Κριός

Η νέα χρονιά σε βρίσκει μέσα στην τακτοποίηση. Βάζεις σε τάξη το σπίτι, το σώμα, την διατροφή, τις επιδιώξεις σου. Με καθαρό μυαλό ξεκινάς να ανανεώσεις και την σχέση σου, δεν χρειάζεται όμως να βάλεις πρόγραμμα που δεν παίρνει υπόψη τις ανάγκες του/της συντρόφου. Οι ελεύθεροι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για φλερτ, τα οικονομικά προβλήματα βρίσκουν λύσεις.


Ταύρος

Μπορεί να μην κέρδισες το νόμισμα της βασιλόπιτας, όμως το 2021 ξεκινάει και σου φέρνει τύχη, τα υπόλοιπα πρέπει να τα αναλάβεις μόνη/ος. Φέρε μπροστά τα καλά σου αισθήματα, δείξε ότι σκέφτεσαι τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπόσχεσαι λιμάνια στη στεριά. Η σχέση σου μπορεί να έχει βαρεθεί τα ανεκπλήρωτα σχέδια, πρόσφερε κάτι χειροπιαστό.


Δίδυμος

Ωραία πράγματα! Σε συμπαθούν, σε εκτιμούν, σε εμπιστεύονται, μπορείς να χαρείς την δημοφιλία σου και να την κάνεις μόνιμη αναλαμβάνοντας ευθύνες. Διαχειρίσου τα χρονίζοντα θέματα του σπιτιού, άφησε χώρο για να εκφραστεί ο δεσμός σου που τον έχεις στην πίεση. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να κυνηγάς φαντάσματα του παρελθόντος. Ζήσε το σήμερα χωρίς περιττά έξοδα.


Καρκίνος

Το περιβάλλον σου περιμένει πολλά από σένα, είσαι κάτι σαν το γεμάτο προσδοκίες 2021. Τα περισσότερα θα τα φέρεις σε πέρας, κυρίως αυτά που αφορούν στις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Τα συναισθήματά σου είναι πιο δύσκολο να εκφραστούν, πολλές φορές δημιουργείς την εντύπωση ότι αντιμετωπίζεις την σχέση σου με ψυχρότητα. Βάλει στο ψυγείο τις σκέψεις για επενδύσεις.


Λέων

Κοιτάς γύρω σου και νιώθεις ικανοποίηση για όσα κατάφερες το 2020, για το 2021 ετοιμάζεις ακόμη περισσότερα. Ξεκινάς επιστρατεύοντάς το πείσμα σου, θέλεις να τρέξεις αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις μπροστά Μαραθώνιο και πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις. Μη βλέπεις τις σχέσεις σαν βραβείο, δώσε χώρο στο συναίσθημα. Οι ελεύθεροι/ες ας αποφύγουν τα αδιέξοδα φλερτ, τα οικονομικά μια χαρά.


Παρθένος

Η Σελήνη  είναι στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν σε ευνοεί, ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Επανακτάς την λάμψη σου, έχεις πρωτότυπες ιδέες που εντυπωσιάζουν τον επαγγελματικό χώρο. Περιόρισε εκεί την ορμή σου, οι σχέσεις χρειάζονται και ηρεμία, οι πολλές φουρτούνες κουράζουν. Καλό ξεκίνημα και στα οικονομικά.


Ζυγός

Είσαι σαν το νεογέννητο 2021. Δεν έχεις βρει ακόμα τα πατήματά σου, θέλεις να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Καλοδεχούμενη προσπάθεια, αλλά μην περάσεις αμέσως σε πράξεις, χρειάζεται και δεύτερη σκέψη. Ο/η ελεύθερος/η δεν πρέπει να φαντασιώνεται ανύπαρκτα προτερήματα πιθανής σχέσης, η/ο δεσμευμένη/ος πρέπει να επαναφέρει στην εξίσωση και τον εαυτό της/του.


Σκορπιός

Θεαματικό ξεκίνημα για το νέο χρόνο. Εισπράττεις την ευγνωμοσύνη φίλων και συγγενών γιατί πάντα τους συντρέχεις, νιώθεις σαν το ψάρι στο νερό και γεννάς συνεχώς ιδέες που επιβραβεύονται από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Οι κατακτήσεις για τους/τις ελεύθερους/ες είναι μέσα στο πρόγραμμα, για τις/τους δεσμευμένες/ους χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να φύγει η ψύχρα.


Αιγόκερως

Θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και το πρώτο βήμα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό. Η αισιοδοξία σου είναι δικαιολογημένη, ο νέος τρόπος σκέψης σου φέρνει επιτυχίες σε όλους τους τομείς, εκτός από τα επαγγελματικά που ακόμα δεν έχεις ξεκαθαρίσει τους στόχους σου. Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει για τους αδέσμευτους, έρχονται θεαματικές αλλαγές και μάλιστα από σήμερα.


Υδροχόος

Συγκρατήσου λίγο, μη θέλεις να κάνεις μέσα σε μία μέρα ότι προγραμμάτισες για την επόμενη χρονιά. Πάμε σιγά-σιγά, αλλιώς αντί για πειστικός θα γίνεις πιεστικός, αντί για δημιουργικός, πολύξερος. Δώσε βαρύτητα στα ερωτικά, θα πάνε καλά σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι. Επιτυχίες στα επαγγελματικά, βελτίωση στα οικονομικά.


Ιχθείς

Το θεματάκι που σε ταλαιπωρούσε ήταν η ροπή σου προς το επιφανειακό, έχανες την ουσία αλλά αυτά από σήμερα μπορείς να τα βάλεις στην άκρη. Θα εισπράξεις επευφημίες όμως πρόκειται για παγίδα, κινδυνεύεις να ξανακυλήσεις στην παλιά κατάσταση. Οι δεσμευμένοι/ες θα ξαναδώσουν στη σχέση τους λάμψη και ερωτισμό, οι αδέσμευτες/οι παρασύρονται σε αδιέξοδες αναζητήσεις.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!