Κριός

Ένας ουρανός πάντα φωτεινός και όχι, δεν είναι ελληνικό μιούζικαλ αλλά η σημερινή σου ημέρα! Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού  φέρνει μόνο θετικές εξελίξεις, όλα βελτιώνονται, πάντα τέτοια. Λύνονται τα προβλήματα που θεωρούσες θεόρατα, κερδίζεις τον θαυμασμό στα επαγγελματικά, να και τα ευχάριστα στα οικονομικά. Στα προσωπικά αν είσαι σε αναμονή, ετοιμάσου για θεαματική πρόοδο.


Ταύρος

Είχες απογοητευτεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά σήμερα όλα έρχονται καπάκι. Είσαι τυχερός/η, γοητευτική/ος, γίνεσαι το επίκεντρο βελτιώσεων στα επαγγελματικά και σου το αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκπέμπεις αισιοδοξία και καλή διάθεση, όπως καταλαβαίνεις και στα προσωπικά σου θα ζήσεις μεγάλες στιγμές. Στα οικονομικά πάρε βαθιά ανάσα.


Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου σε κάθε τομέα. Ελέγχεις τις επαφές σου με το περιβάλλον, δεν καταναλώνεσαι σε περιττές κοινωνικότητες, επικοινωνείς με όσους κάνουν τη ζωή σου πολύχρωμη. Αν είσαι σε σχέση θα δείτε πυροτεχνήματα, αν δεν υπάρχει δεσμός κάποιος θέλει να διεκδικήσει κοινό μέλλον. Ανέλπιστες εξελίξεις στα οικονομικά.


Καρκίνος

Κοιτάς ψηλά και βλέπεις απέναντί σου τον Ήλιο να σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, εκεί ψηλά θα στοχεύσεις. Εκπονείς προγράμματα, οργανώνεις διεκδικήσεις, δημιουργείς ευκαιρίες που δεν πρέπει να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Εσύ που είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για εντυπωσιακή συνάντηση, εσύ που είσαι σε σχέση ετοιμάσου να πηδήσεις από χαρά. Άλμα στα οικονομικά.


Λέων

Δεν υπάρχουν εμπόδια για εσένα, τα τείχη γκρεμίζονται και τρέχεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις ακόμα και τα πιο τολμηρά σχέδιά σου, μην αγχωθείς, η ηρεμία αποτελεί βασικό όπλο σου. Στα προσωπικά άφησε χώρο να σε προσεγγίσει το πρόσωπο που σε νοιάζεται, στα οικονομικά μην ανησυχείς καθόλου, έρχονται ανέλπιστες λύσεις.


Παρθένος

Είσαι το ευνοημένο ζώδιο της ημέρας και το καταλαβαίνεις γιατί όλα μπαίνουν στη σωστή θέση χωρίς να ιδρώσεις ιδιαίτερα. Επειδή όμως σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα, έχεις την ευκαιρία να βάλεις μπροστά για μεγάλα πράγματα, μην τα φοβάσαι. Τύχη και στα προσωπικά, η σχέση ανανεώνεται, στεριώνει. Στα οικονομικά είναι χειμώνας αλλά εσύ περνάς φάση άνοιξης.


Ζυγός

Ήσουν κάπως στα πατώματα, αλλά τώρα σηκώνεσαι και αντί να περπατάς, πετάς. Ο δεσμός σου είναι μια από τις αιτίες της βελτίωσης, σε προστατεύει και εκδηλώνει την τρυφερότητα που είχες ανάγκη. Αν δεν υπάρχει δεσμός, μην τρελαίνεσαι έρχεται κάτι πολύ καλό. Στα επαγγελματικά η επιτυχία είναι απόλυτη, στα οικονομικά έχεις λίγο ξεφύγει στα έξοδα.


Σκορπιός

Είσαι πρωταγωνιστής σε συζητήσεις, σε μία από αυτές θα προκύψει καλή ευκαιρία. Μπορεί να είναι στα επαγγελματικά, πιθανότερο στα αισθηματικά αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις σχέση θα νιώσεις στοργή και φροντίδα, μην το παρακάνεις με το μπλαμπλά μπορεί να κουράσεις. Η εύνοια αφορά και στα οικονομικά και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις.


Τοξότης

Τρίγωνο Ηλίου- Ουρανού, έρχεται υπέροχη Πρωτοχρονιά! Η ζωή σου μπαίνει σε περίοδο ανανέωσης και αυτό οφείλεται στην αυτοεκτίμηση που επανήλθε στο ρεπερτόριό σου. Ένα πρόσωπο που αγαπάς σου κάνει ευχάριστη έκπληξη, έκπληξη είναι και μία εξομολόγηση που ακούς. Τέρμα η ρουτίνα στα αισθηματικά, τέλος το άγχος στα οικονομικά.


Αιγόκερως

Φόρα μια χάντρα θαλάσσια, να μη σε ματιάσουν τα νησιά. Η περίπτωσή σου θα μπορούσε να είναι τραγούδι, το σύμπαν σου χαρίζει ότι ποθούσες. Έχουμε και λέμε: θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, ενδιαφέρουσες γνωριμίες τα προσωπικά, λήξη συναγερμού στα οικονομικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νευράκια σου.


Υδροχόος

Κάποιο μυστικό  μαθαίνεις και δεν είναι κουτσομπολιό, αν το χρησιμοποιήσεις σωστά θα προκύψουν ευχάριστες αλλαγές. Βασίσου στην διαίσθηση σου και προγραμμάτισε τις επαφές σου με τρόπο που θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Με ηρεμία θα εκτιμήσεις την σχέση σου, το χαμόγελό θα επιστρέψει, κάνε δώρα και λογικές αγορές, τα οικονομικά το επιτρέπουν.


Ιχθείς

Η χρονιά θέλει να σε αποζημιώσει για όλες τις κακουχίες και σου επιφυλάσσει χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους και συγγενείς. Με καλή διάθεση συνεισφέρεις ώστε να ανανεωθεί η σχέση σου, αν είσαι ελεύθερος μην το πολυπαιδεύεις, το φλερτ πρέπει να το αρχίσεις σήμερα. Ευνοϊκά τα πράγματα και στα οικονομικά, μακάρι να είναι έτσι όλες οι ημέρες.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!