κάποιες επιλογές που δε βγήκαν, κολλάς σε μια άκυρη και ανούσια αυτοκριτική. Προσγειώσου στο παρόν γιατί υπάρχουν άμεσες ανάγκες σε πολλούς τομείς. Οι εκκρεμότητες στα οικονομικά αναζητούν λύσεις και θα τις βρεις, στα επαγγελματικά χρειάζεται ηρεμία για να έρθει η ανάκαμψη, στα αισθηματικά απαιτείται να κλείσεις τα αυτιά και να μην ακούς τις φωνές που σε παροτρύνουν να προχωρήσεις σε μία επαφή, είναι επιπόλαιες.

Σκορπιός

Σύνοδος Άρη-Ουρανού και όπως ξέρεις από παλιά, είμαστε σε θέση μάχης γιατί αρχίζει πόλεμος. Για να νικήσεις πρέπει να εκτιμήσεις σωστά τον εχθρό κι εσύ κουτουλάς στα άκρα. Πότε τον σνομπάρεις, πότε μεγαλοποιείς τις δυνάμεις του. Πάρε ανάσα και τοποθέτησέ τα στην σειρά. Ένα: Κάποιες συνεργασίες είναι αδιέξοδες, μη φοβηθείς να βάλεις τέλος. Δύο: Τα οικονομικά δεν αποτελούν πρόβλημα, θα το δημιουργήσεις αν αρχίσεις τις σπατάλες. Τρία: Στα συναισθηματικά δείξε γενναιότητα. Είναι η ώρα της υποχώρησης ή της αποχώρησης.

Τοξότης

Όλα σου φταίνε. Το χιόνι που έπεσε. Το χιόνι που δεν έπεσε. Τα μαγαζιά που ήταν κλειστά. Τα μαγαζιά που άνοιξαν, με δύο λόγια πας γυρεύοντας. Το νιώθεις ότι τα νεύρα δεν θα σου βγουν σε καλό  και ψάχνεις λύση. Δεν είναι άλλη από την αύξηση των δραστηριοτήτων σου. Ανάλαβε πρωτοβουλίες στη δουλειά, βρες ένα χόμπι που μπορεί αργότερα να εξελιχθεί σε δουλειά. Οι δεσμευμένοι δεν χρειάζεται να μεταφέρουν την πίεση στο δεσμό τους, αντιθέτως με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να αποσυμπιεστείτε αμφότεροι. Ο τρόπος γνωστός.

Αιγόκερως

Νέοι καιροί ξημερώνουνε πάλι, να η φωτιά, να η ζωή, η φωτιά αφορά στα αισθηματικά που αυτή την εβδομάδα θα αναδειχθούν μόνιμη πηγή χαράς και ικανοποίησης. Οι υπόλοιποι τομείς θα ζωντανέψουν εξαιτίας της δημιουργικότητάς σου, βάλε ένα σοβαρό πλάνο για γενναία επαγγελματικά βήματα. Τα οικονομικά θα μπουν σε καλό δρόμο εκεί προς το τέλος εβδομάδας, φρόντισε απλώς να μην παίξεις τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, είναι ιδανικός τρόπος για να αδειάσει ο λογαριασμός σου.

Υδροχόος

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις και πηγάζουν από την βαθιά επιθυμία σου να τινάξεις τα δεσμά σε όλους τους χώρους κοινωνικής δραστηριοποίησης. Το παρακάνεις. Δεν είναι όλα τόσο στραβά, κάνε μία ψύχραιμη εκτίμηση, αλλιώς θα γυρίσεις στα ίδια, αλλά με χειρότερες συνθήκες. Ιδιαιτέρως στα συναισθηματικά έχεις την τάση να τα κάνεις όλα ρημαδιό, στο τέλος θα υποφέρετε κι οι δυο, όπως θα έλεγε ο λαϊκός βάρδος. Εκτόνωσε τα νεύρα σου κάνοντας σχέδια για το μέλλον, κράτα σημειώσεις, κάποια από αυτά είναι ιδέες που θα φέρουν χρήμα.

Ιχθείς

Είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας και θα στεφθούν με επιτυχία οι πρωτοβουλίες σου για να κλείσεις την πόρτα σε αδιέξοδες συνεργασίες και να ανοιχτείς σε εκδήλωση των συναισθημάτων σου. Εξάγωνο Αφροδίτη-Ποσειδώνα έχουμε, δηλαδή φυσάει ούριος άνεμος που σε φέρνει σε ποθητές αγκαλιές, δώστου να καταλάβει. Μην ξοδεύεσαι σε ατέρμονες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, άκου το ένστικτό σου και προχώρα με τόλμη και αποφασιστικότητα σε επενδύσεις και υπογραφές.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!