Κριός

Και χαρές και επιτυχίες και ωραίες παρέες, απ’ όλα έχει σήμερα ο μπαξές. Ανθίζεις γιατί έκανες σωστές επιλογές, μία από αυτές αφορά σε ερωτική κατάκτηση, εφόσον βέβαια είσαι σε σχετική φάση. Γενικά εκπέμπεις γοητεία και ερωτισμό, αν είχες και ανάλογα οικονομικά ποιος σε έπιανε.

Ταύρος
Η σύνοδος Δία-Κρόνου είναι σύμμαχος σου στην προσπάθεια να πάρεις τις σωστές αποφάσεις στα επαγγελματικά, όπου τελειώνει η περίοδος της πίεσης. Το σεξ προσφέρει  δυνατότητα αποσυμπίεσης και σήμερα θα το επιβεβαιώσεις. Με καθαρό μυαλό θα θα πάρεις σωστές αποφάσεις και στα οικονομικά, είναι μια υπέροχη μέρα.

Δίδυμος

Οι ευκαιρίες σε περιτριγυρίζουν σαν τις μέλισσες κι εσύ θα θα γευτείς την γλύκα της υλοποίησης των πρόσφατων στόχων σου. Αν οι σπουδές αποτελούν μέρος της ζωής σου, η απόδοσή σου ανεβαίνει εντυπωσιακά, επίσης σημειώνεται άνοδος και ως προς την γοητεία που ασκείς στο φύλο/α που σε ενδιαφέρει/ουν. Στα οικονομικά φυλλορρόημα, αλλά μην χάνεις την ελπίδος σου.

Καρκίνος

Έχεις διορατικότητα και διαίσθηση, μην τις αφήνεις να κοιμούνται, ξύπνα τις και τότε θα καταλάβεις τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη σου. Μπορείς να καταστρώσεις σχέδιο εξόδου από το τοξικό περιβάλλον, έχεις για “αποκούμπι” (thanks Έλενα Ακρίτα) τη σχέση σου και αξιοπρεπή οικονομικά.

Λέων

Η επιτυχία σου δίνει ευχαρίστηση και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι ο σπόρος που ρίχνεις βγάζει καρπούς. Προκύπτουν νέες γνωριμίες και ωραίες συζητήσεις, αναζωπυρώνεται μία σχέση που παλιά σε ενδιέφερε, τώρα βλέπω με επιφύλαξη αλλά πρέπει να χαλαρώσεις. Μην τα περνάς όλα από κόσκινο, η ζωή είναι μικρή όπως και οι καταθέσεις σου.

Παρθένος

Η σύνοδος Δία-Κρόνου σε κάνει να πετάς, κοιτάς από ψηλά τον κόσμο και θέλεις να τον τακτοποιήσεις. Καλύτερα να αρχίσεις από τις δικές σου υποθέσεις. Απαλλάξου από τα περιττά βάρη που σε βασανίζουν, βάλε τάξη  στις σχέσεις με τους συναδέλφους και τον δεσμό σου. Εκδήλωσε τα αισθήματά σου, μην σε απασχολούν τα οικονομικά.

Ζυγός

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν μαζεμένες πολλές ευκαιρίες κι εσύ πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Πάνω-πάνω τοποθέτησε τα θέματα της οικογένειας και αμέσως μετά φρόντισε τη σχέση σου. Θα εισπράξεις πάθος και ρομαντισμό, αν δεν υπάρχει σχέση έρχονται σπουδαίες εξελίξεις. Πηδάς τα εμπόδια γύρω από τα οικονομικά.

Σκορπιός

Η σύνοδος Δία-Κρόνου είναι ευνοϊκή και σε σπρώχνει να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που φαινόταν να έχουν κολλήσει. Στον επαγγελματικό σου χώρο εκτιμάται ιδιαιτέρως η αποδοτικότητα σου, όπως και στα ερωτικά όπου  περνάς φάση μεγάλης δραστηριοποίησης. Το δώρο των Χριστουγέννων έχει φαγωθεί;

Τοξότης

Αυτή η μέρα δεν είναι σαν τις άλλες! Οι προβλέψεις σε κατατάσσουν στους ευνοημένους, αλλά μην τα αφήνεις όλα στην τύχη. Μπες στο κέντρο των συζητήσεων, ξετύλιξε την γοητεία σου, μοίρασε  αριθμό τηλεφώνου και κάρτες. Σύντομα θα δεχτείς κλήση που θα είναι αρχή ενός φλερτ, απόφυγε τα ψώνια (γενικότερα).

Αιγόκερως

Προστατεύεις τους άλλους γιατί είσαι μέσα στον αλτρουισμό, προστατεύεις την θέση σου απέναντι στην επαγγελματική ιεραρχία, γιατί κάποιος κάποια την εποφθαλμιά
και απέναντι στην οικογένεια, γιατί είσαι ο άτυπος αρχηγός. Η απόφαση σου να σταματήσεις τα ανόητα φλερτ είναι σωστή, οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν εκτάκτως τον αισθησιασμό. Έκτακτα και τα οικονομικά.

Υδροχόος

Το σύμπαν σου έχει μοιράσει καλά χαρτιά, αλλά αυτός που θα κερδίσει την παρτίδα είσαι εσύ. Χρειάζεται να μην επαναπαυτείς στην εύνοια της τύχης, να εργαστείς με ωριμότητα και πάθος για να επιτύχεις τους στόχους σου. Στα ερωτικά να είσαι ολιγαρκής, μην τα θέλεις όλα και τώρα, στα οικονομικά έρχεται εξέλιξη που θα σε ενθουσιάσει.

Ιχθείς

Πίστεψε στον εαυτό σου και ερεύνα τις προθέσεις των άλλων. Ακολούθησε το ένστικτό σου, είναι καλός σύμβουλος, αντιθέτως αυτά που σε συμβουλεύουν συνάδελφοι και γνωστοί μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. Ξέμπλεξε και με τα ερωτικά, πας και μπερδεύεσαι εκεί που δεν πρέπει, δες στο λογαριασμό σου, πρέπει να μπήκαν λεφτά.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!