Κριός

Θα ήθελες να είσαι σε ξεσκέπαστο αυτοκίνητο και να τραγουδάς ανέμελα ενώ ο αέρας σου παίρνει τα μαλλιά. Δεν γίνεται, γιατί η ημέρα δεν προσφέρεται για μιούζικαλ. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων και πρέπει να τις καλοσκεφτείς. Έχεις προδιαγραφές επιτυχίας. Και μια που λέμε για προδιαγραφές, οι εύκολες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν και το ξέρεις.


Ταύρος

Σήμερα θα έχει ηλιοφάνεια και όχι, δεν μπήκες στην στήλη με τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Ο ήλιος θα είσαι εσύ και θα φωτίσεις όλους τους πλανήτες. Απάντησε σε προτάσεις, κάτι καλό θα προκύψει κι εσύ θα γράψεις το σενάριο. Περιλαμβάνει από σεξ μέχρι επιτραπέζια, αλλά μη σου φύγει το μυαλό. Έχεις κάποιες οικονομικές δυσκολίες να αντιμετωπίσεις.


Δίδυμοι

Πήρες φόρα και αν δεν ελέγξεις την ταχύτητα θα χάσεις τον τερματισμό. Χαλάρωσε. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απαλλαγεί από τις τοξίνες που βρίσκονται μέσα και γύρω σου. Θα απολαύσεις μια ευχάριστη περίοδο στην οποία το σεξ θα θυμίζει παιδική χαρά. Μη χαλαστείς ακόμα κι αν τηλεφωνήσει η τράπεζα για να σου υπενθυμίσει καθυστερημένες δόσεις.


Καρκίνος

Έχεις δει κάτι διαφημίσεις που όλοι είναι χαρούμενοι και τρέχουν σε σλόου μόσιον στις παραλίες; Μόνο η οι παραλίες θα σου λείπουν. Τα υπόλοιπα είναι τακτοποιημένα και απλώς χρειάζεται να πατήσεις το play. Μόνο ο εγωισμός μπορεί να χαλάσει το σκηνικό, αλλά μοιάζει να τον ελέγχεις. Τα οικονομικά είναι τακτοποιημένα τουλάχιστον για σήμερα και αυτό δεν είναι καθόλου λίγο.

Λέων

Δοκίμασες το περσινό παλτό και χάρηκες γιατί σου κάνει, ίσως να είναι και φαρδύτερο. Πας καλά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Είναι μια μέρα που αν αντιληφθείς ότι το ποτήρι είναι μισοάδειο θα το γεμίσεις με κρασί και θα τσουγκρίσεις στην υγειά αυτών που σε πίεσαν, αλλά τους ευγνωμονείς γιατί σε οδήγησαν σε σωστές αποφάσεις. Άσπρο πάτο.

Παρθένος

Ανησύχησες το τελευταίο διάστημα για την υγεία των γύρω σου αλλά και τη δική σου. Σήμερα θα είσαι πιο ανάλαφρη/ος κυρίως από τη στάση σου. Κάνεις αυτό που πρέπει και διαθέτεις απόθεμα θάρρους. Στο σκοτεινό σου δωμάτιο υπάρχει η πηγή με την αλαζονεία αλλά θυμήσου τι συνέβη όποτε βούτηξες εκεί τα βέλη σου. Κοίτα πιο πέρα. Κρύβεται πακέτο με δώρα.

Ζυγός

Τέρμα το πάρτι κι αυτό για καλό. Θα ανακαλύψεις ότι το σπίτι σου θέλει προετοιμασία για τις νέες καταστάσεις. Τόσο καιρικές, όσο και σχέσεων. Αν δεν έρθει νέος επισκέπτης, θα καταλάβεις πόσο καλοί  είναι και η παλιοί. Με κάποιους έχεις χάσει επαφή αλλά δεν κολλάς τις μικροπαρεξηγήσεις. Στείλε καρδούλες και προχώρα  σε πιο προωθημένες επαφές.

Σκορπιός

Θέλεις να τα πεις και ήρθε η ώρα. Μίλα λίγο με τον εαυτό σου και περισσότερο με τους άλλους. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα είναι εδώ, αλλά μην το παρακάνεις. Δεν είναι όλοι σαν και σένα, κάποιοι ψάχνουν την μανούρα. Ένας φίλος θα σε απογοητεύσει γιατί άλλα σου έταξε κι άλλα σου έδειξε. Εδώ που τα λέμε το περίμενες.

Τοξότης

Στρώσε τραπέζι και φέρε το καλό σερβίτσιο. Έρχονται ξαφνικές απολαύσεις κι αυτή τη φορά δεν θα τις φοβηθείς. Θα ευχαριστηθείς συζητήσεις, θα θαυμάσεις τον εαυτό σου, θα είσαι αυτός/η που πρέπει όταν η ατμόσφαιρα ζεσταθεί. Δώστου να καταλάβει γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Αιγόκερως

Θυμάσαι την εποχή που έλεγες ψεματάκια; Φυσικά, γιατί δεν είναι πολύ μακρινή. Μπράβο σου γιατί αποφάσισες να αλλάξεις ρότα. Αν δε βρεις το νέο σου εαυτό σήμερα, μην ανησυχείς γιατί είναι καθοδόν και έρχεται συντροφιά  με ακατάσχετη ερωτική διάθεση.

Υδροχόος

Τι θέλουμε από τη ζωή; Ποιοι είμαστε, πού πάμε; Ένας φιλόσοφος  θα βγει από μέσα σου και θα σε οδηγήσει σε τέτοια μονοπάτια συνειδητότητας που θα αρχίσεις να πετάς σκορπώντας χρυσόσκονη καλοσύνης και συγγνώμης. Αυτό περιμένει και ένας άνθρωπος που κρυβόταν στην σκιά και τώρα παίρνει το θάρρος να επανασυσταθεί. Δεν είναι κακός, ίσως και να έχει ομορφύνει.

Ιχθείς

Έχεις διλήμματα και είσαι αναποφάσιστη/ος. Πάρε τη βοήθεια του κοινού, δηλαδή των φίλων σου. Άκουσε τους και δεν θα χάσεις, ιδιαίτερα αν είναι Σκορπιοί. Μόλις τακτοποιηθείς φέρε τούμπα τα σχέδιά σου για σήμερα και κάνε τα πιο τολμηρά. Όταν χτυπήσει το κουδούνι δεν θα είναι για delivery.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!