Κριός

Ξεκινάμε την εβδομάδα με φόρα. Βλέπεις ότι όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν και ανοίγονται νέοι ορίζοντες κυρίως σε θέματα καριέρας. Από την Τετάρτη και 13 ο καιρός αλλάζει και μαζεύονται συννεφάκια, αλλά εσύ έχεις τον τρόπο σου. Η πορεία της σχέσης σου είναι κάπως ανώμαλη, θέλεις παραπάνω απ’ ότι σου προσφέρεται, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις επίσης κενά, μην τα καλύψεις με βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά υπάρχει μια πίεση, αλλά μην ψάξεις για δανεικά.

Ταύρος

Σου έχω ευχάριστα νέα. Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, δηλαδή σε περικυκλώνουν για να σε στριμώξουν. Που είναι τα ευχάριστα; Ότι σε συνθήκες πίεσης αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και χρησιμοποιείς την φαντασία σου. Έτσι, όχι μόνο θα τη βγάλεις καθαρή, αλλά θα δημιουργήσεις και καλές προοπτικές. Στα αισθηματικά έχουμε ξεκαθάρισμα, ότι είναι να τελειώσει θα τελειώσει, εξάλλου τα καλύτερα είναι στη γωνία. Στα οικονομικά έρχεται μια μικρή μπόρα.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή που ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα των οικονομικών, όσο το καθυστερείς τόσο χειρότερο. Βάλε σε τάξη γενικά όλες τις εκκρεμότητες, δεν έχεις πολύ όρεξη αλλά κάνε την καρδιά σου πέτρα. Μαλάκωσε την σε σχέση με τα συναισθηματικά σου, οι σκληρόκαρδοι δεν περνάνε καλά και το έχεις νιώσει στο πετσί σου. Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά είναι σε αναμονή.

Καρκίνος

Στη ζωή σου μετάνιωσες που αγάπησες και πόνεσες, αλλά αυτή την εβδομάδα ήρθε η ώρα να καταλάβεις ότι οι απογοητεύσεις δεν μπορεί να σε συνοδεύουν συνέχεια, βάλε τέλος και πάμε από την αρχή. Θα τρέξουν για βοήθεια νέες γνωριμίες σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, οι δεσμευμένοι κυνηγούν χίμαιρες πάθους αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή. Στον εργασιακό χώρο δεν είναι όλοι άγγελοι, στα οικονομικά χρειάζεται παραπάνω αυτοσυγκράτηση.

Λέων

Η νέα Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και το φαινόμενο θα σε βρει στο γυμναστήριο ή να ετοιμάζεις πρόγραμμα διατροφής. Με καλή φυσική κατάσταση θα τρέξεις να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου, το Σαββατοκύριακο λίγο σου ξέφυγαν. Μη φοβηθείς τις ρήξεις, προχώρα. Η σχέση περνάει από επανεξέταση, δεν χρειάζονται υπερβολές, Ο δεσμός δεν είναι παράδεισος, ούτε και κόλαση. Για τους ελεύθερους/ες καλή φάση, το ίδιο και στα οικονομικά.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη σου κάνει συντροφιά και ποιος στη χάρη σου! Θα περάσεις ένα ωραιότατο 7ήμερο, είσαι πολύ στα πάνω σου και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Για τους ελεύθερους υπάρχει εξέλιξη που δεν τη βρίσκεις ούτε στο σινεμά, οι δεσμευμένοι δεν θα προλάβουν να δουν σειρές γιατί θα έχουν αυξημένες ερωτικές υποχρεώσεις. Βέβαια στη ζωή υπάρχουν και οι δουλειές, μην πιέζεσαι όλα θα διορθωθούν. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά, εκεί γύρω στην Πέμπτη.

Ζυγός

Και προσπαθώντας κάτι για να θυμηθείς  αποκοιμήθηκες ενώ έπρεπε να είσαι ξύπνια/ος και δυναμικός/η. Δεν είναι καιρός για αναπολήσεις, η νοσταλγία ωραιοποιεί καταστάσεις  του παρελθόντος κι εσύ έχεις να αντιμετωπίσεις το σήμερα. Σπρώξε την σχέση σου, ξεσκόνισε την. Αν δεν υπάρχει σχέση, μείνε όπως είσαι, κάτι καινούργιο που έρχεται δεν είναι της προκοπής. Στα επαγγελματικά υπάρχει μια βαρεμάρα, από σένα εξαρτάται πόσο θα διαρκέσει.

Σκορπιός

Εξαιρετική εβδομάδα σε περιμένει και πρέπει να ευχαριστείς τη νέα Σελήνη, αλλά και την επαναφορά του δυναμισμού σου που παραλίγο να πέσει σε χειμερία νάρκη. Πάρε αποφάσεις στα επαγγελματικά, κυρίως στους τομείς που απέφευγες, γύρισε την πλάτη σε όσους σε απογοήτευσαν, θα το ξανακάνουν. Ασχολήσου παραπάνω με τη σχέση σου, δείξε ενδιαφέρον με πράξεις. Οι ελεύθεροι καλό θα ήταν να μην αγχώνονται, μια νέα γνωριμία θα φθαρεί με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Όχι σπατάλες.

Τοξότης

Επιφυλακτικά ξεκίνησε η εβδομάδα και έτσι θα συνεχίσει γιατί νιώθεις ανασφαλής, αναποφάσιστη/ος για την εν γένει πορεία σου, με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις. Νιώθεις ένα κενό στα αισθηματικά, θέλεις κάτι παραπάνω αλλά ταυτόχρονα δεν ξέρεις πού θα το βρεις. Γιατί δεν δοκιμάζεις να συζητήσεις ειλικρινά με τον δεσμό σου; Στα εργασιακά βάλε στον πάγο κάποια μεγάλα σχέδια, είναι για αργότερα, ήρθε η ώρα για την εξόφληση λογαριασμών.

Αιγόκερως

Ξεκινάμε επιφυλακτικά, αλλά την Τετάρτη θα έχουμε νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες της επιτυχίας. Ξαναγεννιέσαι από την τέφρα σου και ολοκαίνουργιος/α βάζεις υψηλούς στόχους που τους επιτυγχάνεις απ’ την πρώτη στιγμή. Ταυτόχρονα έρχεται η Αφροδίτη για επίσκεψη, είσαι σκέτη φωτιά στο σεξ, μην το παρακάνεις στην αναζήτηση παρτενέρ. Στα οικονομικά τι να πούμε τι, δύσκολη φάση.

Υδροχόος

Έπεσε η διάθεση σου και, αν παραμείνει έτσι, η εβδομάδα δεν θα πάει καλά. Χρειάζεται να ξαναβρείς το χαμένο δυναμισμό σου, να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις, να βάλεις σε τάξη τα προβλήματα στην οικογένεια και το σπίτι. Η απομόνωση δεν βοηθάει την βελτίωση της σχέσης, δεν χρειάζεται να οραματίζεσαι την επιστροφή σε μια ερωτική ιστορία που τελείωσε. Ανέβασε στροφές και στα επαγγελματικά, μην καλλιεργείς δυσαρέσκεια. Στα οικονομικά, δεν υπάρχουν νέα, επομένως είναι καλά.

Ιχθείς

Είσαι από τους ευνοούμενους/ες της εβδομάδας. Οι συνεργάτες εκτιμούν την αποδοτικότητα σου, κατανέμεις σωστά το χρόνο και έχεις την ευκαιρία για ωραίες στιγμές με παλιούς και νέους φίλους. Οι πρώτοι σε στηρίζουν, οι δεύτεροι θέλουν και κάτι παραπάνω, αν είσαι ελεύθερη/ος γιατί όχι, αν είσαι δεσμευμένη/ος όχι. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα έχει θετικές προοπτικές, τέλος οι δυσκολίες στα οικονομικά, πάμε για άλλα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!